- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
no, ma csak sikerült betalálni az egyik store-ba, de csajos nap volt, helovin seasonal készlet, és egy össznépi tapogatás eredményeként a vizköpő a 14es szériából.
viszont ami üdvözitő volt, hogy úgy néz ki a store-osok is felfedezték a 'törzsvásárló' intézményét,vásárláskor kérhetsz törzsvásárlói kártyát, 3 grafika közül lehet választani, és 100ft-onként jár 1pont a kártyára, ami 1ft levásárlást jelent később.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Olyan gondom van,hogy tegnap kértem egy VIP kártyát a az egyik Lego boltban.
-Ma meg persze már tegnap is regisztrálni akartam a kártyát,de hiába írom be a kártya számot ahogy a kártyán van vagy egybe is nem akarja elfogadni.
-Azt írja adjon meg helyes kártya számot.
-Esetleg kérdezzem meg a Lego boltban,hogy nézzenek utána vagy mi legyen?A válaszokat és a segítséget előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz lord.lakli #6055 üzenetére
-Oké,de én egy szóval sem írtam,hogy hivatalos,tőlem lehet LegoShop is vagy bármi olyan üzlethelyiség ahol csak Lego-t értékesítenek-ha így pontosabb a meghatározás?
És akkor még azt meg sem kérdeztem,hogy a kártyán gyűjtött pontokat hol és hogyan lehet leinformálni.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
lord.lakli
őstag
válasz Atesz 666 #6056 üzenetére
Magyarországon LegoShop-os bolt nincs. LegoStore-os VIP kártya csak náluk jó, máshol nem. Bécsben van LegoShop, ha jól tudom.
LegoStore pontokat a LegoStore-ban tudod leinformálni. LegoStore-nak FB-n nyomul. Weboldaluk csak információk halmaza, így gondoltam, hogy VIP-es regisztráción SAH-os VIP-et érted.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Atesz 666 #6054 üzenetére
igy van, ahogy lakli is mondja, a legközelebbi hivatalos lego shop bécsben van, a lego vip programja, és amit a z itthoni store-okban lehet kérni, nem ugyanaz, a store-nál, ahogy én is irtam az előző kommentemben, 100ft-onként kapsz 1 pontot a kártyára, ami 1 ft-nak felel meg, és pár hónap után talán össze is gyűlik annyi ft, hogy értelme legyen levásárolni, pl egy 40k-s készletnél 400ft-ot kapsz.
ezen matekoztam is egy picit, hogy a hivatalos lego vip vagy most ez a jobb, de egyértelmű, hogy a lego vip, mert ott bár 300ft-onként van 1 pont, de 100 pont 1500ft kedvezményt ér, és rengeteg akció is van csak vip-eknek.
kaptam én is legostore-os kártyát, szuperhirósat választottam, de sztem túl sokat nem fogok gyüjtögetni rá.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
boost
addikt
8 méter hosszú LEGO cirkáló.
Több fotó itt:
Fisherman Spent 3 Years Building Massive 24-Foot Long Lego USS Missouri -
Freddy76
addikt
Nagyon klassz. Érdekes, a cikkben írják, hogy mégsem az övé a legnagyobb, hanem az amerikai gyereké. Nos, lehet, hogy amaz nagyobb, de meglehetősen elnagyolt egyben. Ez, amit linkeltél, sokkal részletesebb, pontosabb.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
DopeBob
addikt
válasz Gubek-Einste #6061 üzenetére
csak az asszony le ne csukja véletlen a garázsajtót. simán válóóok
MZ/X
-
LÁZ
Topikgazda
-
Djuree
félisten
válasz Sirandrish #6066 üzenetére
azigen!
hűű de jó vkinek!LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Lesz valami építés a hétvégén bildörsz?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz lord.lakli #6071 üzenetére
Miért nem Legoból?
TayRol : Az is valami
LÁZ : Nem Ikea-s ez a bútor? Nagyon ismerős.
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
thomeef
őstag
Wall-e mikor lesz már valamelyik webáruházban?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
tvamos
nagyúr
válasz szőröscica #6078 üzenetére
Nekem is. De már nem lesz hova tenni.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Atesz 666
aktív tag
-Szép darab!
-Én a VOLVO rakodót néztem ki magamnak,de ahhoz még egy keveset gyűjtenem kell.-Azt viszont nem értem,hogy a Lego.hun miért olcsóbbak a készletek mint a Legostore-ban?
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz R3ĐßuŁŁ #6073 üzenetére
ja, ikea power
@mindenki: wall-e igen, kocka.hu, store-os boltokban is volt még pár, valszeg a 7végén beszerzésre kerül nálunk is, az adventi kalendáriummal együtt.
ps. Redbulléknál nem az a vitrin a durva, hanem a padlás , arról is kérünk egy képet
-
Brumi
senior tag
Én tegnap vettem meg az Alleeban a Wall-E-t, már nem volt sok kint a polcon belőle, nem tudom, hogy a raktárban mennyi van.
Jól néz ki az a szekrény amúgy, de nekem is keskenynek tűnik. Én Besta-t vettem az IKEA-ban, mert annak 40 cm a mélysége, jobban elférnek benne a LEGO-k, a nagyobbak is. Mondjuk a giga technic szetteknél erős korlát az 56 cm-es szélesség
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
LÁZ
Topikgazda
ez volt a legjobb opció, mert az előző tulajtól megörökölt szélesebb volt, de a folyosó miatt már túlságosan is, mindenképpen keskenyebbet szerettünk volna, úgyhogy ez lett, igy a másik vitrinben is szellősebb lett a hely.
-
Brumi
senior tag
Nem rossz
Sokat tud dobni az összképen, ha teszel a polcra valamilyen hozzá illő anyagot. Én pl a Mini és a Camper alá tettem vasútmodellboltban kapható fűlapot, amit a terepasztalokra szoktak rakni és úgy baromi jól néz ki. Így tényleg olyan, mintha pikniken lenne a két autó
-
Brumi
senior tag
Helyes! Itt most akciósan megkapod.
-
Brumi
senior tag
válasz R3ĐßuŁŁ #6099 üzenetére
Köszi!
Az a baj, hogy a sorozatokat nehéz diorámába tenni, túl sok hely kell neki. Megvan a komplett tavalyi Arctic széria, nemrég megvettem a teljes idei mélytengeri kutató sorozatot, és beszereztem a 2009-2010-es farm szériát is a két zacskós kivételével, amit alkatrészekből fogok összerakni (már csak 1-2 dolog kell hozzá). Ez utóbbihoz baromi jól megy a 86-ban kiadott lovarda és a 89-es Derby trotter készlet is. Sajna ezeket szépen kirakni macerás
Furcsa, mert amikor pár éve elkezdtem gyűjteni, akkor nagyon rajta voltam a technic szetteken, most meg már csak olyat veszek, amiben minifigek vannak. Meg kellett venni persze az óriáskereket is, ha már tavaly beszereztük a körhintát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest