- E-book olvasók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hossszú
őstag
Az FSB wall elérésekor a gép azonnal restartol vagy a win még kezd tölteni?
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok arcok!
Nincs valakinek egy "fölösleges" Quad matricája, amit a dobozos procihoz adnak? Érdekelne!
-
DEJVID
őstag
nem arrol beszélek mikor save&exit után lekapcsol. minden indulásnál az van amit írtam.
más: indítottam egy kis small fft-t. kb 1 perc után everest szerint két mag is 90 fok fölött volt. cpu-ra 88at írt. 3,2ghz 1,3875v. sok lesz ez nagyon úgyérzem
egy infinity jó lenne mert úgy tudom nincs hátlapi cucc hozzá de dobjam ki ezért a 10k-s hűtőmet és költsek újjab 10k-t? soha nem lesz úgy tervelve mint prime alatt...[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz TazLeacher #17657 üzenetére
Aprók közt láttam nemrég ilyen hirdetés.... Nézz körül....
(Aprók->CPU->775 és valami matricás nevű hirdetés) -
Skizz
addikt
válasz TazLeacher #17657 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
Gyors volt a válasz, köszi mind2töknek, már dobtam rá PÜ-t.
-
slett27
addikt
Na, sikerült belőnöm a kavdot 9x333=3000MHz 1,25V (BIOS) 1,168V (LOAD). Ez gondolom nem számít annyira jónak. De legalább így annyit eszik idle (115-120W) a rendszer mint alapon 2,4GHz@1,325V (BIOS).
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Casanova*
veterán
szasztok! arra lennék kiváncsi,hogy miért tuningoljátok az erős procikat?? mi értelme van? érdekelne
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
-
Laraxior
titán
Meg tudjátok nekem mondani hogy melyik játékok használják ki a 4 magot? Úgy látom a Grid,és az Assassin's Creed igen... létezik még ilyen?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
szacsee
nagyúr
-
HSM
félisten
válasz Casanova* #17671 üzenetére
Sokszor van értelme, sokszor csak poénból. Pl nekem általában alapon, alulfeszelve megy a quadom, ha épp nincs szükségem az erejére. Ha pedig van, akkor felhúzom 3200-ra, ahol érezhetően gyorsabb. (Főleg pl a Crysis-nél, vagy hasonló, CPU-zabáló, de 4 magot nem kezelő okosságoknál.... )
Ha meg olyan kedvem van, felhúzom 3400-ra, nyomok egy 3Dmarkot, vagy SuperPI-t, és örülök, hogy milyen jól megy....Szerk: RE: #17677 Casanova* üzenetére: Attól függ... Ha bírja a videokártya is, akkor általában igen, ha a videókártya ereje elfogy, akkor viszont hiába bármilyen brutál CPU tuning....
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
köszi srácok! szóval akkor nagyobb lesz az fps. 8800 GTS 512 gainward karim van és tuningolom.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Macka
veterán
Vegyen még valaki P45-ös lapot, mert én csak szopok....
-
Macka
veterán
Na, itten az első Gigabyte P45 DQ6 Prime stabil eredmény: [link]
-
törölt tag
Milyen táp adja alá a kakaót?
Én is hasonló órajelen szeretném majd járatni, csak egy 430-as Seasonic S12 II-t néztem ki, annak pedig két 12V-os ága van - emiatt lehet, kevésnek bizonyul. Akkor viszont repül a francba a Kentsfield, s egy Wolfdale jön a helyére.
szerk.: Innye, ilyet nem teszek a gépbe. Azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
-
DEJVID
őstag
vki erre?
-
TazLeacher
nagyúr
Most komolyan...a fél délutánomat azzal töltöttem, hogy külföldi oldalakon CPU hűtő teszteket olvasgattam, de nem lettem sokkal okosabb. Azért ide írnék, mert a Milyen CPU-hűtőt vegyek topic elég kihalt...
Szóval, milyen hűtőt ajánlotok egy Q6600-osra? Maradjunk a léghűtések piacán. Amit néztem:
Xigmatek S1283: elvileg rohadt jó az ár/érték aránya, viszont nem vagyok tőle külsőleg elájulva (bár nem ez a legfontosabb), de elég jónak tűnik, olvastam olyan tesztet, ahol megelőzte az Ultra 120-at is.
Scythe Ninja Plus: régen ez volt az etalon. Még mindig olyan jó?
Cooler Master Hyper 212: jó olcsó, és nem tűnik gyengének, és pozitív a kék venti . De elég lenne?
Thermalright Ultra 120: ha jól tudom most ez a csúcs, de elég drága, és még venti sincs hozzá.
Asus Silent Square EVO: szintén olcsó, nem rossz, és jól is néz ki.
Várnám a tapasztalatokat, véleményeket.
-
DEJVID
őstag
válasz TazLeacher #17698 üzenetére
a válasz engem is érdekelne de ár/érték arányra tekintet nélkül. (szépen fogalmaztam ^^)
-
Macka
veterán
válasz TazLeacher #17698 üzenetére
Víz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest