Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Byk01

    senior tag

    válasz Runner_fxr #49197 üzenetére

    Ebben igazad van akkor, ha olyanokról van szó, akik hobbiként tekintenek a biciklizésre, de az alsóbb kategóriákban jellemzően (szerintem) inkább azok keresgélnek, akik a kerékpárt egyszerű közlekedési eszköznek tekintik. Van esetleg egy hobbijuk, amiben elmélyedtek, és a biciklizés hidegen hagyja őket olyan szinten, amit te kezdőnek tekintesz. Ők bejönnek, és megkérdezik, hogy milyet vegyenek. Nem akarnak órákat tölteni azzal, hogy a kerékpártípusok, monoblokkok, agyak és váltók erdejében keresgéljenek. Azt mondják, hogy nekik kell egy monti a városban biciklizéshez 60 ezerért. De amikor montit mond, akkor jó eséllyel trekkingre, vagy cross-ra gondol, mert azok szemében, akiket nem érdekel túlzottan a dolog, ezek is montik. Ekkor mindenki nekiáll többszázezres gépet ajánlani neki, mert a MTB ott kezdődik, és eszébe nem jut senkinek, hogy valaki "konyhanyelven" érdeklődik. Nem akar pontos szakkifejezéseket betanulni, egyszerűen csak nem akar sz.rt venni a tescoban.
    Ha valaki bemegy hozzátok a boltba, elvárod tőle, hogy biztonsággal mozogjon az egyes fajták között, vagy kérdésekkel képbe hozod őt is, meg magadat is? Egy dolog tény: élőben egyszerűbb az emberek dolga, egy fórumon sokkal könnyebb elbeszélni egymás mellett anélkül, hogy ezt észrevennénk.

    Részemről befejezem, mielőtt rossz irányba fordul a dolog. Nem akartam betámadni sem általában a topik közönségét, sem konkrét embereket, csak rá akartam mutatni, hogy néha kicsit a kérdés mögé is kell nézni, nem csak a leírt kérdésre kell válaszolni.

    A tudás nélkül kötekedőkről egyezik a véleményünk .. még ha esetleg én is annak tűnök :)

    (#49201) Runner_fxr Épp a mai TdF szakaszon került szóba, hogy azért sem visznek magukkal a versenyzők 0,75-ös kulacsot, mert könnyen kiszakíthatja a kulacstartót. Ez mennyire valós veszély egy milliós (nyilván végletekig kikönnyített) és egy olcsóbb, de minőségi carbon váznál? (nem kötözködöm, tényleg kíváncsi vagyok :) )

    [ Szerkesztve ]

    "Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

Új hozzászólás Aktív témák