- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Throme #19201 üzenetére
nekem a hely a nagyobb dilemma, a pénzt még csak-csak összelapátolom. de ha isten is úgy akarja akkor lesz majd családi, és ott lesz külön legós szobám/pincém/padlásom az tuti, zárható páncélajtóval.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
unclefucka
senior tag
-
C4mp3r
addikt
nem birtam magammal behuztam egy 42056 Porschet 60k volt amazonon. soha nem epitettem meg ilyen "bonyolult" technic keszletet kivancsi leszek.
-
Dareiosss
senior tag
Szokott máskor is akció lenni a lego shopban vagy csak BF és CM alatt?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Dareiosss #19210 üzenetére
amik %-os akciók, azok általában vmi ünnephez, időponthoz vannak kötve, a sales&deals-be legtöbbször azok kerülnek, amiket ki akarnak vonultatni, nagyobb készletek ritkábban.
érdemes figyelni a havi naptárakat, abból lehet tudni időben, hogy milyen akciók lesznek, vagy pl ajándék készletek, ami szintén lehet akció /most a london kisbusz lesz ajándék/, mert eladhatóak 4-8k ért, készlettől függően.
itthon azért könnyebb olcsóbban kifogni pl a mini coopert, vagy a fishing store akármelyik fészbukos csoportban, mert 'sajnos' a shop-os alapárak kicsit drágábbak, de ha foglalkozol a vásárlás után járó vip pontokkal, meg az ajándék készletekkel, akkor jól is kijöhetsz belőle.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
DopeBob
addikt
Gyors kerdes. 42043 50.690 mullerben. Van meg egy db. Ez jo keszlet? Megeri az arat? Illetve meg 42065 van 18k ert
MZ/X
-
LÁZ
Topikgazda
válasz DopeBob #19215 üzenetére
fészbukon is 50ért mennek, sztem annál olcsóbb nem igen lesz, max ha véletlenül belefut az ember, én, mint nem teknikes, jónak mondanám a mercit , a távirányos is jó deal, 20k alatt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
thesound
addikt
válasz DopeBob #19215 üzenetére
Az Arocs egy jó kis flagship készlet. Nekem bejött. 50k az egy normális ár érte.
Megfelelően nagy, sokáig tart építeni, a pneumatikus darut is jó volt építeni. A végeredmény szép és jók a funkciók szerintem. A B modellje nagyon-nagyon hasonló, azt is megépítettem, de pl. a kabin része az egy az egyben ua., mint az A.
Én venném újraViszont a 42009 elkezdett ismét érdekelni. Ki lesz nyírva a pulykapénz, ha így haladok
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
LÁZ
Topikgazda
-
Dareiosss
senior tag
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Ereshkigal #19227 üzenetére
az nem összerakott volt?
-
-
hulp01
senior tag
-
C4mp3r
addikt
75098 is mar retiring soon. elegge mellelott ezzel a lego, szerintem az egyik legutaltabb set volt az utobbi idoben. ucs-hez gyenge playsetnek meg keves. az ara is horror. remelem tanulnak belole es rajonnek, hogy csak azert mert valamire racsapjak, hogy ucs meg nem fognak behugyozni az emberek.
-
hulp01
senior tag
-
LÁZ
Topikgazda
egy jobb minőségű kép a januári ajándékról, továbbra is must have
SAH-os decemberi felhozatal:
- dec 1-5ig ajándék karácsonyfa 17k felett
- dec 12-14ig 20% adott készletre/készletekre
- dec 15-17 dupla vip pontok
- dec 18-24ig is akciós lesz pár készlet[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz b12gege #19239 üzenetére
SAH-os decemberi felhozatal:
- dec 1-5ig ajándék karácsonyfa 17k felett
- dec 1-7ig Ninjago Master Whu kulcstartó 10k felett
- dec 6-11ig 20% duplo/juniors/city/friends készletekre
- dec 8-17ig London mini busz 20k felett
- dec 12-14ig 20% adott készletre/készletekre
- dec 15-17 dupla vip pontok
- dec 15- jan14ig Darth Vader pod 15k felett
- dec 18-24ig is akciós lesz pár készlet[ Szerkesztve ]
-
bobafett
tag
válasz Rain Blade #19242 üzenetére
Itt nem szabad hirdetni, arra ott az apró.
Max csak finoman jelezni, pl: Leírod hogy van egy ilyen készleted, de tegnap azt álmodtad, hogy már valaki más polcán volt, viszont te meg találtál 32.000 Ft-ot a pénztárcádban. Ekkor felébredtél, és az volt a különös a dologban, hogy nem is voltál szomorú emiatt.
-
Freddy76
addikt
Egyszer összerakott Falcont mennyiért lehet elpasszolni? Dobozában, sértetlenül, a display matrica nincs felragasztva.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
veterán
Én láttam már bontatlan falcont 220.000 Ft-ért hirdetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.