Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasers

    tag

    Sziasztok!

    Csak azért írok, mivel sokat segítettetek, egy kis helyzetjelentést tennék.

    Letakarítottam a bicót, fejjel lefele fordítottam közbe. Leszedtem az előző tulaj által felragasztott matricát a teleszkópról, de semmi márkajelzésnem volt rajta. Lehet Suntour, ahogy mondtátok, de nem találtam rajta semmi számot. Viszont a teleszkóp alján erősen rozsdásodik, annyiraa, hogy az alján már egy pár mm-es lyuk is van ( nem agyári lyuk ), valamint az egyik oldalán egy kb 1-2 cm-es vékony repedés. Lehet ezért mondta a szaki, hogy cserés lesz.

    A másik.

    Ahogy ajánlottátok néztem videót a kerékcseréről defekt esetén, na hát gondoltam le és felrakom a mostanit, hogy gyakoroljak és ha el is rontok valamit, akkor úgyis megy szervízbe, majd ott segítenek rajta alapon :))

    Leszedtem az első és hátsó kereket is a fel-le csere miatt. Megnéztem a belső gumit, mindkettő javítva volt, az elsőn 1 kicsi, a hátsón 2 nagyobb javítás volt. Úgy hogy belső csere és lesz. Maga a kerék, amit esztétika miatt akartam cserélni, de végül elvetettem az ötletet, úgy néz ki az is cserés. Vagyis az én meglátásom szerint, több kisseb eldeformálódás van a széleinél, némelyik elég éles. De ehhez nem nyultam már, elviszema szakihoz és majd javasól valamit. A külső gumi az szerintem nem vészes, nem szándékozom még cserélni, de majd a szaki tanácsol valamit :)

    Ennyit szerettem volna! :)
    Megj.: "külső-belső csere" sikerült, mert visszaraktam mindent, ahogy volt. A hátsó kerék visszahelyezésével akadtak gondjaim, de végül sikerült :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák