- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #6751 üzenetére
Én mást hiányoltam belőle... Bár ülőke ebben a készletben is van...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
LÁZ
Topikgazda
kiküldik azt magában is, ha nekem a maréknyi elempótlást kiküldték ingyen, akkor a saját kártyájukat simán. Maga a kártya minőségi darab, elég jól néz ki, bár fizetni/használni csak bécsben tudom, de nekem számit, hogy vmi kézzelfogható jele is legyen a vip tagságnak.
ugyanez a helyzet a lego passporttal, az is egy elég nájsz darab, meg is lepem majd vele magam karácsonyra.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
szőröscica
addikt
Ez a tracking funkció nektek mennyire szokott működni a shopból való rendelés során?
Tegnap dél körül kaptam egy emailt, hogy átadták a futárnak, megkaptam a tracking számot is. Este 11 körül már rákattintva a linkre láttam, hogy a státusza picked up. Gondoltam, hogy ma reggel is megnézem, de már nem találja a rendszer a tracking szám alapján a csomagomat. Eközben a Lego oldalán az order státusz pedig completedre váltott.
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #6754 üzenetére
Nem szóltam, működik a tracking - tegnap délután elhagyta Kölnt a csomagom.
Színeiből ítélve ez DHL. Rühellem a DHL-t. -
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #6755 üzenetére
itthon a királyi posta a továbbszállitó, szóval a postásbácsi fogja kivinni, általában időben, ha alapszinten törődik a munkájával, és megvan a normál értékrendje is hozzá , ha nem, akkor képesek otthagyni a postán az értesitővel együtt /1hét , ha nincs dolgom ott, nem derül ki, én meg már 2naponta izélgettem szegény lego supportot emiatt...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Valami jófogás valakinek?
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
batmanéhes
tag
gyors kérdés: ennek a talpa (második oszlop legalsó elem) milyen számú, vagy milyen szetben van ilyen?
-
Pötyi
őstag
-
Freddy76
addikt
válasz batmanéhes #6760 üzenetére
A Santa's Workshop-ban ez a rénszarvas fejét tartja...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Pötyi
őstag
Mellesleg ismét Lego-kiállítás van a KöKi-ben. Bakker, láttam egy két méter magas felhőkarcolót! Elsőre kissé ütős volt, hogy nagyobb, mint én! Ha jól emlékszem, a Sears Tower tökéletes mása, de nem akarok hülyeséget mondani. Ja, meg valaki megépítette a Budai várat!
QNX is cool!
-
Djuree
félisten
holnapi black friday meg cyber monday akciók:
[link]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
szőröscica
addikt
Tegnap hajnalban Feucht városkát is elhagyta a csomagom - azóta nincs infó róla. A legjobban mégsem a Köln-Bp, hanem a Bp-Váci úti irodaház közti távtól félek.
-
-
lord.lakli
őstag
De hová tűnt Damon Hill?
Mi lett az akcióval? -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz lord.lakli #6773 üzenetére
Szerintem várni kell még, tavaly is volt 1-2 jó cucc azért. Vagy lehet reggel lesz csak...
-
Djuree
félisten
ez a nagy akció:
[link]
semmi! egy nagy lófasz! pár szet 1-2%-os kedvezménnyel.
40k felett meg 5% engedmény.
menjenek a jó anyjukba....LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #6773 üzenetére
szerk. akko dupla, ámerikában egy kicsit több készlet van akciózva , de ott sincs semmi xtra
mán elérhetőek a shop-ban, de semmi xtra, kb amik eddig le voltak irva
-20k felett mézeskalácsház
-40k után 5%
- pár készlet/operaház/mindstorm/cooper/brick bounty +2 friends,1 city,1 duplo készlet minimális akcióvalasszem ennyi, hétfőig, aztán lehet a cyber monday-ben is lesz vmi..
[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Hát, még mindig semmi...
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Bakker ez nagyon szánalmas.. Mi lesz a cyber monday-en? Ingyen kiszállítás lesz az akció? Vagy ingyen matrica a rendelés mellé?
-
Djuree
félisten
válasz R3ĐßuŁŁ #6784 üzenetére
nem tudom de ez egy vicc. nem lenne akkora gond h itt ez van, ha usaban is ez lenne, de ott nagyon nem ez van. ott jó kis akciók vannak, naptár, csomó kedvezmény meg mifene. itt meg kemény 1-2 ezer ft egy 30k-s készletnél. menjenek a sunyiba....akartam rendelni de így nem fogok, megveszem itthon olcsóbban oszt le vannak kakálva....
annyira felbaszta az agyam h írni fogok nekik egy jó kis levelet, h magyarázzák már el mire ez a nagy különbség...
ezt a kis házat csak ma adják amúgy?[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
szőröscica
addikt
Megérkezett a Santa's Workshop és a mézeskalácsház. Legalábbis remélem, hogy ez van a dobozban, itt a munkahelyen nem bontom ki.
-
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Igazából én nem értem a szitut. Amerikába folyamatosan szét van akciózva minden a SAH-on is, de itt akkor miért nincs? Kicsit bennem is felment a pumpa, hogy egy tisztességes akciót nem tudnak adni a népnek legalább egyszer az évben. Na de legalább az emagon sikerült venni ezt azt...
-
Djuree
félisten
vigyétek:
[link]
előre kéne neki utalni de én nem fogok, ahogy nézem a telszám sem él. kamuuuu....LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
-
Djuree
félisten
válasz thomeef #6794 üzenetére
egyszer talizgattam egy csajjal, eljött hozzám, pont meg volt nyitva a warcraft3, kérdezi játszunk egyet egymás ellen? mondom nyomjuk, gondoltam elmarhulunk majd hisz azt se tudja mi az, erre szanaszét alázott. mondom wtf?! az egyik legjobb női wc3 játékos volt megtudtam. az a baj qrva sokat játszott, nekem már sok volt...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tvamos
nagyúr
Én egy Volvót lőttem ma... Pedig megfogadtam, hogy nem... De de.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Gondwana
addikt
10248 on its waaay! Azt sajnálom, hogy 40123-ról lecsúsztam.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest