-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Egy kis Elf Klubház bemutató...
-
Djuree
félisten
válasz hami85 #34297 üzenetére
árúkeresőn hiába, annak semmi köze az eredeti oldalhoz, az csak scriptekkel operál. az hogy ott mit mutat nem mérvadó...az alapján nem fogják odaadni.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
czanga
őstag
Most jött az email MALL-tól, hogy átvehető a rendelésem azaz a 75192. Nem picit lepett meg! Már csak az a kérdés, hogy vajon kartonban lesz vagy valami leharcolt dobozost kap az ember kézhez. Rendelt már tőlük valaki személyes átvétellel pl?
-
balint82
senior tag
Örülök, hogy megkapjátok, én meg, hogy nem vettem meg, így egyben marad a család
Google Pixel 4a
-
Segal
veterán
Kiváncsi vagyok melyik végzi az aprón
Nem ti hanem aki nem írta be hogy szerzett..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Djuree
félisten
aprón nem nagyon megy, én 200-ért hirdetem már hónapok óta...alkudni már akartak de nem viszem lejjebb mivel nemsoká kivonják sztem és akkor ugrik az ár többszörösére.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
HUN_Sector
őstag
Egy ilyen árú készlet lassan fog kikopni a boltokbòl, és mivel sokan vettek belőle, a rajta elnyerhető végső haszon kb 50-80.000 ft lesz sok év múlva. Azalatt meg a pénzt másba tudtad volna forgatni.
Nem ismétlődik meg a 10179 sikere, mivel mindenki arra számítva betàrazott. -
wrrs
tag
válasz HUN_Sector #34312 üzenetére
Ugyan így látom ezeket én is. Hiába plecsnizik ki egy régi, ótvar bontatlan készletre, hogy 2-300k, ahhoz kell egy kellően idióta is aki megveszi.
Ráadásul azzal a hájjal sem érdemes kenegetni magad, hogy jajj, de gazdag vagy, mert ennyi meg annyi pénz áll benne, mert ezek csak az eszmei értékek, amiket a visszatartott, bontatlan készletek tulajai dumálnak be maguknak.Én is láttam a Falcon-t ennyiért amikor kirakták. Beraktam a kosárba, majdnem megvettem... Aztán észbe kaptam, hogy ebből a 176k-ból tudok majd venni annyi és olyan készleteket, amiket nagyobb eséllyel és később többért akár el is adhatok, mint sem hogy várjak egy valakit, aki 176 vs 200k-val lecsorgat nekem 24-et. Ergo a 75192 rossz befektetés, SW ide vagy oda. De az élmény és a készlet vitathatatlanul megér 176-ot! Sajnos azt hiszem én ebből már kimaradok. Semmi gond, majd megveszem a soron következő, a már a belső terek kidolgozásával is kibővített és 10000 darabbal érkező készletet. Mert tuti lesz!
-
HUN_Sector
őstag
Az emag + posta eheti szállítmánya is megérkezett. Az 501. csomag egymagábal, egy fehér zacskóban, ahogy megszoktuk. Középen kapott egy kis doboznyomást. Dobozállapot: 7/10
Na de a T1 Camper és az Indominus. Összevoltak fóliázva (!), nem kaptak ezen kívül zacsit. Jó massszívan, szorosan össze voltak rögzítve és látszódott a tartalma, talán ezért is nem dobálták a postán (meg most még aznap mentem, amint letétbe helyezték reggel). Dobozállapot: 9.5/10 -
Micsurin
nagyúr
válasz HUN_Sector #34314 üzenetére
Gyros here-t olvastam hirtelen a JP dobozon.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
HUN_Sector
őstag
AKCIÓRIADÓ!
jateknet-nél 30% hűségpontban visszajár. 1 ft 1 pont.
Pl 210 náluk a Falcon. Azaz 69300ft vásárlási utalvány visszajár. Úgy máris csak 140 körüli az összeg, ha ebből a szempontból nézzük. -
LÁZ
Topikgazda
válasz HUN_Sector #34317 üzenetére
ettől kilesznek páran 😂
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Fr0z3n
őstag
Ooooo b+
-
HUN_Sector
őstag
Annyi, hogy egy vásárlásnál max 20%-a váltható be hűségpontként a végösszegnek összegnek. (apróbetűs rész).
Ergo még egy Falcon esetében 210.000 helyett 168.000ft lenne, ez -42000 ft és egy következő rendelésben, vagy rendelésekben 90 napon belül még ~20000 ft-nyi beváltható. -
zsuha
aktív tag
válasz HUN_Sector #34320 üzenetére
Igen, ez összesen így 10% kedvezményt jelent 2 falcon vásárlásánál. Minél több terméket veszel, annal jobban közelíted a 20% kedvezményt, de afölé sosem jutsz. De inkább 15% körül maradsz, mivel az első cuccot teljes áron vetted, és valszeg drágát. Szerintem nem éri meg túlzottan ez a buli.
Adhatnának vasarlasonkent 1millio husegpontot is vissza akár, ugyanott vagy.[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
viszont nem csak Falcon van a világon, pl minyonokat 10 körülre tudod vele hozni, mustangot 31-re... stb.
-
balint82
senior tag
-
hami85
tag
Köszi a tippet, pár készletet behúztam így.
-
czanga
őstag
válasz tPedro_ #34325 üzenetére
Látom nem csak nálam volt hatása pár fentebb lévő HSZ-nek... Ettől függetlenül én azt mondom nem mások véleményének kell meghatározónak lennie, főleg ismeretlenül, egy fórum nick alatt. Sajnos ennek ellenére hatásos dolog bevallom, mert engem is kezdett eltántorítani.
-
tPedro_
őstag
válasz czanga #34328 üzenetére
Nem a fenti hsz-ek miatt döntöttem így, egyszerűen sokallom az árát. Mármint azt értem, hogy akciós, de akkor is sok az a 176e. Ráadásul nemrég vettem meg a lombházat és van még pár betervezett szett. Plusz nov vége black friday.
Egyébként én is összerakni vettem volna, de arra meg helyhiány miatt kellett volna várnom.
Most egyelőre passzoltam, de nem zárom ki, hogy egyszer mégis megvegyem. -
czanga
őstag
válasz tPedro_ #34330 üzenetére
Igen, valóban borsos. Nagyon. Én rendelés óta latolgatom, hogy vajon olcsóbban be lehetne e szerezni, volt ehhez a készlethez jobb ár az elmúlt kb 2 évben stb. Végig is túrtam a fórumot itt, de sokra nem jutottam, csak, hogy Nyíregyháza ott van mint opció de kontaktom nincs nyilván, se áram. Aztán jön a térbeli kiterjedése: Hova teszem bontatlanul. Összerakva meg pláne. Nagyívű passz, még gondolkodok mi lesz. Nehéz döntés az ilyesmi. Vágyni rá egyszerű, aztán mikor "véletlen" összejön pislog az ember és szembe jön a kifizetés része.
Black Friday lesz, és eszembe jutott most egyből, hogy vajon lesz e pont ez akciózva, de ha lesz is, aligha lenne belőle annyi, hogy le lehessen csapni rá. Olyankor mindig van 1-2 készlet, aztán viszont látásra. Persze, nem erre gondoltál, tudom. Olyankor elég sokmindent lehet venni ha ügyes az ember.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz czanga #34331 üzenetére
ha felnezel reddit-re rogyasig van kulonfele dohanyzoasztalokkal a Lego sub (nyilvan benne a falcon). tobb felet is lattam, amibe portol elzarva bele lehet pakolni. szoval ez ne tartson vissza.
biztos hatalmas elmeny lehet egy ekkora keszletet osszerakni/kirakni/megepiteni/osszeepiteni (hogy minden nyelvtannaci megtalalja a neki tetszot), de a star wars-t nem szeretem es a nagy szurkeseg se tetszik benne. legalabb a kovetkezo ninjago, ha igazak a pletykak akkor viszonylag kozel fog jarni hozza elemszamban.
-
czanga
őstag
válasz Mahrenburg #34332 üzenetére
Ezt megérdemeltem.
-
Freddy76
addikt
válasz #75376384 #34333 üzenetére
"biztos hatalmas elmeny lehet egy ekkora keszletet" - Nos, itt is van ellenvélemény .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
törölt tag
válasz Freddy76 #34335 üzenetére
darabszamra ertettem. a ninjago city 4800 korul mocorog es imadtam minden pillanatat. egy percre se fulladt unalomba. ha ketszer annyi lett volna hasonloan valtozatosan, akkor azt se untam volna meg. de ugye egyszer vegetert az is.
a nagy szurkeseg alatt pedig kb mindent ertettem, amiket te is leirtal. latszik rajta, hogy repetitiv, nem valtozatos es hat, szurke.
a fentebb emlitett dohanyzoasztalos megoldas nekem szemely szerint tetszik, es pont olyan helyen is lenne, ahol amugy nem lenne mas, max olvasatlan/egyszer olvasott ujsagok (ugye nagyszoba asztal alja).
a penz resze erdekes. hasonlo volt a gyerekkorom, bar en a 90-es evekben voltam gyerek. a nagy keszleteket hasonlo modon szemleltem. mit nem adtam volna egy vonatert, hajoert vagy barmi nagyobbert. aztan elkezdtem dolgozni egyetem utan es hat kezdo diplomas penz nem a legjobb, plane nem egy epitomernoknek (ami amugy kb szegyen, ha megnezed a felelosseget) es megis mindig fontos volt, hogy minel tobb mindent megvegyek, amit regebben nem engedhettem meg. majd amiota kikoltoztem kulfoldre, tobbszoros a penz amit keresek (nem nem aranyaiban nem dragabb annyival az elet, mielott valaki felvilagosit). a mostani fizuval siman tudnek venni falcont meg ahogy te irtad kb barmit, amire regebben vagytam, de egyszeruen rajottem, hogy felesleges. minek? a pillanatnyi jo erzesert, amikor az ember elkolti a penzet, ami a penztart elhagyva 10 percen belul elmulik? sokszor megyek el legot arulo boltba, hogy na most veszek valamit. aztan ott allva rajovok, hogy sajnalom ra a penzt. pedig a testmozgas mellett ez az egyetlen hobbim kb. sokkal jobb es fontosabb(?) dolgokra is el lehet kolteni a penzeket, mint egy par perces lelki boost. es itt most nem az ertelmetlen utazasokra gondolok a vilag minden tajara.
-
zbundy
aktív tag
Én pl egyáltalán nem untam a falcon építését. Szeretem a star wars univerzumot és egy ilyen ikonikus hajót összeépíteni, látni ahogy apránként összeáll az nagyszerű élmény volt. Élvezet volt minden egyes perc. Közben persze star wars maraton a háttérben a tvben És olyan szívesen összeraknám megint, de azért megvenni még egyszer nem fogom és szétszedni sem szeretném a meglévőt, szóval az a 25 óra már csak az emlékeimben marad meg🙂 én még 250ért vettem, de nem bántam meg🙂
[ Szerkesztve ]
-
realist
őstag
Szerintetek van realitása annak, hogy a LEGO City - Tehervonat (60198) készlet karácsonyig 45e magasságában vagy az alatt legyen akcióban?
-
Parson
addikt
válasz #75376384 #34336 üzenetére
Totál egyetértek a szürke irásoddal. Bár én gépészmérnök vagyok Németországban, de nagyrészt ugyanezt él(t)em át...
Azért a listámmal már nagyon várom a Black Friday-t 1-2 érdekes készlet miatt... nekem pl még mindig nincs meg a Barracuda Bay, pedig egy ilyen készlet gyerekkorom óta kivánalom...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
HUN_Sector
őstag
Ha valakinek nincs elkölthető pontja a jateknet.hu-n, 10000ft felett a szállítással tud egy picit spórolni. Kuponkód: CSPOSZ2020
-
nagyúr
-
hami85
tag
Na batmobilt még be tudtam húzni , de aztán ahogy látom a Játéknet módosított a szabályzaton
"A felhasználás során a vásárolt termék(ek) vételárának 10 %-áig, de maximum 5000 Ft értékig van módod pontbeváltással fizetni."
[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
A mini robotok 4500 körül mennek, azért az nem rossz. De nekem túl fapados.
-
-
nagyúr
Bizony.
Amúgy érdekes, hogy ahonnan szoktam lego-t rendelni, ott nincs ez a set... Pedig jó árban van ott pl. a 6x6-os Volvó. Majd egy tizessel olcsóbb... De ez nincs."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
42099-es technic legót szeretném jó áron megvenni nem ilyen 63e forintokért meg +, hanem esetleg akciósan. Hol nézelődjek?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest