- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz macilaci78 #295249 üzenetére
Ez a méreg... van egy - 20-as puruttyára is jó, akkor azt inkább analóg módon hasznosítom majd.
-
félisten
-
MC Pite
veterán
Nekem a Gunsch Rapid a kedvencem, még az abszolút listámra is felfér
bandus: Mostanában frissek voltak az árak a holtankoljakon
kisza25: Harmad tankonként tankolsz?
Mostanában ahogy szokok össze a pirossal és megint messze járok dolgozni, plusz fagyok se nagyon vannak, alakul az átlag.
radi8tor: Az csak leengedés lesz valószínűleg, az ABS/ESP tömbből (is) nem öblítik ki ennyiből.
Pedig úgy kellene, de külön könyörögni kell érte, és nyilván feláras. (Aztán megy a pingvinezés mikor beszarik az abs kocka.)Amúgy legtöbb helyen időre megy a fékfolyadék átlag 2 évet írnak elő.f4lcon: Hát, széria eleji autót nem szeretek venni. Első 1-2motorkódos VW-t főleg nem. Ez kb mindkettő. Nem tudom mennyire lettek urrá a sw bajokon, de a golfokat elnézve közepes bizalmat se nagyon szavaznék neki.
De villanyos topikban biztos több a tapasztalat, ez csakna régebbi dolgokra épülő előítéletem.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
kisza25
félisten
válasz MC Pite #295253 üzenetére
Nem, nálam az több, mint fél tank 400km 28-30 liter és 450 km, az 32+ liter, amúgy teljesen útba esik, mert a tescoba járok vásárolni egy héten többször és mellette van a benzinkút
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
veterán
válasz joshua7 #295256 üzenetére
Első kattanás után 1,5-2 litert simán benyel, csöpögtetve további akár 1 litert.
A Mazdaval viszont már 2x jártam úgy, hogy a csöpögtés végén visszaköpte a benyát. Annál 38,95 a "rekordom" az elméleti 45 literes tankba. Többen írták itt, hogy 0 range-dzsel elmegy még 50+ kilométert - nem mertem kipróbálni. 🤷♂️ -
HoaryFox
őstag
Sosem bohóckodtam ilyenekkel, negyed tank alatt kútra beáll, pisztoly be, 1 katt, kivesz, fizet, távozik.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #295224 üzenetére
Igen bocsánat, wannabeAbarth így tetszik?
kisza25 nem bánnám ha nem maxolnám a keretem annyira. De végig futom őket holnap köszi! Mondjuk kérdés az 1.4 / 1.6 szívó nem lenne-e bántóan nyomaték szegény. A Civic is visszagondolva hát nos... Ezek G6 platformosak vagy G5?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
kisza25
félisten
Seatnál kattan, utána 0,5 liter megint kattan és utána kínkeserves még 0,5 liter. 2x is jártam így, hogy 24 liternél lekattant és 25 liter felett van a kedvezmény. Na azóta megvárom, hogy első 4 pálcika lemenjen, az ~27 liter
Bandus: e10 vs 100- as
Micsurin: ezek nyomatékra hangolt motorok 5000rpm megvan a max ló[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
-
MC Pite
veterán
Hagyod a kutasnak tankolni?
bandus: 95 - Pr100 benyák (25ös kupont erre lőttem el). A sima... Nem tudom mennyit ment fel (bő huszat).
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
macilaci78
nagyúr
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #295268 üzenetére
Azt azért megvárom
Majd megy mindenki gyalog
Én tehetem gyalog megyek
-
félisten
válasz macilaci78 #295274 üzenetére
Ránéztem és tényleg nem sok, napi átlagom legalább 5-6e lépés amúgy irodában ülök.
-
mauimagic
senior tag
Eladtam a verdát, tulajdonosváltás bejelentést tényleg nem lehet a webes ügysegéden bejelenteni, vagy csak próbálkozni kell többször?
Azt írja ki, az 1984-es szovjet műszaki színvonalon lévő hulladék rendszer, hogy menjek be személyesen... -
félisten
Sikerült ma reggel is egy extrém hülyével találkozni az utakon (igazából a világáról nem tudó 2 nyugdíjas).
Megyek városból kifele, sima főút. Már látom szemben mindenki indexelve kerül ki egy autós aki csak az út szélére lehúzódva várakozott, majd gondolt egyet és már előttem gyorsan átfordul az én sávomba, épp, hogy ki lehetett kerülni, hogy ne sodorjam el.
Nem jártam erre vagy 1,5 éve, hát meg is van miért.
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #295274 üzenetére
Én is "irodában ülök", és itt nem is nagyon kell sétálgatni, mai napot is belevette az átlagba és reggeli, amúgy ~9500 az átlag, meg mikor focizok a gyerekkel napi 1 órát, akkor is le van rakva a telefonom, meg a heti 3 súlyzós edzés se tesz hozzá sokat
Itt látszik, hogy jelen pillanatban rosszabb vagyok az átlagnál, de ugye még ma alig mentem valamit[ Szerkesztve ]
-
mauimagic
senior tag
válasz szőröscica #295279 üzenetére
Ez egy fos.
Surprise...Digitális ügyintézés Regionális Középhatalom (tm) style... -
pit stop
addikt
válasz szabonagyur #295275 üzenetére
Okosak azt mondják kellene nap 10k lépés.
Előző munkahelyen csak munkábajárás részével megvolt 6k nekem is, de új helyre kocsival járok, így fogyi nőtt lépés csökkent jelentősenOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
félisten
-
szőröscica
addikt
-
kisza25
félisten
válasz szőröscica #295280 üzenetére
Mauimagic: nekem sem ment legutóbb, korábban jól működött, de sikerült ezt is elcseszni...
Szőröscica:
Kb egy éve elkezdtem újra, 13 éves koromtól 18- ig heti 3x jártam edzeni, de a vendéglátás az közbe szólt (szabadnap nélkül napi 12+ óra)
Amúgy van itthon is minden, egykezes, kétkezes rudak tárcsákkal. Két szezon között mindig edzettem, hogy szezonban bírjam a melót.
Ahogy a gyerek egyre nagyobb, éreztem, hogy el vagyok punnyadva, pár hónapja rendszeresen foci edzésre jár (U9) és csomót kell vele focizni.
És azóta azokon a napokon mikor nincs edzés 1 órát kimegyünk a pályára focizni, meg itthon is szoktunk az udvaron, de ez kevésbé alkalmas (van 1600 nm, de Fater tele ültette fával),
Meg még a lakásban is nyomjuk, de itt szigorúan rongy labdával[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz szőröscica #295284 üzenetére
Kiváncsi vagyok lesz e rendes bickli út, de az Árpád útnál beljebb különben óvatosan bicajjal, az már elég dzsungel (arra járok néha). Zugló Miskolci utca magasságból pl szerintem nem nagyon van végig biztonságos bicaj út befelé ("keresztbe" van valamennyi de a Paskálnál pl trükkös mert van egy kereszteződés ahol nem a bicajosnak van elsőbbsége, én speciel autósként félek is tőle mikor jön egy gyerköc ott más elképzeléssel, mondjuk logikus mert autósként nagyon rosszul belátható).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #295284 üzenetére
Régebben egész sokat bicóztam arrafelé, az a baj, hogy onnan még a Váci útig is elég szívás bejönnöd... Váci jó nagy részén ugyan van bicó út de ott meg annyi port és szmogot benyelsz ami minden csak nem egészséges...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #295289 üzenetére
Mentem melóba bicóval de hamar beleuntam. Pedig végig szeparált bringa út/sáv, melóhelyen öltöző és zuhanyzó de macera volt hamar beleuntam. Mint focvis a phev töltögetésbe.
#nincsbennetarcsi
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a motorrol 0.9 TCE H4B
Clio 4 grandtourt megfelelően mozgatja? Megbízhatóság?
-
Qru
MODERÁTOR
-
tototos
őstag
Tegnap volt vszervizben a Volvo V60 D6 PHEV. Átnézték és jó állapotúnak tűnik. 550 ezer volt költség. Ebben benne volt az olajcsere, generátor szíj feszítőkkel, klíma átmosás és váltóolaj csere. Tehát nagyjából ennyivel lehet számolni egy jó állapotú külföldi V60 PHEV első szervízre.
-
grizlisandor
veterán
válasz salieri. #295296 üzenetére
Kapcsolj be feliratot, ez segít eldönteni, hogy te nem akarod ezt a motort.
Ha már rob tanácsa és a tce szó rákeresése a szaktopikban kevés.
-
diegho
nagyúr
válasz salieri. #295293 üzenetére
Páromnak pont ez van, Clio Grandtour ezzel a csodával.
A mozgatásához elég, sőt szerintem egész jól használható vele - egyszer vezettem csak.
A fogyasztása viszont gáz, többet eszik, mint a Kuga 1.5EB.
Párom eddig 19k-t tett bele közel 4 év alatt, ő főleg városban és pályán használja. Azt tudom, hogy nem egy tartós motor, de ilyen kevés futással még megtartjuk, használtan viszont nem venném meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest