Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZS3NI
őstag
Black Friday emag akcióban olcsón hozzájutottam egy Tchibo Cafissimo Picco Eszpresszó géphez.
Eddig soha nem volt még kapszulás géppel dolgom.
Kérdésem, hogy milyen kapszulát ajánlotok? Bármilyen belemegy? Az oldalán mindenféle tchibo van mellé, de neten vannak különböző nescafe cuccok is. Mit érdemes vennem?
üdv,
-
ZS3NI
őstag
Mitől lehet az, hogy a Brikkából kifut a kávé? Nem teszek bele sok vizet, a jel alatt van...
-
ZS3NI
őstag
válasz
ronin s8
üzenetére
Így is kellemes az íze, bár annyira nem lesz habos mint a videókon. Lehet gagyi kávét használok, kezdetnek ilyen 2000 Ft-os Kg-os szemeset vettem, kézzel darálom.
Max két embernek elég ez a 4 emberes adag.
Kétszer le tudom főzni ugyanazt a kávét amit ledaráltam? Egymás után. (bocs a kezdő kérdésért.
) -
ZS3NI
őstag
Nah urak, kipróbáltam ezt a bialetti brikka nevű csodát. Nem egy rossz cucc nah.
Még sosem használtam kotyogóst (
) így nekem rendes tanulási folyamat volt. (sok víz, kifutott)Eddig csak "poros" kv-t ittam nagy bögréből. Itt viszont a 4 emberes adag is kevésnek tűnik.
Szoknom kell az biztos. -
ZS3NI
őstag
Hi!
Ma rendelek egy bialetti brikkát és azt szeretném kérdezni, hogy milyen kávét ajánlotok hozzá? Innen

-
ZS3NI
őstag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Nem feltétel a kotyogós, de új gépet szeretnék.
Az elméleti maximum pedig olyan 15k lenne.
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Eddig csak poros nescafén, és 60FT-os automata kávén éltem, úgy gondolom eljött az ideje a változásnak.
Szeretnék venni egy jobb kotyogós kávéfőzőt. Mit ajánlotok? Neten, ahogy néztem a Bialetti Brikka elég népszerű, jókat írnak róla. 4 személyes kb 13k újan.Megéri?
Üdv,

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gázon melegítem közepes erősséggel.

)
) így nekem rendes tanulási folyamat volt. (sok víz, kifutott)