Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DR|FTK|NG

    veterán

    válasz seven7 #115209 üzenetére

    Szia.

    Be Quiet! Pure Power 10 300W-350W-400W, ezekre három év garancia van, a 400w-os más belsővel és hűtéssel rendelkezik, kicsivel halkabb. Ezek kb 15-20k-ba kerülnek.
    Drágábban a Be Quiet! Straight Power 10 400W-ot és a Seasonic G360-at ajánlom, ezek az előzőknél halkabbak, és ezekre öt év garancia van.
    Még drágábban félpasszív tápot ajánlok, ezeknek csak nagyobb terhelés/hőmérséklet esetében megy a ventilátorjuk, pl Corsair RM550x(nem kikapcsolható ez a mód), Seasonic Focus Plus Gold 550W(kikapcsolható ez a mód). Ez a kettő teljesen moduláris, és tíz év garanciával rendelkeznek - arra ügyelj, hogy nem mindegyik botl adja meg -, árban közel a legolcsóbb BQ! duplája.


    SRII(#115210)
    Szia.

    Ezek közül egyértelműen a Focus Plus legyen, viszont arra ügyelj, hogy nem mindegyik bolt adja meg mind a tíz év garanciát.
    Az XFX XTR se rossz, de a Focus Plus nem sokkal drágább, így kevésbé éri meg. Egyébként pár éve volt egy időszak, amikor - a Seasonic belső ellenére - egész sok XFX hibásodott meg, de inkább az olcsóbb tápjaik.
    Az FSP Hyper nem rossz, de a Focus Plus és az XTR mellett labdába sem rúg.

Új hozzászólás Aktív témák