Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Emberek, mikor szél van, akkor erdőbe kell menni :DD Persze aki nem eleve oda született és nem is autóval megy a "hegy" lábáig, azoknak van 1 remek tippem. A leghasznosabb öltözék a bringás szettemben az új szélmellényem VAN RYSEL Eddig odaát nem volt elérhető, szóval akit érdekel hamar vigye el, ki tudja mennyi van készleten.

    Kb 1 hónapja használom már, 13-25 fokig, alig pár alkalommal nem volt nálam v rajtam. Visszacsomagolható magába, habár nekem még 1x sem sikerült belegyömöszölni abba a kis zsebbe, ami rajta van, de simán összehajtva is belemegy a mez zsebébe, és nem zavar, súlya nincs.

    Ahogy a nevében is szerepel, ez országútra van tervezve, de szerintem ilyesmi montira nincs is, az anyaga annyira vékony, hogy a legkisebb vágás is elég hogy szétszakadjon, ezért nagyon fontos hogy erdőbe érve egyből le kell venni, mert egy belógó inda v ág, beleakad és lekapja rólad. Hidegebb körülmények között lehet köztes rétegként használni, aláöltöző, szélmellény, mez.

    Nincs rajta gagyi decás felirat, csak annyi hogy VAN RYSEL igényesen. Egyáltalán nem izzadok benne, ma 22 fokban másztam, a háta érdekesen van megoldva, nagy rések vannak a szellőzésnek, viszont hátszélnél mégsem fázol.

    Pár napja 20 fokban óriási szélbe tekertem, elég hideg szél volt, erdőből kiérve egyből fázni kezdtem, felvettem, és nyaktól derékig, mintha kikapcsolt volna az agyam érzékelése, nem tudott átfújni rajta a szél még csak 1 picit sem, pedig a karom majd le fagyott hazáig.

    Egyetlen apró gondom van vele, hogy a cipzár annyira pici, szerintem ez a gyenge pontja, 1 kézzel nem tudod huzigálni, miközben mászol, v ereszkedsz, és ha nem vagy óvatos, megszakadhat, onnantól meg semmi haszna nincs, szóval azzal csak óvatosan. Karnál feszül szépen, nyaknál kb 4 ujjnyi hely van, de mégsem fúj be a szél, mert elég magas. Az enyém M-es, kicsit passzentos lett, 181-75kg, talán az L jobb lett volna.

    Én csak ajánlani tudom, bármikor jó ha ott van nálad, kicsit esik a hőmérséklet hazafelé, felveszed, és a tested melegben lesz, még ha a kézfejed már kezd kihűlni akkor is viszonylag kellemesen hazatekersz.

    Képek

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák