Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cabriobarat

tag

válasz Ribi #100913 üzenetére

Szia!
    Ezt a tippet kaptam épp az előbb.Műszerrel mérem a 12v os ágat.A fetek adatlapját nem néztem, hogy hány fokon lövik le magukat, de a műszerem szondáján a fetet és a szondát pepasztázva odanyomva 100 fokos, persze nem kézzel, mert "kicsit" meleg.Kb 100fok körül áll ill. indul újra a gép.Próbáltam volna ragasztani rájuk hűtőbordát, de félek leesnek és akkor nagyobb a károm mint az újraindulgatás.Még nem tudom mivel szorítom oda őket."Sajnos" garanciás a lap így annyira nem turhatom össze.Ha már nem lesz garis kicserélem a feteket más tokozásúra, és úgy csavarozok rá bordákat.
    Most 12cm es jó fajta ventillátorral fullon fújattam rá a levegőt.Most is újraindul, de sokkal később.Meg pl gta 5 benchmark is lefutott végig magasabb beállításokon, ami eddig még soha.Hát itt már lemegy 11.5v-ra is és még nincs maxon semmi.Gondolom nem tetszik a procinak, sem a tápnak a videókártya nagy "szaggatott" étvágya.(jó a proci is eszik rendesen, de mégsem mint a gpu) Lehet a tápom is a határon van? Így konnektoron mérve elérte a fogyasztás a 320W-ot.Ez a 11.5v nagyon a határon van.Pedig nincs húzva semmi.
    Néztem ampermérővel, meg konnektorba dugható fogy.mérővel, stimmel a 320W.
    De a fő baj az amit írtatok az tuti!
    Azzal érek valamit ha az alaplap hátuljára a fetekhez is ragasztok hűtést?

Köszönöm szépen mindkettőtöknek varmi2 és Ribi!

Új hozzászólás Aktív témák