Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
Hali
Szerintetek érdemes lecserélnem a procimat (E6420) egy Q6600-ra?
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz VinoRosso #16862 üzenetére
víz,és jég csak kevés volt a jég
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szacsee #16861 üzenetére
Szia!
Ma kiderül, délután megyek a TRU-ért este felpattintom a procira. Remélem Over szépre megcsinálja (nem mintha kételkednék a képességeiben ). Sajnos nem csináltam SS-t a polír előtti hőfokokról így kimarad a logout-os cikk ebből. Marad az itteni tapasztalat megosztás. 70 fok volt a legmelegebb mag, kíváncsi vok mennyit esik polír után. Az összehasonlíthatóság kedvéért ugyan azt a Zalman pasztát kenem rá (már ha van még belőle annyi), pedig a polcomon figyel a bontatlan AC MX2 is...
#nincsbennetarcsi
-
WiZARD
addikt
no nálam van bagira quadja.
első körben 1.4V ahhoz se volt elég 3.6 ghz-n hogy vista felálljon...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
válasz Bagira01 #16875 üzenetére
nagyon melegnek tűnik.
1.48V körül 70 fok volt prime-mal.
az én quadom 1.55V körül 60-65 fokr körül van prime-mal.jelenleg 1.344V-on megy prime, mindjárt ismét csökkentek.
1.294V-nál prime 10 másodperc után rebootolt
úgyhogy ennyit tud ez a proci, asszem nem is tesztelem tovább, felesleges
asszem ezzel bebizonyosodott hogy az FPO/VID nem gari semmire
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
pisti88+
senior tag
Nekem 1.3875-on stabil 3,6-on a QX-em viszont afelé nem megy( léggel hütöm, gondolom über fesz kéne neki...)! Terhelésnél ez a 1.3875 is leesik 1.34-1.33-ra ami szerintem nem rossz !
Pisti -(*_*)-™
-
-
pisti88+
senior tag
Esetleg tippeket tudnátok adni hogy lehetne nagyobb teljesítmény kihozni a QX-ből 3600 eddig a plafon azután már fagyosgat a rendszer... Köszi
Pisti -(*_*)-™
-
^Boss
őstag
a jobb asus lapok nem droppolnak semennyit, dfi szinten
-
WiZARD
addikt
az az 1.26 V télen volt vízzel, amikor 5-15 fokos vízzel hűtöttem végig...
most 25-30 fokos vízzel lehet hogy nem menne nálam se 1.26V-tal. (pár hónapja 3.2-n használom, elég volt annyi mostanság nekem)örülök hogy nálad is jól megy a proci. 3.6-on mennyire tudod lehűteni?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
^Boss
őstag
válasz WiZARD #16895 üzenetére
66 fokos volt ejjel, most mar 75 korulre is felmegy 1.28V-on
asszem a maximus mizeria, hogy legalabb 10 fokkal melegebb minden proci benne, mostmar valoban igaz, mert ilyen meleg azelott sosem volt egy procim sem, pedig volt nalam vagy 7-8 quad.. vizzel mit megy a volt procim?
-
pisti88+
senior tag
Ugylátom itt mindenki a 3600ra megy akkor nem is sirok tovább ez megy annyin !
Pisti -(*_*)-™
-
WiZARD
addikt
tegnap éjjel nem volt már erőm procit cserélni, meg bagira prociját tesztelgettem még. ma meg vidéken vagyok, úgyhogy holnap délután lesz időm csak berakni, természetesen majd írok róla, hogy mit tud...
kell neked maximus...
no ki is veszem az aláírásból a régi procit. :p
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?