- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
van sok jó, én már inkább ilyeneket építek, letöltöm ha ingyenes vagy megveszem az építési utmutatót, bricklinkről összevadászom az alkatrészeket és mehet. csak sajnos így drága mulatság. azt a venatort én is néztem, 5000+ darabos, sajnos nagyon sokba lenne, 200k alatt nemigen állna meg, annyit meg sajnálok rá, illetve most kellene kocsira gyűjteni.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Találtam egy ilyet is.
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Brumi
senior tag
Ennek örülök! Nem sűrűn kapni jó állapotban sajnos, még a disznóól az egyszerűbb eset, de a központi épület elég nehézkes (kombájnt meg Spanyolországból vettem, mert itthon nem volt egyáltalán). Ezért lett Kombájnos Karcsiból Carlos Combajnos
Te honnan vetted meg a kombájnt és mennyiért ha szabad kérdeznem?http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Brumi
senior tag
Hát gratulálok, az az ár, már szinte rablásnak minősül! Ez még akkor is jó ár, ha esetleg nem a legjobb kondiban vannak az elemek. Én mindenképpen teljes és gyűjtői darabot kerestem, mikor megvettem. A matricák rosszul voltak feragasztva, de azt ki tudtam javítani szerencsére.
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Brumi
senior tag
válasz bobafett #6560 üzenetére
Ez nem horror ár, ha szép állapotban van, akkor teljesen korrekt. Én 23-ért vettem doboz és az egyik leírás nélkül, meg volt egy pár hiány benne (filléres tételek). Persze aki meg tudta venni a kombájnt 6k-ért (az kb 20k körül fut máshol), annak ez sok lesz
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Djuree
félisten
na kész a következő nagy művem, aki star warsos az biztos felismeri a láthatatlan kezet.
hát van benne anyag, nem tudom hány kiló, de vagy 4-5 biztos megvan. elég masszív váza van a "kicsikének". 70cm hosszú. asszem tele van a 6 méteres legos polcom, más nem fog kiférni már, csoda hogy még nem szakadt le, majd lefotózom nektek. gondolkozni kell mit szedek szét hogy felférjenek majd az újabb darabok.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz R3ĐßuŁŁ #6563 üzenetére
hát van az biztos.
Napfénysüti: volt hozzá, ill. meg kellett venni egy jelképes pénzért. ilyet én magamtól nem tudnék, a srác is aki csinálta több 100 órát foglalkozott a dizájnnal, nekem ennyi időm nem lenne ilyenekre.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Valakinek valami szép vétel mostanában? Most hoztam le a padlásról a régi 10187 Beetle-t, beszarás mekkora méretei vannak! Gyönyörű készlet!
-
Mahrenburg
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Mahrenburg #6567 üzenetére
Sajnos a készleteim 95%-a ott van, mert nem férnek el a házban.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Neeeem, soha! Viszont most rendezem éppen a sorokat és pl amiknek nincs meg a dobozuk azokat eladogatom szépen, mert csak a helyet foglalják. Ezentúl csak dobozos készleteket tartom meg. Sajnos egy fél éve elkezdtem, de borzasztó sok időt vesz igénybe.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz lord.lakli #6573 üzenetére
Ma is találtam egy nagyon szép pakkot! Pár adventures készlet+pirates+harry potter. Lassan annyi adventures készletet találok meg, hogy egy diorámát kirakok belőlük.
Harry Potteres készleteket szerettétek?
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
válasz lord.lakli #6573 üzenetére
... génbank...
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Tudom kicsit offtopic, de hátha tudtok segíteni, mert a google nem segített.
Szóval létezik valamilyen magyar fórum a gyűjthető lego minifigurák cserélgetésére? Tudom, hogy az aukciós oldalakon jelen vannak, de az valahogy nem az igazi.Előre is köszi,
Fisha -
-
Incubus
tag
Lego Adventi Calendarra jó vételi opciók vannak-e?
-
LÁZ
Topikgazda
-
Djuree
félisten
válasz Incubus #6586 üzenetére
sw van 9k-ért aukciós oldalakon, jófogás a legjobb, itt van a legtöbb legó sokszor potom áron, sokan azt se tudják mit árulnak. de volt most 20%-os akció auchanban meg müllerben, 8500-ért ment az sw-s. de elég kis gagyik vannak benne, nem vettem, nagyon nagy lehúzásnak érzem.
-
LÁZ
Topikgazda
ott mindig a licence nyomja meg az árat, mert mindenhol 9-10k, jövőre is annyi lesz... viszont 5-6 figura mindig van, amiből 2-3 biztos limitált, ebayen simán elkérik a készlet árának a felét a karácsonyi c3po-ért
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Incubus #6594 üzenetére
igen, meg a rudolf R2, az a 2-3 limitált figura mindig 5k körül megy ebay-en, szélsőséges esetben többért is, de azok az értékek a készletben. Az előzőben is a mikulás Darth Vader és a karácsonyfa R2 volt az érték, pláne úgy, hogy kicsit promózta is a lego, meg volt őrülve mindenki a Darth Vader-ért mikor már sold out volt a Lego-nál a készlet október/november környékén..
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Valami jó fogás valakinek?
-
Mahrenburg
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Mahrenburg #6597 üzenetére
Lassan felteszek onnan a vaterára ezt azt.
Hétvégén elkapott picit a Harry Potter láz. Meg is építem a Hoqwarts-ot és a Hogwarts Expresst is. Valakinek a régebbiek közül van esetleg dobozos eladó? Ez a téma nagyrészt kimaradt az érdeklődési körömből, de szeretném a normálisabb készleteket összegyűjteni.
-
Djuree
félisten
lemaradtam róla!
black pearlLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Real_Necro
veterán
Szerk.:
Egyébként sziasztok, még nem jártam aktívan erre, csak az utóbbi időben szívesen olvasom a topicot.
Igaz jelenleg semmilyen Legoval nem büszkélkedhetek, de ha a (jelenleg 8 hetes) fiam nagyobb lesz, már tudom mivel fogunk játszani.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest