Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya72

    aktív tag

    válasz Grózi #79097 üzenetére

    Nekem ez a gondom az XTR-el. Balathruin fórumtárs javasolta vegyem ki a gépből, és úgy hallgassam meg. Sajnos munka és betegség miatt nem volt rá időm.
    Viszont ma délelőtt egyszer csak fogta magát és lekapcsolt a gép. Csak úgy volt hajlandó elindulni hogy teljesen áramtalanítottam pár percre. Viszont áramtalanítás előtt, kikapcsolt állapotban ugyanúgy hallottam a kattanó hangot. Teljesen mintha a vinyó dobálná a fejet ide-oda. Lehúztam a vinyót akkor nem tapasztaltam, de csak 10 percig próbáltam így, ami nem mérvadó, mert volt, hogy fél órát ültem a földön a gép mellett, míg a fiam játszott, és meg se nyikkant. Kicseréltem a sata kábelt ugyan az. Még holnap próbálkozom a kábelekkel, hátha nincs valami a helyén, bár azt kétlem. Aztán megy vissza a régi, hogy azzal is adja-e ezt a hangot.
    Még van 3 napom, hogy elálljak a vásárlástól, amit bánok, mert maga a táp, a kábelezése nagyon tetszik.
    Ami tény, hogy nem bontatlan tápegységet kaptam, mert látszott a külső dobozon is, hogy már ki volt bontva, és a kis kör alakú ragasztók is hiányoztak, a kábelek zacskóján pedig látszott, hogy azokat már kibontották, és újra lettek hegesztve.

    Bocs a hosszú hsz-ért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák