- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
válasz Tsebacsi #237350 üzenetére
Következőre ha nem hétköznap lesz talán már eljutok. Anno voltam(5éve kb). Ugyanazzal az autóval mennék most is csak már az idő és az előző tulajok műve már látszik rajta, így elég lenne egy utcával arrébb is megállnom, mert nem érdekes ebben a modern felhozatalban.
-
rbalint88
addikt
Sajnalom, hogy kimaradt a mai tali. Talan az utolso 5 percre ertem volna oda, viszont igy 780 km utan ranezni nem volt kedvem az autora, nem hogy meg atmenni a varos masik felebe Cserebe egy jo fekporos felni: [kép] es a fogyasztas: odafele 6,8, hazafele 6,6, aztan Szegedtol 7,5 (siettem ). Gyakorlatilag a 140 tempomat kenyelmesebb, mint a 150 tempomat, idoben alig hosszabb, viszont kevesebbet kell fekezni, gyorsitani, figyelni/matekozni.
-
nagyúr
A passat cc kié volt? Elfelejtettem megkerdezni a nicknevet az urnak
-
lazac_
tag
válasz F_Zolee #237340 üzenetére
Az a kék tetőnélküli játékautó az egyik képen 21 éves, meg volt ott a parkolóban egy citromsárga 2. vagy 3. generációs seat ibiza(?) is letámasztva, annak az árnyékában el lehet bújni.
Ennyi fémtiszta féknyerget én mondjuk még nem láttam szalonon kívül, nem tudom, ki hogy csinálja.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz F_Zolee #237345 üzenetére
Röviden: úgy hallotta a szomszéd macskája, hogy a határ túloldalán egy vizsgára vitel előtt álló pótkocsit vontató traktor félrekopott jobb első kerekének a haverja szerint alkoholos filccel rá lehet erősíteni a kopott feliratra. Legalább látszik, hogy szittya magyar, nem holmi használt import
Hosszabban: drága a csere, pontosan a trikolor miatt.
Még hosszabban:
-idén június 30-ig adtak ki piros-fehér-zöld rendszámokat
-július 1-től csak EU-s 3betű-3szám és 4 betű-3szám rsz készül (talán utóbbi még a kevésbé drága verzió, csak 2 plakett+forgalmi)
-régi (trikoloros) betűkombináció megtartása egyedileg kiválasztott táblával lehetséges, 2 db új EU-sat kapsz az eddigi betűkkel-számokkal, 56.000 Ft-ért.
Wartburg klubosok sorban kérték az új rendszámokat (halvány-sérült helyett) múlt hónapban a dolog miatt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz molnarpeter #237360 üzenetére
Fekete lakkfilc még jobb, az nem csillog bordósan.
Látom, sikeres volt a meeting. 👍
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz molnarpeter #237360 üzenetére
Ah remek. De nekem a fehér visszaverő réteg málik le. Nem tudom az mennyire számít.
-
nagyúr
válasz radi8tor #237354 üzenetére
Szerintem már nincs forgalomban a Panda de majd rákeresek a nyilvántartásban
Gyertek régi autókkal mert most is többet álltam a Passat meg Coxer BMW-je mellett mint az új Kia vagy Kuga mellett, nem kisebbítve a másik két autót és tulaját csak azok még annyira újak hogy nincs mögöttük (még) pár jó történet.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
simonjoe
őstag
válasz radi8tor #237353 üzenetére
Sziasztok!!
Először is köszönöm a lehetőséget! Igazán jól éreztem magam. Azt gondolom, h az autós társadalom prominens tagjainak egy kicsinyke magjával sikerült találkoznom. Szavakat nem nagyon találok, a történet még a feldolgozás fázisában van. Nagyon szar, tömény 7végém volt, némi kárpótlás volt ez a tali, így utólag rettentően sajnáltam volna ha kimarad. A CC az enyém, és a tököm tudja milyen lagosz felni van rajta, csak annyit tudok róla, h a Zasszony lepadkázta és koszos.
Jó lenne sűrűbben találkozni!! Ezekkel a nick és valódi nevekkel bajban vagyok. De, legközelebb biz' Isten jegyzetelni fogok!!
Szép napot Mindenkinek!!!!Joe
-
-
MunezXBK
nagyúr
Auchan Fehérvár, 30 litert lehet tankolni.
Ez normális, vagy csak engem lepett meg?
-
BigBlackDog
veterán
válasz MunezXBK #237374 üzenetére
Mióta bejött ez az időszak, MOLnál 50 liter volt mindenhol, ahol láttam (ha jól tudom, akkor kúthálózat szinten van szabályozva). Máshol láttam már én is 20-25-30 liter/autó/nap korlátot. Azt nem tudom, hogy hogyan nézik, de egy tranzakcióban csak ennyit szoktak kiadni. Ha tankolsz, majd fizetsz, szerintem lehet újrakezdeni a tankolást (legfeljebb újra sorban kell állni).
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz BigBlackDog #237375 üzenetére
Mindegy, megyek másik kútra. 55 literes amúgy a tank, szóval nincs nagy gond.
-
Snoop-y
veterán
Mar a teljes arasra is van korlat?
Ezt jo tudni ha 30 a limit akkor harom kuthoz kell majd mennem mikor latogatoban vagyok
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
fant0mi
őstag
Úgy nézik, hogy lekattan a pisztoly 30 liternél.
-
Snoop-y
veterán
100-as most mennyibe kerul mo-n?
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
nagyúr
válasz barnam_ #237389 üzenetére
Amúgy se tartasz fel senkit, tankolsz és kész, ha csak így lehet, azért ne a kutast basztassák már szvsz.
OMV-nél valóban 50l limit, Lukinál meg tényleg 20, azért is mentem az OMV-hez én is, 35l ment bele még tegnap reggel.[ Szerkesztve ]
-
gaborn1
tag
válasz barnam_ #237391 üzenetére
Nem az ilyennel van probléma, hanem azokkal a f.szokkal, akiket múlt hét szombaton is láttam a kúton, mikor megálltunk tankolni nyaralás után:
Kútfejenként vár kb 10 kocsi, fontos, őbármit megtehet emberünk tankolás után bement szépen fizetni, majd kért egy kávét és leült kávézni, kocsi természetesen oszlopnál hagyva. Még jó, hogy nem abban a sorban álltam.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gaborn1 #237392 üzenetére
Mondjuk az ilyen egyént a többi hátul álló autósnak közösen kéne kirángatni a szarjához és megmondani hogy takarodó... Vagy véletlen leönteni benzinnel a kis verdáját, és véletlenül rágyújtani...
#237394Snoop-y: +1, de itthon ilyet én még nem láttam...[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz MunezXBK #237369 üzenetére
vagy 30-at rotyogtattál inkább…
Eddig 50 volt, most kezdik korlátozni 30/20-ra, mondjuk az 50-et nem is értettem… az nagyon nem korlátozás.raotamas
En is először voltam, illetve jó ideje kevés ph időm van, de azért próbálkozom képben lenni.radi8tor
Valami büdös fékszag mintha rémlene…Snoop-y
Én tegnapelőtt 803-ért tankoltam a 100-ast, sóstói MOL-on.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest