- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
(Igazándiból nem engem kell meggyőzni, mert én tudom, hogy nem csak előrendeléses online kereskedés van, hanem valódi játékboltok is léteznek, ott meg csak a látnokok tudják előre, hogy mennyi lesz az eladás, tehát a raktározást sajnos nem lehet kizárni a folyamatból. Ilyen alapon viszont a raktározásra, logisztikára hivatkozni se legál érv.)
QNX is cool!
-
Tony21
tag
válasz kbalage2 #43284 üzenetére
Az Osprey nem a stabilitásra/játszhatóságra volt negatív példa, de szerintem Te is tudod :)
Stabilitás/játszhatóság a Lego-nak sem jön mindig össze, kirívó saját tapasztalat így hirtelen a T1 Camper és a City 60169 kamionja. Utóbbi ugye gyerekeknek készült, de a kamion fülkéje a legóvatosabb gyerek kezek alatt is könnyen atomjaira hullik. Át kellett terveznem az elejét, hogy a gyerek tudjon vele játszani. -
sb
veterán
Nem teljesen világos mibe is szeretnénk belekötni.
Létezik VW Golf meg Rolls Royce Phantom.
Tudjunk, hogy utóbbiból viszonylag kis piacot lehet építeni, míg a másikat elég sokan megveszik.
Azt is tudjuk, hogy a Rolls Royce-nál vevői kérést is teljesítenek. A Golfnál meg kevésbé... valahogy mégis sikerül enélkül és 3000 kvantumfizikus alkalmazását nélkülözve olyat kitalálni és gyártani ami sokaknak megfelel, kvázi "népautó".De ez lehetett volna zsemle vs kaviár is. A Lego nem kaviárt gyárt, ennyi a lényeg szerintem.
(És aztán ezen belül sem homogén a paletta. Van igényesebb és kevésbé minőségi termék/széria is. Plusz még adott szinten is vannak jobban és rosszabbul sikerült döntések, ahogy mindenhol...) -
addikt
válasz Tony21 #43302 üzenetére
Szerintem a creator 10271 Fiat is tökéletes példa! Néha attól atomjaira hullik, hogy leveszem a polcról. A kipufogó rögzítés szerintem egy nap alatt esett le róla. A caterham 21307 orra is gyengén rögzített, pedig elég rendesen átdolgozott ideas szett lett, az eredetihez képest. Ha én építek MOC-ot, akkor mindig arra törekszem,.hogy gyerekbiztos is legyen.
My name is Bond, James... Dean.
-
Tony21
tag
válasz Memmaao #43305 üzenetére
Az nincs meg, nincs vele tapasztalatom, ezért nem írtam :)
De biztos van példa még rengeteg, szerintem ez nem a MOC készítők kiváltsága, a Lego is rendszeresen beleszalad ebbe.Igen, én is törekszem, hogy stabil legyen, de kedvenc témaköröm az alternatív MOC-ok építése néha (inkább sokszor) ezt nem teszi lehetővé. Abból kell főzni, ami az adott készletben van :)
[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz timar88 #43299 üzenetére
Ha magamból indulnék ki akkor valóban mindenki csak aktuálisan kapható és könnyen elérhető alkatrészeket használna és minden egyedi építmény komoly teszteken menne végig publikálás előtt. Örvendetes hogy te is így állsz hozzá, de szerinted az általad felsorolt összes építő/építmény is pont ilyen, na meg az rengeteg másik amiket példának szoktak felhozni hogy bezzegaMOCmennyivelszebbjobb?
A "többnyire netto baromság"-ot majd akkor taglaljuk ha kézbe fogsz egy-két ilyen csoda MOC-ot, aztán kiderül hogy nem lehet felemelni anélkül hogy darabjaira ne hullana, nem hogy ad absurdum játszani lehessen vele mint egy átlag szettel... érdemes rebrickable-ön olvasgatni a komment szekciót, tanulságos. És ezek csak azok amiknél vette a fáradtságot a készítő hogy instrukciót is gyártson hozzá, tehát fel kellett (volna) készülnie rá hogy más is megépíti. És nem, nem mondom hogy mind ilyen, tisztelet a kivételnek, de továbbra is tartom hogy egy jó szettnél nem csak a kinézet számít, van egy csomó más faktor is és a MOC tervezőknél nem feltétlenül ezeknek van prioritása.
Egyébként valóban, a LEGO is van hogy beáldozza a stabilitást a kinézet oltárán, lásd pl Tumbler. Náluk se áll mindig össze minden, sőt,. De ettől függetlenül nem is fogalmatlanok gyülekezete mint ahogy azt sokan szeretik beállítani. Semmi se fekete vagy fehér, a LEGO se mindenható de azt is badarság kijelenteni hogy márpedig a MOC készítők nagy általánosságban szebbek/jobbak/ügyesebbek stb.
[ Szerkesztve ]
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
nemorino
tag
Egy kis update az eDigital kuponos akciós vesszőfutásomhoz. Ugyebár szeptember 30-án rendeltem tőlük, a csomagban más, azonos árú készlet volt, írtam nekik, egy hét alatt eldöntötték, hogy igazam van, (addig véget ért persze az akció) küldjem vissza a tévesen kiküldött készletet és visszaadják az árát. Elfogadtam, egy hétig semmi sem történt, írtam megint, akkor megírták, hogy mivel megtagadtam a visszaküldést nem tudnak mit csinálni, a normál ügymenet az, hogy visszaküldés után ingyen kiküldik a megfelelő készletet. Ha már ilyen kedvesen felajánlották a cserét, akkor innentől ragaszkodtam hozzá, végre jött a futár, elvitte a tévesen kiküldött készletet, vissza is igazolták, helyesbítő számlát is kaptam, majd egy újabb levelett kaptam, hogy írjam meg a számlaszámomat, ahová utalhatnak. Ekkor egy nagyon visszafogott hangvételű levélben némi jogi érveket felsorakoztatva megírtam, hogy mivel folyamatosan rendelhető az eredeti készlet, én arra tartanék igényt, csodák csodájára mégiscsak meg tudják oldani. Ezután egy hétig semmi sem történt, újabb érdeklődésemre kaptam egy e-mailt, hogy szállítják, ma jött az e-mail a futártól, hogy 17000 Ft utánvéttel csomagot szállítanak nekem... Másodszor is kifizettetik... erre nincsenek szavak, soha-soha ne rendeljetek az eDigitaltól, ennyire gagyi ügyfélszolgálattal még életemben nem találkoztam. Úgy döntöttem, hogy átveszem, másodszor is kifizetem, majd valahogy visszafizettetem a tartozásukat, de ha a csomagban most is más lesz, akkor szerzek egy lángszórót és felkeresem őket
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
Throme
veterán
válasz nemorino #43308 üzenetére
Nincs lehetőséged valamelyik fizikai üzletükbe elmenni?
Ha ott át tudod venni a mostani csomagot akkor könnyebben tudsz érvelni és még az üzletvezetőt is elő lehet - talán - rángatni, akinek - elméletileg - több esze van, mint akivel jelenleg vitatkozni kényszerülsz...szvsz
-
nemorino
tag
Memmaao: Már írtam nekik, de mindig napokba telik, amíg reagálnak. Ha nem veszem át, akkor megint hetekkel elhúzódhat az ügyintézés, 19-étől Black Friday akció is lesz, lehet, hogy elfogy a készlet, ezzel szemben egy átutalást bármikor el lehet elintézni.
Throme: Sajnos nincs, vidéken élek, nálunk nincs üzlet, a munka miatt ráadásul minden csomagot a nyugdíjas szüleim címére rendelek. Nem akartam felbosszantani magam ezzel a tortúrával, de most nagyon fárasztónak érzem, hogy másfél hónap alatt ezt sikerült összehozni Magyarország egyik vezető webáruháza ügyfélszolgálatának. Én közszférában dolgozok, általában bennünket szoktak inkompetens hülyének tartani, de ha én így dolgoznék, akkor már rég repültem volna.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
timar88
tag
válasz kbalage2 #43307 üzenetére
Tudnék még vitatkozni, de túlléptem rajta.
Közvélemény kutatás!!!!
Ennek örömére kíváncsi vagyok kinek mi volt a VALAHA beszerzett legjobb ár/érték arányú készlete? Ingyenes nem ér, elemszám mindegy, a lényeg az ár/érték arány, csomagolás is mindegy, jöhetett akár mcdonaldsos zacskóba is, eshetett le akár média-s kamionról :) Ja és mindegy, hogy használt vagy új, vagy írhattok külön is.
Kezdem:
4-5 éve a wall-e-t sikerült szerintem a legjobb áron megszereznem, 16 ezer jó magyar ftért újonnan! Doboz nem volt, de gyári zacskóban volt minden hiánytalanul.
Használtan talán a 7018 Viking hajó, gyűjteményből gyakorlatilag új állapotban, hiánytalanul 30ért jött, ezt 1 éve vettem kb.
[ Szerkesztve ]
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
nemorino
tag
válasz timar88 #43313 üzenetére
Két készlet jut eszembe, mindkettő a mai napi bontatlanul van meg:
3221 Lego truck, 9 éve vettem Tesco akcióban 4000 Ft-ért, most kb. 40 ezret ér,
50011 The Battle of Helm's Deep társasjáték, Nagy-Britanniából rendelve jött 7 éve, 8800 Ft-ba került és mai piaci ára 100 ezer körül van, extrém ritka készlet, nagyon keveset gyártottak belőle, amikor a Lego váratlanul lelőtte a teljes társasjáték üzletágat."Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
MODERÁTOR
Wall-e-t megjelenéskor hasonló áron vettem, ha jól emlékszem. Legjobb vétel a Mindstorms EVO volt, aminek kifizettem ugyan a teljes árát, de visszautalták (szóval ingyenes, bocs). És persze az insider (gyári bolt) vételek, köszönet annak, akit illet, tudja jól, kire gondolok.
220 voltban egyszer volt egy nagy leértékelés 30 percig, ott megcsíptem a Ghostbuster házat, Minecraft falut, a két londoni Creator Expertet akkori 50-60%-os áron kb. Innen nem volt visszaút a lejtőn...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Fr0z3n
őstag
Új készletet nem tudok írni, nem tudom mi volt igazán jó vétel.
Használtból annál inkább. Egy ismerősöm felajánlotta, hogy hoz egy kis szatyor legot 1 tábla csokiért. Látatlanban is jónak tűnt, aztán volt a csomagban egy gyűjthető figurás bohóc és egy madárijesztő. Volt egy 50e Ft körüli vásárlás amiben a haunted house kivételével az összes monster fighters készlet benne volt. 38ért vettem egy winter village posta + bakery duót. Illetve ebay-ről 12ért egy figura csomagot 5 anubis figurával, 1 amset ra figurával, 3 múmiával és egy csomó egyiptomi mintás lego elemmel.
-
Dilikutya
félisten
Mitől számít igényesnek vagy minőséginek egy készlet? A kiadott szettek fele 4+, alacsony elemszámmal, de ennek nyilván a célzott korcsoport az okat. Nem arról van szó, hogy egy nagyobbat bonyolult összerakni, csak pl. egy 4-5-6 éves megunja az összerakást egy idő után. Nálunk is imád a gyerek legózni, de azért ha egy 300-400 elemes valamit rakunk össze, a felénél már el-el megy rajzolni, aztán egyszer csak nem jön vissza. Míg én elmolyolok a legapróbb részletekkel is, ha pl. kitalálunk valamit, és azt építjük meg.
És igen, egy 4+ készlet elnagyolt, kevés és nagyobb elemből áll, de nincs ezzel baj. A maga kategóriájában szerintem mind rendben van.Bizonyos tekintetben nem lehet versenyezni a MOC építőkkel. Voltam nemrég is kiállításon, az egyik fazon megépítette kb. 1m x 1m alapra a térrel együtt a kolozsvári (talán) városházát, de kívül-belül méretarányosan. Nem emlékszem, mondta pedig, hány országból rendelgette össze az alkatrészeket, és elég sok munkaóra volt csak a megtervezése szoftverrel, és nem kevés kocka volt benne. De egy ilyet nem adhatsz ki.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
addikt
Annak idején, amikor indult itthon a mall, sikerült 6e forintért egy hibátlan dobozos, készletkisöprős 42029es technic piros pick up-ot beszerezni, máig bontatlan, most elég jó értéket képvisel.
Szintén jó beruházás volt a creator F40, vagy a technic mack anthem, ezek is még bontatlanul állnak otthon, ahogy a London busz és a harley Davidson is.
Használt szettben hiánytalan állapotban, dobozában sikerült 3e forintért szerezni 2 éve egy 5867es red car-t, amire ugye két könyv is épül, gyönyörű modellekkel. Ezt bontatlanul is be tudtam szerezni keresztfiamnak ajándékba, a két könyvvel együtt volt 19e Ft, az is Best Buy volt tavalyelőtt.My name is Bond, James... Dean.
-
Tony21
tag
Csak új készletekkel van élményem:
42077 Rally autó - 12000Ft
42078 Mack - 21000Ft
60141 Rendőrállomás - 12000FtEzekre emlékszem nagyon, biztos volt még ami jó vétel volt.
42095 volt még 14000Ft, az nem tudom, mennyire volt jó vétel (kettőt is vettem belőle, nekem az volt ) . -
timar88
tag
Váó, jó kis példák
A Mack kamionról esett le ennyiért?
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
timar88
tag
60174 hegyi cop jutott még eszembe, 12 volt ósönbe.
-
sb
veterán
A világ felének VW Golf is kaviár.
Nem sikerül szétválasztani a különböző síkokat pedig elég nehezen lehet egyben kezelni.
Lásd Dilikutya kérdését: tök mást adsz egy 3 évesnek és tök mást egy 35 éves hardcore rajongónak. Köze sincs a két szintnek egymáshoz. És az árazás is más kérdés. Persze relatíve is változik Legon belül, de alapvetően magas függetlenül a kapott szinttől. Mindkettőt lehet kritizálni, csak más miatt.A Lego önmagában túlárazott. Aztán lehet azon belül még rosszabbul kinéző szett mert nem kapod meg amit vársz. De szerintem el lehet választani, hogy miért nem kapod meg: mert sz*rul tervezték, mert nem fért bele 17000 elem a budgetbe vagy mert nem nekünk készült (hanem átlagusernek hc rajongó helyett. A Duplo Batman készleteken sem siránkozik egy Batman rajongó sem. )
Félreértés ne legyen, nekem is sok kritikám van, de általában téma szerint más jellegű és még készlet szinten is változik. De az általában látszik, hogy mi az oka. A tervezési problémákat főleg ki lehet szűrni szerintem a tudatos választások közül. Előbbi is van, nem vitás, de az utóbbin szerintem nagyobb a hangsúly, főleg felnőtt, nagyobb elvárással rendelkező készleteknél.
-
-
Dilikutya
félisten
Ha már építés: miért olyan kínlódás az alkatrész rendelés? Kevés webshop van, azok se forgalmaznak mindent és minden színben, és sok fajta elem nem is rendelhető csak úgy. A Lego honlap kínálata is szegényes. Miért nincs rendes forgalmazás? De még rendes dobozos elem készletek se. Nézegettem párat, hiába 1500 elem, minden színből, formából van benne 2-3-4 db, meg tudod építeni a dobozra nyomtatott pár kockás apróságokat, de bármi mást akarsz, tiritarkaság lesz, rendes fal, tető, ajtó, ablak meg alig van pár darab.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kbalage2
aktív tag
válasz Dilikutya #43326 üzenetére
Dobozos készlet valószínűleg azért nincs mert a gyerekek is ahhoz vonzódnak nagyrészt amiből "valami" lesz, nem annyira népszerű az általános építőkészlet és nagyon változatosak az igények.
LEGO-nál ott van a Bricks & Pieces, elég sok mindent tudsz rendelni csak megöregszel mire ideér, főleg ilyenkor csúcsszezonban.
Üzletként meg a logisztika igénye az alkatrészeknek óriási, gondolom nem éri meg vele szöszölni. De nem is nagyon érzem hogy kéne, a Bricklink kb minden igényt le tud fedni, ott bőven van elég eladó aki erre van berendezkedve.Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
-
Mauzes
addikt
Ár/érték arány közvéleménykutatáshoz:
Szerintem ezt két eltérő szempontból lehet megközelíteni, és a többség talán abból a szempontból tette, hogy amit régen vett, annak mennyivel ment fel az ára kifutás után a másodpiacon. Ez is egy értékmérő, hiszen jellemzően valószínűleg a legjobbra értékelt/legkülönlegesebb/legritkább készleteknek megy fel leginkább az ára. Illetve ha befektetésként veszel Lego-t, akkor pusztán pénzügyileg valóban ezek a legjobb vételek. De azért ez nem sokat mond el arról, hogy élményt tekintve melyik készlet adta neked a legjobb ár/érték arányt. Főleg, ha a sok éve megvett doboz fel sem lett bontva. Ha most veszek 10 random nagy készletet, akkor 5 év múlva többnek is nagyon magas ára lesz, de a jelenbeli ár/érték arányra ez nem mond semmit.A másik szempont nyilván az, hogy játék/építési élmény/minőség tekintetében úgy érzed, hogy nagyon sokat kaptál a pénzedért - ez vagy más készletekhez hasonlítva vagy akciós vétel esetén a normál bolti árhoz képest lehet értelmezhető. És bár a fenti szempont is tök érdekes kuriózumként, de ez utóbbi azért érdekel engem személy szerint jobban, mert ez a Lego valódi értelméről szól és akár vásárlási tippnek is felfogható a többi fórumozó számára. Azzal együtt, hogy nyilván mindenkinek más lesz a kedvenc készlete.
Én amúgy idén kezdtem Legozni, szóval nagy durva vételekről nem tudok beszámolni, de azért leírok pár személyes tapasztalatot (bontatlanok):
- Land Rover 43 ezerét, ez meglepően komplex építés és nagyon nagy élményt meg sok órát adott nekem ezért az árért
- Assembly Square 56 ezerért, méretéhez és kidolgozottságához képest nagyon jó árnak érzem
- Szabadság szobor 19 ezerért, meglepően jó és hosszú volt építeni és nagyon tetszik display szettként
- Bugatti 84 ezerért, normál piaci árához és a "prémiumsághoz" képest érzem jó vételnek
- ár/elemszám mutatóban a rekorder nálam a Mindstorms Mini Robots, 8,2 Ft/elem (igaz ez korábban ajándék készlet volt, de én utólag tudtam csak megvenni)Használtban két nagyon jónak tűnő vétel jött össze majdnem, de végül nem:
- Claas Xerion 5000 traktor 25 ezerért, egy játék outletbe mentem érte, de 10 perccel előttem vitték el
- Roxfort kastély 75 ezerért, de ezt én elengedtem a vétel előtt, mert lelkiismeretfurdalásom volt a sok vásárlás miatt -
czanga
őstag
válasz nemorino #43308 üzenetére
Kisérteties a hasonlóság. Olvasd el ezt a HSZ-em. Már csak röhögök, de komolyan.
-
Throme
veterán
válasz Mauzes #43330 üzenetére
Én meg csak azon csodálkozom, hogy többen emlékeznek mit, mennyiért vettek.
Én csak arra, hogy mit.... persze visszanézhető....
Max a közelmúltban a második 911-es Prorsche a Creator-ból ami olyan 31k huf volt....Szerintem ez a legjobbár/érték inkább arra vonatkozik, hogy amikor kapható volt, az akkori normál árhoz képest...
-
timar88
tag
válasz Mauzes #43330 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, csak nem akartam ilyen hosszan fogalmazni, gondoltam, mindenki úgy válaszol, ahogy értelmezi. :) Legjobb készlet ár/építés arányban a barracuda volt nálunk, de sok nagy készletünk nincs is, ez a legnagyobb, nálunk lego csak a gyerekeknek van (sajnos).
-
timar88
tag
válasz Throme #43332 üzenetére
Leginkább amúgy igen az akkori normál ár érdekelt. Érdekes rákeresni így utólag, hogy jelenleg mennyit érhet, pl az én 16 ezres wall-e-m, használtan is 50 körül mozog a legolcsóbb helyeken, pedig az ugye nem régi készlet.
-
kbalage2
aktív tag
válasz timar88 #43334 üzenetére
Nekem a legjobb deal talán 12e-ért volt Wall-e, meg 10e-ért 42039. De ez még 5-6 éve volt amikor Angliában a Tesco még árult online legot, volt árverseny a többi üzlettel és marha jó akciókat lehetett kifogni az ünnepek előtt. Még úgy is nagyon megérte hogy egy reshipping céghez rendeltél kint, ők összerakták egy nagy dobozba a rendeléseket és egy költségen elküldték hozzánk.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Pötyi
őstag
válasz kbalage2 #43327 üzenetére
Ha nem érné meg szöszölni az alkatrészekkel, akkor vajon miért van LugBulk? (Idén nyolcvan ropiért rendeltem a gyárból.)
Kieg:
Egy kisebb, másfél négyzetméter alapterületű MOC-hoz, a berlini főpályaudvarhoz kellett négyszáz darab nullkilométeres, csillogó, karcmentes 1x6x5-ös üvegpanel. Sanszom sem lenne készletekből összevadászni, vagy vagy pár darabos tételenként BL-ről megrendelni. Így meg megkaptam egyben, személyesen nekem fröccsöntötték.
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
Mauzes
addikt
válasz Dilikutya #43339 üzenetére
A kockashop-nak a kifutott termékes üzleti modelljét el tudja valaki magyarázni nekem? Bárki bármikor is megvesz tőlük ezeken a kifutott árakon bármit?
Azon a szituáción kívül, hogy valaki irtózatosan gazdag és annyira azért képben van, hogy belefut a kifutott készletekbe, de annyira már nincs képben, hogy Bricklinken vagy apróról vagy egyéb helyről vegye meg, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ki rendelne tőlük. Vagy az a modelljük, hogy ilyen termékeknél csak ők vannak fent árukeresőn, és a lottónyertesek meg bitcoin bányászok tényleg ennyire leszarják a pénzt, hogy azonnal megrendelnek többszázezres áron valamit (amire várni kell 3 hetet)?
De lehet, hogy valami tök egyszerű magyarázat létezik, csak én nem értem.
mod: csak egy wtf példa: [kép]
[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
Nagy kaszálások memoár rovat az elmúlt 3 évből, csak pár ízelítő
Tesco: friends 41423 léghajó mentőakció (1888ft)
Amazon: Technic Mack Anthem 28000ft
Müller: Ninjago 70749 Enter the Serpent 4500ft
Amazon: Technic Lapátkerekes kotrógép 35000ft
Auchan: Creator 31038 Változó évszakok 7000ft
Auchan: Ninjago 70734 Wu sárkánya 4000ft
Tesco: Creator kalózhajó 14000ft
Regio: Ninjago 70618 A sors adománya: 22000ft
Edigital: Ninjago 70618 A sors adománya: 28000ft
Regio: Marvel 76051 repülőtéri összecsapás 19990ft
Müller: Téli vasútállomás 20000ft -
Mozaart
aktív tag
Mesélsz nekem pár szót erről a LugBulk-ról, nem ismertem. A Lego Group fröcssent nekem?
Mert akkor lehet a Lépegetőmhöz nem Bricklinkről vadászok.
Ha tudnak neked 400 üvegpanelt fröcscsenteni, akkor nálam sem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Mauzes
addikt
válasz HUN_Sector #43342 üzenetére
Melyik országban árul(t) Legot ilyen áron a Tesco és a Müller? Pl. kalózhajó féláron.
-
timar88
tag
válasz Mauzes #43344 üzenetére
Észak-Koreában
Boba, Hun:
Szép kis példák, a hajó annyiért kb olyan, mintha ők fizettek volna neked...
Mauzes:
Én már feldobtam egy példát múltkor, mert más magyarázatot egyszerűen nem tudok elképzelni, pénzmosás..Főleg annak fényében, hogy gyakorlatilag oda van írva a 20 nap beszerzések, hogy bl-ről jön.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz Mauzes #43341 üzenetére
Jófogáson is vannak hasonlók...
Egyébként engem nem is ezek a készletek fognak meg, mert ezekre még rámondható, hogy különlegesek. De kicsi és tök átlagos, pl. City készletekre is vannak kegyetlen túlárazások.
Mondjuk egy kifutott rendőrautó 4e helyett 25... Az mégis kinek kell? Ha nem minden évben, de minden másodikban jön egy új. A gyereknek tök mindegy és gyűjtő oldalról sem tudom elképzelni, hogy ennyire kommersz, évtizedes, tömegcikkeket gyűjtenének sokan.
Ráadás mikor 1 hónapja futott ki...A jelenlegi kedvencem emag piactérről van:
Ezen erősen gondolkodom... hogy visszacsomagolom az itthonit a feléért is.
@ayo
itthon vannak ilyenek. én is szoktam kifogni hasonlót.Ezek az árak azért engem megleptek. Bár nem vagyok nagy akciózós de ilyen féláras meg néha annyi se készletbe még soha nem futottam bele.
Eddig azt hittem a használt 25k-s Mack Anthem nem volt rossz vétel.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Ez talán annyiból más, hogy ezekből valóban nincs mindig. De random rendőrautós készlet mindig van.
De a 10x ár röhejes.
Pl. az Anna királynő bosszúja bricklinken is "csak" 100e körül van átszámolva. Mondjuk nem új, de akkor is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest