Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sheld

    senior tag

    válasz marilllyo #8033 üzenetére

    Sziasztok!

    A HD vs fHD kijelző nem probléma, csak lehetőség. A konkrét problémák:

    NR1: Az integrált kártyám GT755M, míg az ultrabay-es, csak 750m. De a rendszer 755-nek látja, próbálja aként is használni, csak crash-elnek a játékok, mert nem bírja a kártya azokat az órajeleket. Ezt bizonyítja, ha MSI afterburnerben visszaveszem az órajeleket, akkor tökéletes minden. Elég csak az ultrabay-es kártyáról levenni az órajelet.

    NR2: Szigetelési baki. Az egy dolog, ha nem földelt konnektorban használom bizsereg a kasztni, de konkrétan ráz a jack be és kimenet. Ha használni szeretném a mikrofont, nagyon zajos. (Jöhetnek az ötletek, hogy cseréljek mikrofont, stb... DE:) Még a beépített mikrofon is ugyan azokat a zajokat produkálja. Ha hozzáérek a gépházhoz a zaj csökken, de nem tűnik el. (Földelt/földeletlen konnektornál is ugyan ez a helyzet.) A zaj hasonló, mint mikor olyan mikrofont használ az ember, aminek megsérült a vezeték szigetelése.

    NR3: A beépített hangszórók közül a bal oldali egy bizonyos hangsávban torzít/rezonál. Nem mindig, csak néha jön elő...

    NR4: A kijelző alsó része nincs megfelelően rögzítve, a burkolathoz, ezt nem tudom megfogalmazni máshogy. Kijelzőtisztító kendővel ha törlöm a port a kijelzőről, akkor az alsó részhez érve érezhetően besüllyed a kijelző, és kopog a burkolatnál. Nem nyomom erősen, épp hogy egy picit.

    A kijelzős mizéria, csak egy lehetőség, amiatt nem küldeném szervizbe. Megvenném, és cserélném itthon.

    Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!

Új hozzászólás Aktív témák