- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz BigBlackDog #298652 üzenetére
Zörög? Nyitható gondolom. Csukott állapotban teszi?
-
veterán
válasz BigBlackDog #298652 üzenetére
Lehet, hogy süketülök. 🤗 A panorámatető se zörög, és a következőben is ragaszkodom hozzá.
-
bandus
veterán
ezt valami fb csoport dobta fel. eléggé disznó ez a verda, megkergetném a q3-mal. azt írják, hogy gt3 rs weissach package."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
brumi1024
veterán
válasz bandus #298656 üzenetére
Kint volt a Balaton Park Circuit első nyílt napján is, pályán is volt többször is, beteg ahogy mozog. Egyszer összefutottam vele autópályán is, gyorsan eltűnt. Jelenleg újonnan kb ez a teteje a pályaautózásnak, több mint 20 másodpercet ver a 2000 lóerős Nevera-ra Nürburgringen, szóval az a kergetés nem tartana sokáig.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz brumi1024 #298653 üzenetére
Csukott állapotban, de nem zörög, inkább csak reccsen a kátyúknál, útegyenletlenségeknél, keresztbordáknál, meg ahogy mozog a kasztni. Nem annyira zavar, Poloban is ilyen volt. Viszont a műszerfalban a jobb oldali légbeömlőnél zörög belül valami. Az már idegesít, de nem találom. Ha minden igaz, volt már szétkapva a műszerfal, szóval nem mondható referenciának.
[ Szerkesztve ]
-
Pfiucska
aktív tag
válasz szőröscica #298650 üzenetére
Errol jut eszembe, a tesóm ceedje után pozitív meglepi volt, h a 4-es octiban ez belelve van. Cserebe a szemuvegtarto nem
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
félisten
Most láttam pár képen, hogy a rendőrségnek is új rendszám formátuma lett. RA kezdet, és utána mondjuk 00 001
-
nagyúr
Vagy mást jelent nekem a zörgés, vagy nagyon peches vagyok, de emlékezetem szerint nem ültem még olyan autóban, aminek a belterében 30-40k km után ne kezdett volna el "zörögni" valami. Vagy nyekeregni, nyikorogni, vagy kopogni... mindegy. Nyilván rossz minőségű úton, mondjuk macskakövön. Kabriók még hamarabb megadják magukat, főleg itthon. Már szervizben is jeleztem többször (gari) - persze érdemben soha nem foglalkoztak vele, vagy olyan is előfordult, h letagadták. A Q8 is "zörög". 47k körül vettem, néha már akkor is hallottam oda nem illő hangokat innen-onnan. Amúgy nem vagyok szégyenlős, necces minőségű úton simán végig gurulok 5-15-tel ha kell, szóval vigyázok az autóimra, de ennek ellenére folyamatosan úgy érzékelem, h a plusz kilométerekkel mindig jönnek a plusz zajok is. Régebben sokat bosszankodtam emiatt, mostanában egy kicsit lazábban kezelem.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
Most hétvégén a BMW felvonulásra volt csak jegyem, az 2 kör felvezetőautóval, utána kb 15 perc szabad menet. M440i-ből volt rajtam kívül 2-3, 2 M3 kombi, 4-5 G82 M4, több korábbi M3/M4, 2 előző gen M2, egy aktuális. Először voltam a Pannóniaringen, szóval fokozatosan engedtem neki. A képek miatt az első harmadából indultam a rajtrácsnak (összesen kb 40 autó lehetett, elöl BMW-k, hátul a Porsche szakosztály GT3, GT4RS), a felvezetőkörök után az eleje elment, addig előzni nem lehetett. Utánam 2-3 autóval volt egy nagyobb lemaradás, mert valaki lassan ment, szóval az szétszedte a mezőnyt. A szabad menet elején a mostani M4-eket elengedtem, majd nem igazán találkoztam a többiekkel, kivéve a Porschekkal, akik nem hogy az elég nagy lemaradást behozták, még köröztek is nem sokkal később.
-
őstag
válasz szőröscica #298638 üzenetére
Mondjuk városi tempóban nagyon csendes a rav4 hybrid főleg ha nem taposom neki, minden pici belső zörgés hallatszik. Ha kimegyek a pályára ezeket a dolgokat rádió nélkül sem hallom ott azért nincs a topon a hangszigetelés (tudják a toyota mérnökök mit csinálnak , Lexusban biztos hallanám ott is ). De meg vagyok győzödve róla hogy itt Zuglóban bármi zörögne pár év alatt. Amerre járok ott auto pilot módban reflexből kerülgetem a kátyúkat, de mindig jönnek újak amik meglepnek (meg vannak a csapatjátékosok akik összmunkával megkerülhetetlené teszik magukat)...Még ezzel a tankkal is fáj, biztos nem ülök vissza alacsonyabb hasmagasságú autóba amíg nem lesznek itt rendes utak (tehát kb soha).
-
szőröscica
addikt
Jovo szerdan rakatom fel a nyari gumikat. Utana megyek is Miskolcra, bekoptatom oket (230km-es korukban kerultek le decemberben).
-
félisten
válasz szőröscica #298680 üzenetére
Erre még írnak 0 fok körülit reggelre, így marad a téli
Most is 1 fok van kint és még lesz hidegebb is.
-
Corsa02
őstag
Nekem megjött ma a Primacy 4+ a Scala-ra, szombaton kerül fel, jelentkezem majd a hangjával :) (2024. 7. Heti a DOT, tehát elég friss gumit kaptam)
The Truth Is Out There --->
-
Qru
MODERÁTOR
Akkor az mar be van koptatva. Kb az elso 100 km alatt bekopik.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Érdekes számok:
Március 11. és 17. között a rendőrség az ország egész területén ellenőrizte a passzív biztonsági eszközök használatát – írja a Police.hu.
A rendőrök 15449 esetben tapasztalták a biztonsági öv használatának elmulasztását, túlnyomórészt – 11753 alkalommal – a járművezető nem kapcsolta be a biztonsági övet.
A gyermekbiztonsági rendszert 265-en nem használták, 52 motorkerékpáros pedig bukósisak nélkül közlekedett.⭐ Stella
-
brumi1024
veterán
válasz szabonagyur #298681 üzenetére
És mennyi van napközben? Szárazon pár fokban is jobb lesz a nyári, szóval nem feltétlen kell fent hagyni a télit ha estére lehűl, de nappal ott is 10 fok környéke van.
-
félisten
-
nagyúr
A felelősségteljes közlekedők...
Gyerekeimet sikerült rászoktatni, hogy beülnek, befészkelődnek, majd biztonsági öv bekapcs. Persze segített egy kicsit ebben a "kiabálok, ha nem kötöd be magad" autó is, de alapvetően már csecsemőként is megszokták, hogy apa/anya beköti őket, és addig nincs indulás, míg mindenkinél nincs becsatolt öv.
Nekem meg kb. olyan, mint az indexelés. Reflex-szerű beidegződés.
És plusban ahogy a BKK is mondja a végállomásnál: "... kérjük figyelmeztessék erre utastársaikat is"Még a faluban is simán előre ültetik a gyereket apu/anyu ölébe, öv nélkül.
Meg a kormány elé, hogy a faluban vezessen. Lehet, hogy túl fafejű vagyok ebben a témában, de ismerve a mostani közlekedési morált, elég egy hülye, és véletlenül is kész a baj... ismerek olyan falubelit, aki mondta, hogy ő ugyan nem nem lassít a kereszteződésben a macisajt ellenére, úccse' gyön' senki itt... Komolyan, szégyen...#napifogyi'
Giulietta 7.22, szokásos agglomerációs felhasználás.
(Szoktam visszanézni az értékeket, a legutóbbi 7.3, 7.2, 7.22 ... stabil, egyenletes fogyasztás.)[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
polonic
félisten
válasz cappa72 #298690 üzenetére
Idióták, komolyan.
Volt a neten ez a hír, hogy milyen baleset történt, ahol meghalt a gyermek. Be volt kötve hátul, csak nyűgött szegény, hogy most vagy át akar ülni más helyre vagy kényelmetlen volt neki, erre már pont nem emlékszem. Na de az a lényeg, hogy kikötötték csak addig, hogy átuljön, kényelmesebben helyezkedjen el, de pont akkor történt a baj és szerencsétlen kis lurkó meghalt. Akik maradtak bekötve, azoknak semmi baja nem lett.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz focvis #298662 üzenetére
nekem eddig két tetőablakos verdám volt, mindkettő beázott (újak, lízingeltek)
eltérő márkák (Hyundai és Skoda) mindkettőben cseréltek mindent (a Skodában tetőkárpitot is) de csak az működött, ha nem nyitottam ki az ablakot a mostaniban így nincs, pedig hiányzik“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
polonic
félisten
válasz cappa72 #298690 üzenetére
Ja! És a másik dolog. Idióta akárki nem köti be magát soha, mondjuk ő egyedül az autóban, a többiek pedig igen. Ezzel csak az a baj, hogy balesetnél, mondjuk borul az autó, akkor egy akár 50 kilós súlyú ember is ott simán agyonnyomja a többieket, akik be vannak kötve. Fej-fejjel, találkozik, ilyesmi.
-
Micsurin
nagyúr
...nekem kikapcsolták a sípolást. Olaszok...
Visszakapcsolni AutoCom-al nem csak OpCom-al tudnám, szóval szerencsére csak konstatálom, hogy párom reflexből köti magát miközben morgolódik miért nem tették még hátrább az övet. #shorwomensbigproblems Anyámra meg reflexből rászólok ha kell ha nem mert mikor nagyban agyal valami melón akkor azt is elfelejti hol van.Jó is, hogy szóba került majd szólok Daninak kövi alkalommal ha arra járok lőjük vissza a hangjelzést. Kéne egy OpCom de a kínai változattól nagyon fázok.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
kisza25
félisten
Az ovi előtt szoktam szörnyülködni, hogy hátul áll a gyerek, meg nincsenek bekötve...
Exet is párszor le kellett b@sznom mire megtanulta rendesen bekötni a gyereket, de most már gyereket is megtanítottam, hogy kösse be magát, meg hogy húzza meg az övet magánEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs