- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
válasz simonjoe #237477 üzenetére
Van ennél sokkal-sokkal lentebb is autó. Igazán jó úton nagyon élvezetes, nekem ez a gokart élmény nagyon bejön - korral biztos kinövi az ember, de pl Csákberény felé amit felújítottak vagy Gyermely irányába is, na azokon az utakon zseni. Én bírom a pattogást, annak érdekében, hogy így oldalirányú billegés így minimális, napi használatra persze nem igazán való, főleg nem városba, vagy hát az már inkább önsanyargatás kategória.
-
cOxeR
Ármester
-
rbalint88
addikt
válasz MunezXBK #237503 üzenetére
Pattogas es pattogas kozott is van boven kulonbseg Azert nem mindegy, hogy egy Porsche/AMG/M BMW raz vagy egy szetgewindezett kisauto Utobbihoz mar nagyon oregnek ereznem magam, az az allando ideges rangatozas az agyamra menne, de egy gyarilag szigorura tervezett futomu egesz mas kavehaz. Ott csak el kell hinni, hogy kibirja, neked jobban fajnak az uthibak, mint az autonak.
-
simonjoe
őstag
válasz cOxeR #237499 üzenetére
Ne szórakozzatok!! Lassan én leszek a topik mumusa!!
Ismerem az általad említett utakat, zsámbéki vagyok. Sokat kerékpározom mindkét irányban. Én megértem és elfogadom az egyéni igényeket, de nekem akkor is olyan "befosatós" autó. Mindezek mellett természetesen tetszik is. Talán azért lehet mert volt két csúcsa kerékpáros balesetem (kb.10 évvel és 30kg-al ezelőtt) mély nyomot hagyott bennem mindkettő, azóta szívem szerint Challenger 2-vel járnék az utakon.Joe
-
kisza25
félisten
válasz szabonagyur #237496 üzenetére
Nem, azon dot 4620-as gumik voltak amikor vettem
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
cOxeR
Ármester
válasz rbalint88 #237504 üzenetére
Nálam komplett Bilstein B12 szett van, szóval a szétgewindézett jelző meg a gyári sportosság között vagyok szerintem, nem is a futómű hanem a toronymerevitő ami sok feszességet hoz az esetemben.
Simonjoe mumus ettől még nem vagy…
MunezXBK idén töltöttem be a 40-et, de a Z roadster fórumokon látom mikor jön a kényelem fontosabb idő.
Pl most van egy eladó Z3 airrideal azt nagyon tudnám élni.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz gaborn1 #237460 üzenetére
Ne legyél abban biztos. Amikor nettó 10 mFt fölött van egy sima áruszállító ára is már, akkor azért átértékelődnek a dolgok. Csak sajnos a fizu nem követi le ezt a nagy inflációt, amit az elmúlt kb. 1 év hozott eddig.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
veterán
Reggel tankoltam a keresztúri omv-nél, nem tudtam teletenni mert csak 50 litert lehet, 7/8-15/16 közt lett.
Viszont felfújtam a gumikat, jól éreztem, 2,7 helyett csak 2,5 volt mind.
De ami fura, hogy a 4ből 3 felni érezhetően meleg volt, pedig a megálláson kívül a megelőző 2-3 kilométeren nem kellett fékeznem. Nem olyan volt mint amikor régen a Mazdán megszorult és meg kellett állni hosszabb úton hűlni, és kézzel a felnit nem lehetett megfogni, mert most még a tárcsa tövét is megfogtam, de egy 30 fokos lehetett.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Gergőke88
addikt
válasz BigBlackDog #237509 üzenetére
Igen, 98e km-rel. Elment a motorerő az emelkedő tetején, hibaüzenet SERVICE és leállt. Utána csak tekerte, de nem indult be…
F_Zolee:igen Maglod Auchannal szemben pontosan. -
bexinho23
őstag
Ki milyen védelmi rendszert (kis rejtett kapcsoló, pajzs, stb...) használ az autólopás elkerülése érdekében?
-
BigBlackDog
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #237518 üzenetére
Gyanús hogy az a baja amitől én is tartok az új motoroknál: 3 hengeres turbó. No thanks.
⭐ Stella
-
BigBlackDog
veterán
válasz radi8tor #237520 üzenetére
Igen, igen, a 3 három az egy baj lehet a motornál, de ettől még nem kéne megállnia az egész autónak. Viccet félretéve azért nem egy kisköbös háromhengeres varrógép is elfut 150-200e kilométert probléma nélkül, szóval 100e km még kicsit kevés a "halálhoz" szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Kerepesi úton kifelé az Árkád után állították felfelé a három lábút.
A rendőr néni nekem csak egy lajk jelet mutatott, de nem tudom, hogy azért, mert még nem volt kész és szerencsém volt vagy azért, mert szép munka és bemértek...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Gergőke88
addikt
válasz BigBlackDog #237518 üzenetére
igen 1.5 diesel.
2 hete jártam a szervízben vele, mert a szelepfedélnél olajsáros volt (cégben van kb 10 ilyen mindegyik engedi az olajat ott). Azt mondták no para, aug8 várnak. Hát előbb érkeztem...
radi: 4 hengeres -
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #237494 üzenetére
Eladas elott fenyezes? Mikre van idod, nekem egy olajcsere is problemas mert nincs idom mikor betolni a kocsit (illetve amikor lenne nincs nyitva).
#nincsbennetarcsi
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bexinho23 #237517 üzenetére
Szvsz az egyedi védelem az, ami bármit is ér. Nem kell nagy dolog, elég, ha deaktiválás nélkül nincs gyújtás vagy benzin, ez tökéletesen elég arra, hogy ne vacakoljanak az autóval a legtöbb esetben.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
bexinho23
őstag
Köszi mindenkinek a válaszát. Elég sokat parkoltatom lakótelepen a nemrég vásárolt 5 éves autót (vonattal járok dolgozni), és rendkívül rosszul esne, ha ez valakinek feltűnne és egyszer lába kélne. 15 éve volt egy ütött kopott B Corsa-m, abban volt egy kis kapcsoló a kesztyűtartóban. Tudomásom szerint a benzinpumpára lehetett rákötve. Nem volt nagyon eldugva, de nyugodt voltam. Hol/kinél építtethetnék be egy ilyen biztonsági kapcsolót? Esetleg Komárom-Esztergom, Győr vagy Fejér megyében foglalkozik ilyennel valaki?
-
gaborn1
tag
Úgy egyébként egy mai új/pár éves kocsit mennyi idő alatt tudnak ellopni egyébként, ha csak a gyári védelem van benne? Gondolom percekről beszélünk.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #237521 üzenetére
Utobbi idoben 100e km alatti 1.0t vitararol es 1.0t civicrol is hallottam motorcseres sztorit, utobbit itt a honda topikban.
-
gaborn1
tag
Na akkor én igazi csemege vagyok. Mondjuk itt Vas megyében nem annyira magas a lopások száma, meg talán a Camry se annyira tucat autó, hogy megérje elkötni, amennyire én tudom az elterjedt típusokra szoktak menni és alkatrészként kiárulni többségében (aztán persze lehet hülyeséget mondok ).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz gaborn1 #237544 üzenetére
Egyik ismerős a kormányvédőre esküszik.
Van egy olyan faktor is, ha feltöri a kocsit és nem tudja elvinni indításgátló miatt akkor megrongálja.
Kormányvédő meg már előre jelzi neki, hogy dolgozni kell vele.
Amúgy meg Casco kell új autóra. Megéri karosszéria munka esetén is (többszázezres fényszórók, stb)⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Három db SONOFF Zigbee okos relé/kapcsoló eladó
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest