-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz tboy93 #294450 üzenetére
Az i30/ceednél nagyobb autó és divatosabb suv, ez kell a népnek.
Egy egyterű is praktikusabb, mégis kihaltak, meg egy középkategóriás kombi is praktikusabb és mégis suv kell mindenkinek, hát ez van.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
macilaci78
nagyúr
válasz kisza25 #294451 üzenetére
Ceed kombink van, méretben nem látom egy kategóriatárs SUV előnyét. Nagy csodák nincsenek, ha a két autó hossza hasonló, akkor az első ülés háttámlája és a hátsó ülés között is hasonló a hely. A SUV-ban magasabban ülsz, tehát a csomagtér padlója is magasabban van, így a magasabb tető nem jelent magasabb csomagteret.
Annyival jobb a SUV-ban, hogy a mögötted álló SUV ledes nappali menetfénye nem vakít annyira a tükörben. De csak azért vegyek SUV-ot, mert minden második autó SUV?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tboldi
nagyúr
Délelőtt elmentünk anyummal a Lanciáért, mert eleget vártunk már, haza akarjuk hozni, majd inkább elküldjük a Pixelfixnek a műszeregységet. Viszont a külsős faszinak, akinél van/volt az óracsoport, sikerült végre valamit elkövetnie vele, és éppen ma ebéd utánra ígérkezett egy tesztre, úgyhogy annyiban maradtunk, hogy 3-kor odamegyünk újra. Remélem, tényleg jó lesz, és egy olvasható km-órájú autót hozhatunk el 1 nap híján 5 hét után.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #294454 üzenetére
drukkolok.
Tjet kérdésemre ha tudsz majd okosat ne tartsd vissza! Mivel nem lefutott meccs, hogy Tjet vagy Mjet.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Megjött az Octaviára a szép kis kötelező. Úgy néz ki hogy biztosítót váltok. A genertel-ről mi a vélemény? 37 ezer lenne náluk a következő az Uniqua 46 ezerrel.
-
macilaci78
nagyúr
válasz tototos #294457 üzenetére
Kötelező: a szolgáltatás azonos, te azért fizeted, hogy akinek te kárt okozol, az könnyebben boldoguljon. Számít neked?
Én csak akkor nem választom a legolcsóbbat, ha valami nevenincs, vagy kimondottan rossz hírű biztosító, például a Posta. A Genertel valószínűleg nem vonul ki a piacról még egy évig.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
veterán
-
tototos
őstag
válasz macilaci78 #294460 üzenetére
anno(10 éve) volt valami a Genertelnél hogy ha balesetet okoztál akkor a kár x százalékát kérték tőled vagy mi. Édesanyám postás és most a plugin hibridekre nagyon jó árat tudott kalkulálni.
Jah és most Allianznál vagyok ott ha bediktálok mindenféle adatot akkor 56 ezer.
[ Szerkesztve ]
-
RAZR_v3
tag
Az OMV is kiadott egy új üzemanyagkupont, e-mailben küldi a Supershop, rá kell nyomni a piros gombra, hogy aktiválódjon.
Február 1-től 29-ig 45000 Ft értékben kell OMV töltőállomáson tankolni és jóváírnak 500 Ft értékű Supershop pontot március 15-ig. Tavaly novemberben 15000 Ft értékben elég volt tankolni 500 Ft értékű ajándék Supershop pontért, szóval most igazán nagylelkűek voltak velünk. A kedvezményeken nincs inflációkövető díjkorrekció.
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #294452 üzenetére
Amúgy minap nézegettem, szerintem a niro hasmagassága nem több, mint a seatnak, majd le is fogom mérni.
Egy ikea-s 1,5 méteres polcot sikerült a seatba is betuszkolnom úgy, hogy csak ketten voltunk benneEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz RAZR_v3 #294466 üzenetére
Most nem azért, de a Shell havi 2x 10Ft/liter többet ér. 45000Ft az~75 liter nafta, már arra kapsz 750Ft kedvezményt és 75 pont jóváírás, de szokta adni pontokat +ban tankolásra is 25Ft felett. Legutóbb meg 32 litert tankoltam csak kaptam 800 ft kedvezményt (25Ft/liter).
Meg annak egy csomó kedvezmény kupont vásárlásra, de én kb semmit nem ehetek meg ott
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
tboldi
nagyúr
válasz macilaci78 #294458 üzenetére
Remélem, azért addig nem húzódik el ez az egész...😕
-
kisza25
félisten
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mindjárt sorra kerülök [kép]
⭐ Stella
-
veterán
válasz macilaci78 #294476 üzenetére
Nagyon-nagyon siettél?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Peter.70 #294469 üzenetére
Igen, a kúton a pénztárnál kell kérni, majd regelni online az Avia felületén itt.
Egyből 2 kártyát kapsz ami 1 névre szól, így ketten is gyűjthetitek a pontokat 1 kártyára. Annyi, hogy ha pontokkal fizeted a tankolást akkor max az összeg felét fizetheted vele.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
MunezXBK
nagyúr
válasz ArthurShelby #294436 üzenetére
Én ott szoktam. Kivéve Kárait, mert nincs búvárruhám.
-
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #294477 üzenetére
De közben többet is vigyorgok a csiga és a nyúlmókusok miatt.
……………………Na, nincs még Lancia, össz-vissz 10 másodpercre sikerült működésre bírniuk, úgyhogy visszavitte a külsős faszi még egy javítókörre. Viszont van remény, mert az EEPROM nem szállt el, azalatt a rövid idő alatt le tudták olvasni, hogy 82xxx km van benne.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #294488 üzenetére
Nagyonvalú, nem?! 590,9-ért tankoltam vasárnap, szóval most 590,9 liter után. De ki számolja...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz radi8tor #294498 üzenetére
Igen, meg amennyit megyek vele... az enyémet max az fenyegeti hogy pókhálós lesz a garázsban állva.
Jah alufelni projekt tovább tolódik, mert rájöttem, hogy a lemezfelnihez való anyák nem jók az aluhoz. Így azt is kéne venni. Szóval marad a szép acélfelni. Majd 40 év múlva mellém temetik azt is meg a kipu-t is.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kiput be tudod rakni az aknába és akkor nem is esel benne hasra gyakran.
Tényleg mikor avatjuk fel az aknát? Focusban olajat kéne cserélni valamikor. Már 1 éve tervezem.
Rendeltem most két ilyen csoda szerkezetet, ezt ott hagyhatjuk az aknában későbbi használatra is:[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest