- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
-
nagyúr
válasz wolfcsibe84 #43756 üzenetére
Ingyen reklám, ha fogorvos, azért, ha ügyvéd, akkor azért!
#43759 Throme: Árban mennyiért adná amúgy ezt valaki vajon?
[ Szerkesztve ]
-
timar88
tag
Holnap aki tud Auchanba meg Intersparba lőjjön már képet, vagy írja meg pls, hogy mire van 40%. Köszi
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
tocsek18
senior tag
jön a földgömb 21322 február március körül 200 dollár 2800 db körül valahol
-
Dilikutya
félisten
Középkori vár 31120
Tesco, -30%, meg ellőttem rá egy 2200 Ft-os kupont is, így 22-ből kijött.
Meg a horror tematika miatt nem tudtam ellenállni a Marketplace-en egy bontatlan Hidden Side Graveyard Mystery 70420-nek, még nem raktuk össze, képen jópofa, ahogy az összes temetős horror klisét ellövik.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Kb negyedévente küldenek, használni kell a Tesco kártyát aktívan hozzá, és csak azzal együtt beváltható (szerintem nem feltétlen kell hogy az használja aki kapta, random Tesco kártyával is működik, gondolom). Pont múlt héten kaptuk, 2000-3000 Ft-os kuponok, kb hetente-kéthetente lesz belőle érvényes, kupononként változó, 10-12e Ft vásárlás fölött vonja le a végösszegből. Pont kapóra jött a -30% mellé.
Amúgy a Tesco-ban jóformán csak LEGO-t és savanyú káposztát veszünk, friss húsban jobb az Interspar, és amúgy is elég lelakott a szolnoki.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Kishulk
csendes újonc
Auchanban semmi értelmes akciót nem láttam reggel, 1-2 city és Ninjago volt pár ezerrel olcsóbb mint a webshopos árak.
-
ayo
veterán
Interspar Allee semmi akció, online viszont fent vannak, van pár jó. Lehet korán voltam, de még a múlt heti ár volt mindenhol...vagy itt nem lesz akció, passz.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Janaboy
veterán
Karácsonyi szettünk egy Ninjago szett lesz, akik szeretik a témát biztos csöpögni fog a nyáluk
Janaboy
-
[link] auchan online lego
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
backdraft81
csendes újonc
Mikor kikerült, akkor észrevettem az Auchan online akciókat. Rendeltem egy Harry Potter óratornyot, de szinte biztos az lesz, mint a Saturn V esetében, szépen törölték a rendelésem, hogy nincs és punktum. Nem szimpatikus ahogy igazi online raktárkészlet nélkül intézik az online üzletágat. Így sok jóra nem számítok. Egyébként pedig szerintem ki fogják vonni jövőre ezt a szettet, így nagyon megértheti, aki tényleg le tud rá csapni élőben. Itt nálunk a közelben nincs Auchan, Sopronban és Zalaegerszegen, ahova el tudnék jutni, pedig eleve azt írják online, hogy nincs készleten.
Gondolkodtam még a Technic Jeepen is, de az annyira nem tetszik, a McLaren meg már nincs online.
[ Szerkesztve ]
-
magickonfig
tag
válasz backdraft81 #43789 üzenetére
Érdemes még sietni.Törökbálinti auchanra is azt írta online, nincs készleten. Volt 1 db még
-
backdraft81
csendes újonc
válasz magickonfig #43792 üzenetére
Köszi, nagyon rendes vagy, de háromig dolgozom, és nem indulnék el amúgy sem 70+ km-re a bizonytalan kedvéért. Ha online meglesz, oké, ha meg nem, akkor az online Auchan elmehet a ... -ba. (búsba)
-
czanga
őstag
válasz magickonfig #43788 üzenetére
Nagyon szépen köszönjük.
Én is megyek ma ki amint tudok egyenlőre sajnos még páromnál van az autó. Hagy kérdezzem meg hogy a képek közül melyik hol készült? Illetve a Star Wars Shuttle 76302 nem volt leértékelve, igaz?
elsőnek megnézem majd a Savoya parkot is.teszek majd fel képeket meg infókat én is nektek.
-
nagyúr
Solymáron lófasz se volt, nem tudom melyikőtökkel találkoztam, de ő is az óratornyot kereste és már megjárta fél Pestmegyét.
-
Lajti
tag
Újhegyi auchan szintén nudli (bocs a sz*r képekért):
Nidzsáááááá go-ból akartam veni egy kis készletet, az persze pont nincs akciózva. Ha karácsonyig nem lesz, megveszem rendes áron.
Online megrendeltem én is az óratornyot, de tuti nem lesz. Látszik, hogy alig egy-két áruházban van csak és csak egy-egy darab. Tescos várból szintén ez volt, én egyet szereztem és össz-vissz annyi volt ott. Más tescokban alig, ha jól emlékszem írta egy fórumtárs, hogy ő is az utolsó (és nyilván összes) darabot hozta el.
Szerintem ezek ilyen mutatóban lévő promó anyagok, hogy bemenj miatta vásárolni, hiába tiltott gyakorlat.[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
Új Zélandon már fut az akció, pár szettre van 15% kedvezmény és a már promózott ajándékok és ennyi.
Jó napot kívánok, a VIP hétvége jobb volt.
Google Pixel 4a
-
timar88
tag
Kökibe sincs semmi érdemleges a tescoba.
[ Szerkesztve ]
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest