- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: AI a grillsütőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
Azert az nem meglepo, hogy a felujitando is elkel. En is vennek felujitandot, persze normalis aron, HA pont nekem jo helyen van. Ott a jo allapotu altalaban a kovetkezo bajoktol szenved: 1. nagyon nem az en izlesem, sot, tul van spilazva 2. me'g helyiseg is van olyan amit atfunkcioznek (jo, nem vagyunk atlagos igenyuek) 3. jellemzoen a felujitas az 80% esztetikai, es max. 20% muszaki, nekem pont forditva kene 4. nyilvan veszett draga.
Arrol nem is beszelve, hogy bizonyos meretu lakasnal lehet a feleben lakni a masik felet szetverni.
Es - persze azert fuggoen a minosegtol, kornyektol stb. - a rakoltott penz egy reszet azert vissza lehet kapni egy majdani eladaskor. Nyaron nalunk lenne erre sajat idonkbol kapacitas.Termeszetesen a legjobb epitkezes lenne, amikor minden a mi elkepzelesunk szerint megy, de most szerintem gazdasagi ongyilkossag lenne (szocpolt mar eljatszottuk, semmi nem jarna). Na meg az elado telkek igen kevesse vannak nekunk jo helyen. Az se biztos, hogy veszunk, igazabol idot vennenk, mivelhogy most kicsit messze lakunk - agglo -, es a kiskamaszok meg mar jarnanak onalloan, erre nem jo egy (majdnem) csak kocsis kornyek (minimum negyed ora a hev gyalog). Antimazli, hogy pont mostanra jott ez ki elesen, de hat a jobb gimik azert adott foldrajzi helyen vannak... Az a baj, hogy kozben a mienket egyaltalan nem biztos, hogy tobbert vinnek el. Igaz, amig meg se hirdetjuk, nem deurl ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN