Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Ok, bár nem teljesen világos minek, ettől függetlenül az sem segít, ha másik codecet választok. Arra gondoltam még, hogy 64bites vista kicsit megkavarja vmcd-t, de épp az elöbb hackeltem bele 3 fajta másik codecet registryn át, de semmi változás.(Ulead, cyberlink és ffdshow mpeg2 dekódere.) Annyi változást mégis sikerült elérni(most vettem csak észre^^), hogy ha ulead van bent, akkor 5 perc után nem elveszett jel fogad, hanem az, hogy dekóder hiba.
Szóval ez a tetű lassú indulás mostmár tök dekóder függetlennek tűnik, ehhez még talán hozzá is tudnék szokni, de ahhoz nem, hogy szart se tudok nézni vmc-ben-.-
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi