Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Byk01 #49206 üzenetére

    Igazából nem értem a problémád, mert szerintem amiről te írsz az a kisebb százalék. Ha valaki értelmesen leírja mit szeretne, akkor kap is értelmes választ. Ha nekem valaki azt mondja, hogy rövid távokra, városba keres egy bringát amit a lehető legolcsóbban szeretne megúszni, meg nem is akar sokat tekerni. Biztos, hogy nem fogok 70-80k-nál drágább bringát ajánlani. Tőlem ilyet biztos nem olvashattál, hogy élből több száz ezres bringákat ajánlanék. Szerintem kicsit el van ez túlozva. Kismilliószor le lett írva, hogy egy belépő szint újonnan mennyi. 70k körül indul. Aki újat szeretne és legalább ennyit nem tud vagy nem akar kifizetni érte annak nem tudok segíteni. Persze lehet venni 30-40-ért ilyen nevenincs vackokat, de azt én nyugodt szívvel nem tudom ajánlani, ilyen esetben nem tudok mit kezdeni. Az a baj, hogy sok ember fejében a mai napig ott vannak a tesco hirdetések 19990-ért meg 29900-ért hirdetett dánhill bringákról, és azt hiszik onnan indul a kerékpár.
    Holott manapság olcsóbban lehet használható bringához jutni mint mondjuk ez előtt 20 évvel. Csak a nagyáruházi sz@rok kavartak be. Manapság egy átlag havi Magyar bérnél is kevesebbért lehet új bringát venni alap használatra. Akinek ez sok az menjen gyalog. Ez ilyen egyszerű.

    Nem kell pontos szakkifejezéseket betanulni, szívesen segít itt sok ember, de segíteni csak értelmes, legalább alap intelligenciával rendelkező embernek lehet.

    A kulacstartó kiszakadása szerintem nem valós veszély, ritkán fordul elő. Egyébként a kikönnyített vázak is erősek. A gond inkább akkor lehet ha esés van, vagy esetleg benézel egy nagyobb kátyút, láttam már karbon országútit eltörve egy nagyobb kátyú miatti esés következtében. Ott egy alu váz valószínűleg megúszta volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák