- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdés:
-Tud valaki Wall-e méretű artu ditu robot készletről valahol?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Brumi
senior tag
Infó Wall-E-val kapcsolatban: a fejrögzítést meg kell csinálni a brickset.com leírása alapján, mert eredetiben még vitrindísznek sem jó, mert a fej csak nagyon kevés pozícióban rögzíthető.
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Atesz 666
aktív tag
-Ez sem rossz megoldás,de én egyszerűben oldottam meg.
-Én a oda ahol a fej elfordul egyszerűen az alkatrész teljes hosszában bele tekertem egy lemez csavart,így már arra irányítom a fejet amerre akarom és még úgy is marad.-Persze azért lehet,hogy meg keresem ezeket a leírásban szereplő az alkatrészeket és azt a megoldást is kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
-Azért még annyit hozzá tennék a Wall.e témához,hogy ezeket a módosított alkatrészeket szívesen látnám a Legostore boltokban mint feljavító készletként.
-
thomeef
őstag
válasz Atesz 666 #6104 üzenetére
Én inkább azt nem értem hogy 1,5 év alatt hogy nem volt képesek normálisan megtervezni egy már amúgy is (lévén Ideas) megtervezett készletet.... Ráadásul itt az alkatrészek 99% adott, nem úgy mint az ipar más területein, nem kell mindent méretezni, tűrésezni, tesztgyártani. Ilyet a lego nem nagyon szokott csinálni
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Sirandrish
legenda
válasz thomeef #6105 üzenetére
Még a kartont amibe teszik a terméket is többször tesztelik az irodai tervezés után.
Dániából lejönnek ide hogy az itteni emberek véleményét is kikérjék.
Nem egyszer áll le órákra 1-1 soron a termelés mert épp azt vizsgálják hogyan lehetne könnyebben meghajtani a dobozt. És ez csak egy legtöbbször a kukában végző doboz. Szóval de...szoktak ilyeneket csinálni.Szerk: Amúgy meg kit érdekel az egész...Zeldás készletet akarok
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Gondwana #6107 üzenetére
-Persze azt én is tudom,de amiről csak én tudok az másnak nem fáj.
-Pláne úgy,hogy a saját idegen alkatrész módosításom kívülről abszolút semennyire sem látható.
-És amikor módosítottam a cuccot akkor még nem tudtam erről a Lego általi módosításról.
-Meg különben én direkt dísznek szánom ezt a készletet és a polcon kétlem ,hogy valakit is zavarna,hogy az tartalmaz 1 db kisebb csavart is.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Én egy másik tescoban vettem Star Wars készleteket akciósan:
75030 - 1495
75035 - 2245
75048 - 4495R3ĐßuŁŁ #6046 - fúúú, ez így nagyon komoly, gratulálok. Ennél jobb már csak akkor lehetne, ha egy síkban lenne az egész összeépítve (ha egyszer nyerek a lottón, biztos csinálok egy több négyzetméteres LEGO terepasztalt ).
-
Pötyi
őstag
válasz Atesz 666 #6101 üzenetére
Többféle is létezett. Volt például olyan Technic R2-D2, amibe infratávirányítós motor-modult lehetett beszerelni. De amilyen neked kéne, ami méretben, kidolgozottság részletességében hasonlít Wall-e -ra, az valszeg az UCS sorozatban kiadott példány lesz, a 2012-ben megjelent 10225 számú készlet. (Magyar eladókra kerestem rá...)
QNX is cool!
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Köszönöm a hasznos infót ,akkor majd utána nézek.
-Gondolom ezt a készletet már csak az apron lehet beszerezni?Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #6112 üzenetére
én tavaly vettem a bécsi lego-ban kb 35ért, mert star wars déj volt, ebay-en azért bele lehet futni sztm 50 körül is, de annyiért már itthon is találhat az ember, ha nagyon túrkál. de tény, hogy a bolti ára már vicces.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Atesz 666
aktív tag
-Bocsi,de azt a válaszod még mobilon olvastam és csak gyors választ adtam illetve köszöntem meg az infót.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #6116 üzenetére
ha túrnám az ebay 1-2 hétig, biztos lenne, 50-60 körül, nem álltam neki, de tapasztalatból mondtam, mivel a saját bizniszem 90%-a ebay, és tudom, hogy ha túrja az ember, megtalálja olcsóbban az adott cuccot, a legót. is
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Fr0z3n
őstag
válasz lord.lakli #6116 üzenetére
Nálunk csabán van egy lego bolt, 52ért volt kint régebben. Nem tudom meg-e van még.
-
bozig
tag
Sziasztok!
42007-et keresek, szerintetek lelek valamerre, lehetőleg újat?
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
Pötyi
őstag
-
Mcray
senior tag
Nincs valaki itt aki Tompán lakik?
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
LÁZ
Topikgazda
shuttle adventure, sztem már csak ebay, vagy talán vaterán még bele lehet futni, ha szerencséd van. Nekem ebay volt, 1x összerakott állapotban 13ért
@Pötyi: az Expeditiont nem is vágtam
-
DopeBob
addikt
válasz adalbert1 #6109 üzenetére
Azt hiszem hazafelé útba ejtem az itteni nagyobb Tescot
Egy kisebbe voltam, ott speed champions autó volt, 2,4k, meg is vettem, mondom jó lesz majd valakinek ajdándékba karácsony körül. Aztán csak nem bírtam magammal, és este össze is építettem.... kellemes csalódás volt, viszonylag sok elemből áll, és sokkal nagyobb, mint a doboz, vagy a kép alapján gondoltam. Azt hittem ilyen Lego City méretű a dolog.
MZ/X
-
Mcray
senior tag
válasz Gondwana #6127 üzenetére
Volt egy kupac lego amit megvettem volna, de az eladó nem akarta ismerősével elküldeni, én meg mondtam, hogy én meg nem utalok. Mind1. Inkább elköltöm a pénzt másra. Veszek egy harmadik B-winget . Van két bontatlan és azokat nem is akarom bontani, mert eladóak.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
ilyen tároló dobozt esetleg használ valaki?
Kezdenek szétesni a dobozok, amikben eddig voltak a készletek (20 éves ágynemű tartó karton meg társai ) és gondoltam kicsit méltóbb módon rendszereznék.
Viszont ezek méretre keskenyebbek az eddig használt megoldásnál, nem biztos, hogy elférnének bennük pl. a cityhez tartozó kocka út lapok (nem tudom mi a hivatalos nevük)
Valami tapasztalat?Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
-
NGA
addikt
Ha valakit érdekel, van még egy eladó 75051. Bontatlan, az egyik oldal kicsit megnyomódott. 13e Ft
Van egy 75048 is, az 6e Ft. Szintén bontatlan, és hibátlan doboz.
A kettő 18e Ft
Pécsett van, előreutalás után postázom. Referencia itt is van.
-
Mcray
senior tag
Eladnám a 10175 Vader's Tie Advanced UCS-emet. Doboz és Leírás nincs, csak a hiánytalan újszerű hajó. Mennyit lehet most kérni egy ilyenért?
Ugyanitt eladó lesz a 10212 Imperial Shuttle. Ennek van doboz, leírása. Ezért mennyit lehet kérni?
-
Pötyi
őstag
Én a Birodalmi űrkompot 50-55 ezer forintnak megfelelő dollárért vettem még annó 2011-ben a karácsony előtti black friday alkalmából. Szépen felkúszott az ára négy év alatt 300 százalékkal. Ilyen kamatot még a svejci bank sem ad.
Ha tudtam volna, többet vettem volna, mert a sajátomat nem áll szándékomban eladni...
Kíváncsi vagyok, hogy az idén kiadott 75094-es lesz-e valamilyen hatással ennek az árára? Mondjuk jóval kisebb.
[OFFTOPIC]
Észrevettem egy változást a BrickLinken. Eddig egy készletről azt írták ki, hogy ettől-eddig gyártotta a Lego. Most már csak a kiadás évszámát tüntetik fel, a kezdő időpontot. Ebből nem derül ki, hogy mikor fejezték be a gyártását.
[/OFFTOPIC]
QNX is cool!
-
LÁZ
Topikgazda
Jelentem kettő darab Logout káming szún, próbálom mind2-t a jövő7en összedobni
-
LÁZ
Topikgazda
Ghostbusters HQ modular 2016 január , ha igazak a pletykák.
4600elem, 350 dodó, full berendezve
fakkjeeeeee
-
Sirandrish
legenda
-
Djuree
félisten
válasz Sirandrish #6142 üzenetére
az a baj ők meg nem férnek már el, meg amúgyis kiennének a vagyonomból.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Djuree
félisten
válasz Sirandrish #6144 üzenetére
Pötyi: igen, ez egy lego ideas készlet, nem lego kreálmány. de nyilván a hasznot a lego fogja behúzni ha kiadja hivatalosan...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #6147 üzenetére
na igen, hát, várjuk a hivatalos infókat róla, mindenesetre kiváncsi leszek, egyébként a habcsókember is elérte a 10k támogatást, szóval úgy néz ki, abból is lehet vmi majd.
-
Pötyi
őstag
Őőő, izé, dehát Habcsókemberke már létezik:
QNX is cool!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest