- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- SSD kibeszélő
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Nálam a 4 a legmagasabb szorzó,ha alapon hagynám az FSb-t csak 1064 lenne,az meg kevéske ezért haladok 450FSBvel
így néz ki a dolog 24/7ben[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
WiZARD
addikt
pls help, hol is volt az a lista, ahol fpo és hozzá tartozó vid nagyjából össze volt szedve?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
KPepe
senior tag
Értem, köszi mindenkinek.
A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.
-
WiZARD
addikt
válasz WiZARD #17252 üzenetére
megvan.. erre gondoltam
csak kaptam egy L736A quadot, holnap kiderül mit tud. meg elvileg holnap is kapok valamit
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
DEJVID
őstag
este 9 és a gép előtt kis híjján 30 fokot mutat a hőmérpedig egyáltalán nem érzem h meleg lenne lehet rosszul mér. a kedvemet elvette a tuningtól annyi biztos
-
Madtomi
tag
hehe nekem nem is enged olyan alacsony beállítást a ramoknak
Nem kritika volt csak megjegyzés!
De egyébként szerintem ha megtalálja azt a MHz-et ami neki jó a procinál akkor a ramokat már könnyedén hozzá lehet igazítani ahogyan ezt már előttem is írták.pcmatyi: ahogy látod itt a fórumon mindenki segítőkész úgyhogy ha nem tudsz valamit kérdezz és mepróbál mindenki segíteni neked mind eredményekkel, mint ahogy már a fogyasztás értékeket is megírták számodra. Mondjuk ez szerintem mindenki számára tanulságos.
-
^Boss
őstag
kicsit sok az off, pezsditsuk fel a topicot!
valid: 4245.46 MHz (471.72 * 9)
pi: 1M 12.078
rar: 2935KB/sec @ 4150 - 1844@7-6-5-18-1T
termeszetesen leggel..
[ Szerkesztve ]
-
Madtomi
tag
Ne vedd sértésnek mert nem annak szánom csak mivel látom a super pi eredményedet egy kicsivel többet vártam olyan MHz-en.
Nem mondom, hogy én tudom produkálni az eredményedet mivel nincs jelenleg Q6600-om meg olyan procim sem ami menne ennyin bár ezt nem tudom mivel valami rejtélyes okból kifolyólag 441-es FSB-n prime stabil 442-ön meg kékhalál
De ha hazamentem akkor lapcsere lesz talán azzal eltudom érni én is ezt a MHz-et -
^Boss
őstag
válasz Madtomi #17268 üzenetére
ez a progi nem gyorsul tobb mag hatasara, igy egy 2 magossal ugyanezt el tudod erni - konnyebben, hiszen jobban huzhatoak az uj Wolfok.. -, de Kentsfield-del nem egy rossz eredmeny, leggel (ugyebar a 4 mag jobban is fut), mar ha fenyezhetem magamat es a gepemet ilyen szinten
-
AMG
tag
halihóó,
mennyit fogyaszt kb. egy q6600 tuningnál, olyan 3300 körül?
igazából a konfig érdekelne egyben, hogy ezek mennyit kajolnak együtt:
q6600
P5B deluxe
8800GT/512[ Szerkesztve ]
-
AMG
tag
(#17272) esetleg erre valaki egy megkőzelítő értéket?
-
DEJVID
őstag
na valszeg most lett elegem a tuningból ha valamit nem jól állítok be és nem hajlandó magát 2,4re visszavenni akkor megint befekhetek a gépbe fel a jumpert stb. volt már h ez se segített. ilyenkor vga ki és csak utána lehet az elemet. elegem van abból is h mindenből anti tuning darabot sikerült kifognom. a vga kőkemény 8-12-14%ot bír (gpu-shader-ram) a procim 3,6ot 1,45-el se akar menni ramnál 2,2voltal bebootolt de kékhalálozott explorer alatt és közben fagyott le. 2,3at esetleg megpróbálom még. ja és eddig nem volt nálam olyan xp amin lett volna hang.
-
-
HSM
félisten
Kell hozzá egy háromállású kapcsoló, meg egy szétkapott ház. A házban találsz ilyen jumpertüskére rakható cumót (mint pl a power, vagy reset). Elvágod a kábelét, és ráforrasztod a kapcsolóra. És akkor már nem kell bántani az alaplapot, csak rádugod a megfelelő tüsire és kész.
(Persze egyéb alternatív megoldások biztos vanak, légy kreatív.... )[ Szerkesztve ]
-
topyjo
aktív tag
Nem kellett forrasztani.
Egy döglött venti csatlakozóját használtam, ami ugyanaz a méret, mintha jumpert dugnál a
cmosra. A venti egy mobil-rack tartozéka volt amíg el nem kezdett sipolni.
[link]
Meghosszabítottam a vezetéket, es a másik végére ráforrasztottam a nyomógombot.
Nekem az volt a gebasz, hogy a vga bordája rátakart a cmosra, így nem fértem hozzá." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
WiZARD
addikt
no bent van a gépben. most megy tesztelgetés...
FPO L736A721 - VID: 1,2875VSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
-
Madtomi
tag
Nem sértődtem meg. A Prime teszt kérése az egy normális dolog szerintem. Egyébként az igazság azaz, hogy itt nekem beváltak 24/7-re viszont két napja próbáltam a 800MHz-en a 3-3-3-9-et nah az nem ment így fogtam visszatettem erre az órajelre. Egyébként igen ezek kerültek összesen 6eFt-ba ha jól emlékszek és ilyen ár érték aránnyal számolva nem sok ram van a piacon na meg olyan proci sem ami 500-as fsb-n 24/7-ben jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- SSD kibeszélő
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest