Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Kinek hogy bírják az IKEA fürdőszoba bútorai?
1 hónapja jelentettem be egy korábbi online rendelésem, és 3 hét alatt reagáltak, de szerencsére cserélik (jó kérdés az egész bútort küldik vagy csak a hibás lapot), vagyis DPD-vel küldik. A hibás bútor az ETHEN ezen bútora, így néz ki:
Ránéztem a másikra is, azt 1,5 évvel később vettük, és más típus, ugyanúgy el van válva a laminálás. A másik a HAVBÄCK / ORRSJÖN.
Ezt személyesen vettem, de ha online bejelentem szerintetek leküldik azt is? Az a gondom, hogy kb 230 km nekem a legközelebbi IKEA.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest