- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
Boldog Karcsit a legósoknak!
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Throme
veterán
KEKÜ!
(#19899) LÁZ: hol a doboz? ez lepin gyanús
-
hulp01
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
ot93
senior tag
Üdv, egy 8874 battle vagon és egy 7091 Knights Catapult Defense mennyit ér külön külön (vagy akár egyben) ?
Mindegyik összes eredeti darabja megvan és használati útmutató és doboz is megvan.[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
lord.lakli
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
-
bobafett
tag
SaH-on leárazás van.
-
balint82
senior tag
Emagnal most 11990 HUF a 70615 Ninjago robot ajándék minifigurával.
Google Pixel 4a
-
Freddy76
addikt
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
nagyúr
válasz Freddy76 #19914 üzenetére
Az komoly! Én is venni akartam, de nem tettem... Valamiért lebeszélt a lelkiismeretem, pedig lego függő.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
Freddy76
addikt
-
Saccco
nagyúr
válasz Freddy76 #19914 üzenetére
Valaki megvette, kicserélte, visszavitte. Gonosz Tesco, persze...
szerk.: Nem frissítettem az oldalt.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
azka79
aktív tag
Mondjuk LEGOéknak simán beleférne egy sérülés nélkül nem leszedhető ragszalag mindegyik készletre.
Vagy Lepint kell venni, ott ilyen gond nincs.... (még)
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
válasz bobafett #19911 üzenetére
Huszonkettőfélért karácsonyi vonat, ez sem volt egy utolsó ajánlat. Saturnon agyalok egy ideje, magyar webshopból 43 az alja, itt 40 és még nincs rajta Retiring soon cimke, úgyhogy még várok, hátha lesz ez 30-hoz közelebb is.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Hölgyek, urak, utólag is Boldog Karácsonyt! Én a korábbról meglévő 42006 Excavator-om mellé összcsaládi összefogással (saját és asszony felőli családból is mindenkitől, zacskónként szétosztva ) kaptam egy PF készletet, és egy 42065 Tracked Racer-t (szintén incl. PF), így igencsak indulhat a motorizálás
Nem is bírtam magammal, gyorsan összeraktam és kipróbáltam még tegnap este a Racert (az alsó szomszéd nagy örömére )
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
athomi
veterán
Gyerekkorom óta nem legóztam, de karácsonyra megleptek egy aprósággal.
[ Szerkesztve ]
-
korpas15
tag
Sziasztok!
Ha van Lego promo kódom, akkor az a kedvezmény az akciós árból is lejön? -
Bricklinken az egyik magyar eladónál összeszedtem 200 körüli elemet, majd odáig jutottam, hogy postázási módot ajánlani fog. Nem reagált. Még bedobtam utána 100 körüli elemet, mert ha már lúd legyen kövér, city téma is gyűljön. Szerintem megint odáig jutottam hogy postázási módot ajánl... Vártam. Semmi. Erre legközelebb nézem, csomó minden már nincs, eladta másnak. Ez hogy van? Ha leadom a rendelést, akkor nem foglalja le automatikusan nekem?
Na mondom akkor anyád, rendelés törlése, (20e Ft) majd ami tényleg máshol nem volt csak azokat rendeltem meg. (3e) Most érdekes módon egyből adott paypal számlát, de a sárkányos kérdésre nem reagált, meg arra se hogy ezt a csomagot posta automataba vagy mégis hova a bánatba küldi. Pesti... meg is látszik, semmi udvariasság.
Másik eladó: az is 14-e óta sz@rik bele, (status pending...) pedig a lego hajómhoz pont csak az a 3 alkatrész kellet volna karácsonyra. Árbóctartó meg árbóc, 1 ágyú, cápa... Összesen 8db lego, van neki kb 50db össz. Nem igaz hogy nem ér rá elküldeni. Nagyon furcsa...én ha üzletelek itt aprón, aznap reagálok, meg postázom. Este 8-ig munka után belefér szerintem.[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
-
endre166
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van kb 30 kisebb technic szettem.Van olyan lehetőségem hogy pl. egy oldal kilistázza az elemeket és kidobja milyen nagyobbat tudok belőle építeni? -
LudiDOK
csendes tag
4002017 Bemutató - Az alábbi linken olvasható az általam készített rövid leírás. Jó olvasgatást!!!
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Van egy ilyen LEGO űrsiklóm gyerekkoromból, viszont nem biztos hogy megvan minden eleme. Ezeket honnan lehet pótolni és milyen árban szoktak menni?
[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
válasz athomi #19944 üzenetére
Csak arra vigyázz, hogy nagyon nehéz megállni, ha egyszer -újra- elindulsz a lejtőn!
Észre sem veszed és az életed felét el is rabolja majd a LEGO. Minden értelemben.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Janaboy
veterán
Laz sztem csinálj egy osszefoglalot, amiben van par hasznos link bricklink es tarsai meg h mit tudhatunk meg.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
hulp01
senior tag
Ha esetleg túl sok sárga Technic elemetek maradt volna a karácsony moc-olás után: [link]
Ami nagyon érdekelne benne, hogy hogyan oldotta meg a központi forgózsámolyt. Pedig a videóban van jó pár olyan rész, amikor nem egyensúlyi helyzetben van a gém, és meg sem mozdul a cucc. Az a szék nem két kiló. És nagyon szépen mozog az egész szerkezet.
-
thesound
addikt
Lego Ideas revealed: Ship in a Bottle available: Jan.17.
Star Wars-ból meg kapunk update-eket. 2018 Summer. (remélem így lesz, egy x-wingre és a sandcrawlerre amúgy is fáj a fogam)
Unjátok már az ünnepi legozást? (én nem még )
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik