Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz fjudors #38729 üzenetére

    Alap hobbi montiknál általában schrader van, komolyabb montiknál meg presta. Nyilván egy alap hobbi montinál nem érdekel annyira a folyadék plusz súlya, de egy komolyabb montinál én biztos nem nehezíteném a kerekeket "defektgátló" folyadékkal. Szóval ez nálam nem szempont. Ráadásul jó pár slime-os kereket láttam már defektesen. Éppen ezért tuti megoldás nincs a defekt ellen, bármikor kaphatsz. Az egyetlen tuti megoldás ha van nálad új belső, gumileszedő, és kis pumpa. Illetve valami hegyes szerszám ha a tüskét vagy üvegszilánkot ki kell piszkálni a külsőből.
    Ettől függetlenül ha mindenképpen ragaszkodsz a folyadékhoz, lehet kapni gyárilag töltött belsőket is. Én magam soha nem használtam, de a felhasználói visszajelzések alapján úgy látom, hogy a gyárilag töltött jobban bírja, mint az utólag töltött, pedig elvileg ugyan az, de ezek szerint nem teljesen.
    Ha városi bringában gondolkodunk, akkor egy átlag trekkingnél még látom értelmét, de egy könnyű országútiba biztos nem töltenék folyadékot, plusz nehezéknek.

Új hozzászólás Aktív témák