Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
sziasztok
lenovo y50-70 van akinek van tapasztalata?
eddig egy dell 7537-t néztem ki de már kifut és most láttam ezt a gépet, és az üzemidőt elég jónak találom, mondanátok mivel és hogy bírja?
melegedésről mi a vélemény ?
ssd-vel mennyire bírja jobban mint hdd-vel?Ha valakinek nem írok vissza, kérem keressen újra vagy emailben, mert mostanában nem jön meg sokszor a PM-k
-
whited
addikt
válasz
marilllyo #8731 üzenetére
És megéri az erő különbséget egy g550-56 ellen ami meg másban jobb/több?
Szerk: ha bírja a hurcolast és valóban jo az akku idő akkor még mindig alternatíva számomra
[ Szerkesztve ]
Ha valakinek nem írok vissza, kérem keressen újra vagy emailben, mert mostanában nem jön meg sokszor a PM-k
-
-
whited
addikt
sziasztok
buta kérdés de ha kijön ez a gép, akkor gyakorlatilag mindenben egy szinten lesz az y50-70el?
[link]
Mert mint írtam is korábban, erősen agyaltam ezen a kis lenovo-n, de ezek után kezdek gondolkodóba esni újra...Ha valakinek nem írok vissza, kérem keressen újra vagy emailben, mert mostanában nem jön meg sokszor a PM-k
-
whited
addikt
szia, igaz nem lenovo-val volt dolgom, de mikor gar időn belül behalt a G73sw-m, 3 hónap szervíz után kértem, hogy adjanak egy akkor aktuális csúcsot jelentő g74-t, hát nem adtak
Ha valakinek nem írok vissza, kérem keressen újra vagy emailben, mert mostanában nem jön meg sokszor a PM-k
-
whited
addikt
Sziasztok
megéri a QHD-s modellt venni 300k-ért? (y50-70)
Valami viszonylag minőségi (külső) gépet szeretnék venni, nomális akku idővel(amit a tesztben tud, nekem már pont jó) és ezt találtam mint ötlet, meg az asus g551-t.
Írnátok pár tapasztalatot ?darky@: ha egy mód van rá, akkor QHD-s modellt vennék de nem látok eladót
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Es itthon mikortol lesz forgalmazva ?
-
whited
addikt
válasz
beloadjoker #12857 üzenetére
Bocs lemaradt hogy a qhd verziora gondoltam
-
whited
addikt
Toplaptop.hun vasarolt mar valaki?
Most ott lattam naluk QHD y50 70t 309k-ert de mivel nem ismerem a boltot, inkabb rakerdezekHa valakinek nem írok vissza, kérem keressen újra vagy emailben, mert mostanában nem jön meg sokszor a PM-k
-
whited
addikt
válasz
Hurkaleves #12904 üzenetére
4k-s modell mikorra várható ?
-
whited
addikt
Hali
Az y50 uhd ugye fenyes kijelzos. Viszont az jutott eszembe, nem lehet ra tenni matt foliat, vagy attol ugyanugy fenyes marad a kijelzoje?Ha valakinek nem írok vissza, kérem keressen újra vagy emailben, mert mostanában nem jön meg sokszor a PM-k
-
whited
addikt
Sziasztok
y50-70be ssd-t hogy tudok tenni?
ODD cserével csak ?Ha valakinek nem írok vissza, kérem keressen újra vagy emailben, mert mostanában nem jön meg sokszor a PM-k
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- [Re:] Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Óra topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- C# programozás
- FIFA 23
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest