Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz looser #130849 üzenetére

    "3000 Ft a difi a két táp között, akkor inkább az 550-esek közül valamelyik, hátha kerül be még egy vga :-)"

    Az a helyzet, hogy ha SLI-ben használnád a videokártyákat, akkor azért az 550 Watt-os lehet, hogy nem lesz elég. Minden egyéb esetben a 450 Watt is megfelelő számodra.

    Az "FSP Hydro GD" egyébként jó kis cucc.

    Arcitec fórumtársunk használja, és nagyon elégedett vele.

    Bátran megveheted, ha ezen múlik. Én viszont mindig azt szoktam javasolni, hogy adott árkategóriában, két, vagy több teljesen egyező, vagy nagyon hasonló tulajdonságú, és minőségű eszköz közül azt érdemes megvásárolni, amelyre több jótállást ad a gyártó.

    Ilyen szempontból az már említett "Corsair TX550m", és a "Seasonic Core GC 500", illetve a "Seasonic Core GM 500" jobb választás, hiszen 7 év jótállással tudod megvásárolni mindegyiket.

    De még a "Seasonic Core GC 650"-et is megkapod 27.390 forintért.

    Emellett a Syberia által ajánlott "BitFenix Formula Gold" is kiváló tápegység, de arra "csak" 5 év jótállást ad a gyártó. Viszont rendkívül csendes, és a Linustechtips által "Tier A+" kategóriába sorolt darabról van szó.


    - Az EMAG-gal kapcsolatos ellenérzéseid teljesen megalapozottak, de az ALZA-ról bátran rendelhetsz.

    Az a helyzet, hogya rengeteg felhasználói visszajelzés (és immár saját tapasztalatom) alapján - néhány "gyermekbetegsége" ellenére is - a hazai piacon az egyik legjobb színvonalú szolgáltatás.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák