- Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
- Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
Hirdetés
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
-
Új Beats fej- és fülhallgatók jelentek meg
ma Frissítette a Solo termékcsaládot az Apple házi audiomárkája.
-
Már tudjuk, hogy mikor jön az idei Xbox Games Showcase
gp A showt egy külön Direct előadás követi, ami szinte biztosan az idei Call of Duty lelepelzése lesz.
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Cathfaern #114925 üzenetére
"ha bármi "mérgező" tartalma lenne a víznek, akkor nem lehetne desztillált víz"
Miért ne lehetne? A desztillációs eljáráson átesett víz utána egyáltalán nem biztos, hogy az emberi fogyasztásra is megfelelő higiéniai körülmények között folytatja az útját.#114926 koxx: Ha már a túlélést írod, én ugye erre írtam legutóbb, hogy szerintem mindenkinek túl kéne élnie egy ivásra is alkalmasnak hirdetett kutyulnivaló víz felárát. Pl. az általam választott ~200Ft/L árú víznél 2*25ml-re számolva napi 10Ft, a másik szélsőértékeddel 3*60ml esetén 36 forintról beszélünk.
A filterezőket most nem számoltam bele, ott nincs sok haszna kímélni a felszerelést a vízkőtől.#114929 hogyaza : "ráadásul az Ő verziója úgy működik,hogy nincs összefüggésben a nyomással"
Szerintem itt van egy kis képzavar, valószínűleg abból fakadóan, hogy pontosan hol mért nyomásról és pontosan hol mért vízhozamról beszélünk....#114941 general : Kérdés, eléggé lelágyítja-e. Elég vegyes tapasztalatokat lehet erről olvasni.
#114806 bluesfan: Ami nálam még napi gyakorlatban bevált, hogy a Glenda-val főzés előtt felrakom a szűrőtartót a már előkészített kávéval, és nem egyből indítom, hanem várok pár percet (~2), amíg picit átmelegszik a kosár. A túl sok ebből egyértelműen rossz eredményt hoz, de eltalálva jók a tapasztalataim.#114942 Peti...(16v) : " ha jó egy kávé, akkor az mindenhogy jó, gyorsan, lassan, eltalálva, elrontva, kotyogóval és Flairrel is"
Áhh, nekem más a tapasztalatom. Nagyon rosszul lefőzve a világ legjobb kávéjából is lehet főzni egy egyszerre savanyú és keserű szörnyűséget. Nem megfelelő felszereléssel pedig főleg. Az tény, hogy a rossz alapanyagból viszont a drága felszerelés és a tökéletes technika sem fog jó presszót hozni.