- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
Informatika témájú oldal fórumán ilyet kérdezni
Még mikor nálam az üzletben kérdeznek ilyet a kedves hölgy kollégák azt elnézem, "BF 20% meg dolgozói 25% kedvezmény, akkor mennyibe is kerül?
Ahogy írták,eredetiből lejön a 25%, de ez a polcra ki is van írva, kasszánál ebből jön le 20 a kártyával.
Ha valaki nagyon számolni akar akkor a tesco polci ár 60%-ára jön ki ha akciósból veszel, így azért ÁK alatt lehetnek az árak. -
timar88
tag
Ez meg van valakinek, milyen?
[ Szerkesztve ]
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
ayo
veterán
igazából csak reménykedtem, hátha - de én is 40%-kal számoltam, mert úgy volt írva..csak hátha hátha, mivel eleve meglepett, hogy az akciós készletre is nyomják, míg más boltokban pont a legfontosabb kikötés, hogy csak teljesre.
én azért most is azt mondom, hogy tesco nagyon jó ilyen szempontból, ha valaki akciókat keresközben gyorsan elbicajoztam és ezeket szereztem:
LEGO City - Great Vehicles Lakóautó nyaraláshoz (60283)
LEGO City - Gördeszkapark (60290)
LEGO Classic - Kocka alapkészlet (11002)sb: Soroksári útiban nem volt duplo vonat
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
lm83
őstag
válasz wolfcsibe84 #44206 üzenetére
Ez ott pont nem volt, pedig néztem az sc szetteket is.
Mondjuk van itt két kisautó még a szekrényben, már két éve még alza kuponozós időkből. Már kettőt megkaptam belőle, de a gyereknek még mindig lett más.
Már csak star wars, avengers, ninjago, vagy már harry potter a jó, amit épp szeretnek...
Pár city, batman, meg nagy creator ház meg legalább már három éve minimum, ha nem több...
Sajnos ez van ha van mindig újabb és újabb akció meg, mindig az újabb kell a gyereknek...Ezt a ninjago szetett amit keresek, 71747, nem látta valahol valaki? Ára érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
nexus6
aktív tag
a tecsoban én azt nem szeretem hogy nálunk a pesti útiban kb 2 hónapja ugyanazok a készletek vannak persze néha tényleg ki lehet fogni piszok jó áron ott is
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Mauzes
addikt
Pesti úton most voltam, volt még 1 db HP Csillagvizsgáló (24k) és 1 db Tow Truck (33,6k).
-
adalbert1
veterán
Jól látom, hogy ez csak 12.06-ig tart?
Jó, hogy pont ezen a hétvégén nem tudok sehova se menni.
Ellenben ma még tart a kocka.hu akció a választható ajándékokkal, megrendeltem bowser hajóját, és pár egyéb készletet.A jövő évi készletekből nekem a Luigi's Mansionök tetszenek, szerintem hatalmas ötlet, hogy Luigi karaktere után behozták ezeket is.
-
HUN_Sector
őstag
szfv nagytesco
75969 (30000ft-20%) és 75948 (27000ft-20%) áron van, akad még bőven
Technicből csak a homokfutó akciós, 1 db van. Kínálat sincs, nem hogy nagy készlet, semmilyen más sem.
A city elefántos szafaris készlet ér még meg egy misét 24000 körül és ennyi. Rettentő szegényes. Egyik pultot se nagyon töltik, beleértve a legot...
Dunaújvárosból ha valaki tud helyzetjelentést adni szóljon. Ott rogyásig volt a múltkor a 42108 vontató -
tzs01
csendes tag
válasz wolfcsibe84 #44202 üzenetére
Ezt melyikben?
Illetve ezt a palackos IDEASt látta valaki valahol Bp-en?
-
ayo
veterán
közben összeraktam egy zipet, mert fotóztam párat, amikor a feleségemmel beszéltem. ezen felül is voltak akciók, de nagyjából ilyesmikre lehet számítani (soroksári úti tesco): LINK
#44221 Mauzes: 31118 a ház, 31108 a lakókocsi
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz Mauzes #44215 üzenetére
U.i.: amit még konkrétan láttam
- 42095 Stunt Racer 16,8 k-ért clubcarddal (több darab)
- 31108 Surfer Beach House 10,8k-ért, szerintem nagyon jópofa készlet
- Vidiyo Boombox valami 18k környékén. Ez amúgy fogalmam sincs, micsoda , azért tűnt fel, mert alapból -40%-on hirdették és még erre jön rá 20% clubcarddal.
- volt több darab 92177 Ship in a bottle is olyan 16k körül
- Friends készletek is voltak jó áron.
Mást vagy nem igazán néztem vagy nem tűnt fel akciós ár.[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
LEGO 76196 Advent Marvel-t nem látott valaki valahol AK ár alatt akcióan?
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Valaki nem látta véletlenül a 4 harry potter könyvet Tescoba? Nálunk már nincs és a párom azt szeretné karácsonyra
-
timar88
tag
Mintaha láttam volna a Pesterzsébetibe vagy a kökibe, de lehet mindkettőbe.
[ Szerkesztve ]
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
addikt
-
nexus6
aktív tag
a pesti útiban volt ha jól emlékszem, a motor mellett... most a motor is megéri, én a ferihegyi tescoban egy minecraft égi tornyot vettem még mikulásra
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
beamen
tag
Aki rendelt már edigital újracsomagolt Legot, van érdemi különbség a besorolások között?
Van bontott, újracsomagolt és újszerű. Számomra a kategóriák leírása nem jelent sok pluszt, hogy mégis mire számítsak. [Kategóriák ]
-
goofy85
kezdő
Megvettem magamnak karira a könyvesboltot a játéknet-nél. Elbatták az árazást és a dobozsérült mellett a sértetlen csomag is 44990 volt
-
tzs01
csendes tag
válasz nexus6 #44230 üzenetére
Köszi a tippet, elszáguldottam és megkaparintottam az utolsó előttit Körül se néztem, csak robogtam a zsákmánnyal a pénztárhoz (kicsit aggódtam, hogy levonja-e itt s a 20%-ot, merthogy egy cetli sem volt erről kitéve, szemben pl. a Váci útival, ahol sárgállott az egész játék-részleg).
-
Ereshkigal
őstag
Ha valakinek sok "fölösleges" snowtroopere lenne, gondoljon már rám.
-
ayo
veterán
sztem azokat amelyeknek érdekes a mechanikája v jól átépíthető. sivatagi pookey pl. tök egyedi, a lávásban meg a P blokra lehet jó pályákat építeni, plusz két izgalmas ellenfél és egy híd is van. Talán az a legjobb szett, mert olcsó, de sokat ad. Tesco v amúgy kérded?
[ Szerkesztve ]
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Esetleg a szombathelyi Tesco-ban nem járt valaki? (hátha van valaki a környékről a fórumon) Érdemes körülnézni a Lego-s részlegen, vagy csak a szokásos semmirevaló a felhozatal?
-
ayo
veterán
a blockok, az ellenségek és a kisebb ügyességi játékok adják a lényegét. pl Piranha Plant Puzzling Challenge se rossz. Abban van három piros érmes block. azokat egymás után kell összeszedni időre. ma most azt egyedi pályába jól be lehet építeni, hogy az legyen a pálya főeleme. Master your adventure se rossz, sok pálya elem van benne, plusz programozni tudod a speciális blokkokat. szóval olyanokat nézz, amiben látsz vmi kreativitást, mert ugye lego, utána úgy építed ahogy kedved tartja. pl. Bowser Castle v a hajó inkább mutatós mint izgalmas. hajót pl. nagyon nem is tudod átépíteni és nem sok izgalmas elem van benne, szóval sztem ilyen szemmel érdemes nézni ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
magickonfig
tag
A budaörsi tesco este 9re le volt rabolva, ami jó áras.
Állatkert 3db Motorból és HP Csillagvizsgálóbl volt 5-3.
Hajó a palckban szerintem sose volt , címkéjét nem láttam , pedig csak ez érdekelt volna.LEGO Akció során, történt már árúfeltöltés a Tescoban?
-
Lajti
tag
válasz timar88 #44173 üzenetére
timar88: Friends-es készletekkel mindig bajban vagyok, mert sokszor egész jó cuccokat találnak ki, csak nagyon csajosak. Viszont ez a 41703 fél-lombház nagyon bejön és magához képest nagyon is visszafogott.
A space-es cucc jó is meg nem is, azt hiszem ki fogom hagyni.Bobafett, a linkelt kastélyhoz hány készlet kell, három vagy elég kettő is?
IM83: köszi a tippet, arénából sikerült elhoznom egy óratornyot meg egy csillagvizsgálót, pedig elég késő délután mentem. Mondjuk a csillagvizsgáló elég dobozsérült, de úgy döntöttem, ezért az árért örülni fogok neki így is
Fogarasit meg teljesen leraboltátok este 10-re -
timar88
tag
Igen, ugyanígy vagyok vele. Viszont a kiscsajnak hálistennek lehet venni ezt a témát, így nálunk ez működik, magamnak, fiamnak nem venném. Ellenben én is azt gondolom, hogy összességében egész jók, csak azok a színek ugye.. De ha összehasonlítod közben pl a most jövő city készletekkel, hát.. Szerintem a friends kettővel magasabb polcon van megvalósításban, kreativításban..
A space nem rossz, tetszik, de borzasztóan kevés elemből áll, főleg ahhoz képest mennyibe fof kerülni...Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
Gergőke88
addikt
76905 van meg 1 db a kecskeméti tescoban (obi mellett).
11352 Ft volt kártyával…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro