- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz scarbantia #51647 üzenetére
Szomorú ez...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
franc0
őstag
válasz scarbantia #51651 üzenetére
Mondjuk a TrackPoint még mindig ver mindent.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
brekiisti
tag
Szia !
Ha hiányzik a matrica kérhetik a garjegyet joggal mert ugye bizonyítanod kell hogy mikor vetted
BIOS ból az nem derül ki és az a szám átírható szerviz úton.(Vagy ha valaki de ebbe ne is menjünk bele)@ W540:
Ha jól megnézitek kb ua mint az Ideapad Y500 és Y510
Minden esetre nem temetem meglátjuk milesz belőle nekem egyedül az új tapipados gombokkal van bajom
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
válasz brekiisti #51657 üzenetére
... de azért remélem, az alaplap UUID-jét is ellenőrzitek szervízben, amikor csak BIOSban látható a serial. Állítólag nektek kellene, hogy legyen hozzáférésetek egy részletesebb parts-lookuphoz is. Szériaszámot átírni lehet, de UUID-t generálni, ami ráadásul benne is van a Lenovo rendszerében, már picit macerásabb.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
félisten
A T400-ban lévő HD3470 DDR3 memóriája hány bites buszon kapcsolódik a GPU-hoz?
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #51659 üzenetére
128
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
-
Francia91
veterán
válasz FoxiestFox #51659 üzenetére
Csak 64 bites buszon kapcsolódik, a HD3650-es a 128 bit-es
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
-
Gondwana
addikt
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
MrSealRD
veterán
válasz Gondwana #51667 üzenetére
Most néztem gizmodo-n van pár kép t440s-ről főleg...hát forró szurokban hempergetném majd tollas zsákba dobnám az illetőt aki így elkurta a gép megjelenését...A többi csak ezután jön még. Ki tudja mik derülne majd ki.
- Thinkpad S series... besírok.[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Schuby
aktív tag
A t440s már kint van a Lenovo oldalán is. Háááát...... Viszont FHD IPS kijelző
[ Szerkesztve ]
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
otps
aktív tag
Melyik hivatalos, vagy nem hivatalos budapesti szervizt ajanljatok a gep idonkent esedekes rendszeres szetszedesere, belso tisztitasara? Garancian tul.
Mennyi idonkent ajanlott a muvelet?
[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, tudja valaki, hogy egy lenovot lehet sleep-be rakni úgy, hogy a táskában ne éledjen fel?
eddig még mindig bekapcsolt magától, egyrészt olyan forró, hogy majdnem folyik, másrészt az akksit is lemeríti.egy ismerős asus-a, ha leceukja lemegy sleep-be, ha kinyitja feléled. ezt a lenovo melyik verziótól tudja?
T410s, ssd, win7x60, 8gb ram
beállítás: "lecsukott kijelzőnél sleep" (ez mondjuk azért is szívás, mert így nem tud kilépni, ha kikapcsolom. tehát munkahelyen kikapcs, lecsuk, táskába, otthon kinyit: "a windows a (...) program bezárásra vár"... tehát ilyenkor belealszik a shut down-ba... de ha Fn+F4-el lépek ki és lecsukom, akkor biztos, hogy elindul és pörög és fűti a hátizsákom...
egyébként a "zConnection manager" nevű progival mit lehet csinálni (ez az internet stick alkalmazás), hogy a win magától ki tudja lőni, ne kelljen minden leállításkor plusz 10 kattintás, mire megkeresem és kilövöm?)
tehát ilyesmit tud a lenovo?
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
brd
nagyúr
válasz Wolfskin #51672 üzenetére
Ezt mindegyik laptop (amelyik a fedél kinyitott állapotáról bír információval) és Windows tudja a 98 óta (kivéve talán a 2k, az úgy rémlik nem kezeli). Valami feléleszti, pl. ütemezett feladat, béna/rosszul beállított eszköz (pl. hálókártya, WiFi kártya, mobilstick, bluetooth adapter). A zConnection manager-re pedig: keresel frissebb kezelőprogramot, hátha ott már megoldották ezt a bonyolult feladatot, vagy elolvasod ezt, és beállítod ízlés szerint (valószínűleg a WaitToKillAppTimeout kulccsal kell eljátszanod, ez ms-ban adja meg a kényszerített bezárás várakozási idejét, ha az AutoEndTasks 1-re van állítva, de lehet, hogy a WaitToKillServiceTimeout-ra van szükséged, ha azért vár a program, ezt viszont óvatosan, mert a Windows saját szolgáltatásait is kilőheti idő előtt, ha pl. éppen swappel a rendszer, túl rövidre ne állítsd).
Vannak itt a topicban nálam lelkesebb emberek, ők talán leírják, hogyan lehet megtudni, mitől kelt fel a Windows, én most nem keresek rá.The only real valuable thing is intuition.
-
scarbantia
aktív tag
válasz Schuby #51669 üzenetére
Ha jól sejtem, innentől mindegyik TP kap IPS panelt, és nagyobb felbontást.
X240, T440 FHD IPS, a 15.6"-osakat még meg kell várni, de szerintem ott is lesz némi ugrás, de IPS panel biztosan.No ezeket a paneleket kell beépíteni az X/T/Wx20-as szériákba!
Ha a 15.6"-osnál a vertikális felbontás több lesz mint 1080px, akkor lehet kiegyezek a 16:9-es képaránnyal.
Ha nem, akkor továbbra is megpróbálom összehozni a W500 wide gamut projektet. ;-) -
z00li
senior tag
A problémám sajnos még mindig aktuális :
"X61-be szerettem volna ssd-t tenni, de nem bírtam betolni a helyére, mert az a gumi rezgéscsillapító nagyon puha és vastag (valószínűleg utángyártott). Valakinek nincs esetleg gyári belőle, amitől megválna? "Z
-
őstag
-
scarbantia
aktív tag
válasz Intelligencs #51681 üzenetére
Elvileg van neki "gomb", azaz a tapipadot lehet ütögetni a hüvelykujjaddal.
Ami nyilván sokkal kényelmetlenebb, mint egy rendes gomb. -
Schuby
aktív tag
Szégyenszemre lespórolnak egy Jack dugót és combó van benne, meg mini DP port. Miért nem HDMI? Viszont 3 cellás akkuval több mint 6 óra.
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
Csedit
aktív tag
válasz Wolfskin #51672 üzenetére
Volt egy T60-as gépem, ami teljesen önálló életet élt win 7-tel alvó állapotban. Az éjszaka kellős közepén bekapcsolt, aztán 2 percre rá újra elment aludni. Ezt rendszeresen csinálta néhány naponta. Azóta sem jöttem rá, hogy miért.
Most az x200 tablet pont tegnap délelőtt éledt fel önmagától.
A TeamViwer jelezte a T500-on, hogy az x 200 belépett.
Csak néztem...... -
franc0
őstag
válasz Intelligencs #51681 üzenetére
Tökéletesen igazad van, de X230-on ott van, X240-ről meg még nem láttam semmit.
Többi széria meg nem érdekel, "öltönyös" user vagyok.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Gondwana
addikt
válasz Schuby #51683 üzenetére
(1) a célközönségnek okos a telefonja, tehát valószínűleg csomagoltak mellé headsetet is. Ez a combo-csatlakozó ezekkel a headsetekkel kompatibilis, azaz nem kell hozzá új terméket venni. (A Nokia semmivelsekompatibilis pin-kiosztását most hagyjuk, meg is érdemlik, a sorsukat is)
(2) a HDMI csak egy játékszer, egy lebutított szabvány - főleg a hozzá képest ingyenes DiplayPorthoz képest (párszor már soroltam itt néhány apróságot)
(3) a ThinkPadeken a csatlakozó DisplayPort PLUS, azaz DP+ jelölésű, ami azt jelenti, hogy a passzív HDMI átalakítót – tehát ami csak a csatlakozó alakját alakítja át, és nem a csomagalapú DP jeleket konvertálgatja – észleli, és natív HDMI jelet küld ki a csatlakozóra, ráadásul az i# procik óta hanggal együtt.
(4) akkuknál soha nem a cellák száma volt a mérvadó, hanem a kapacitásuk.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
őstag
válasz Csedit #51684 üzenetére
Szerintem ez a hibernálás miatt van. Mondjuk be van állítva, hogy 2 óra múlva menjen el sleepbe, és 4 óra után menjen el hibernálásba. Akkor azt csinálja, hogy 2 óra tétlenség után elmegy sleepbe, de újabb 2 óra után feléled, és hibernálja magát. Én legalább is ezt figyeltem meg a saját gépeimnél.
@franc0: Nekem is X230-am van, és engem például nem zavar az eggyel kevesebb sor a billentyűzeten, sem a szigetes billentyűzet, ugyanis én a trackpoint és thinklight miatt vagyok Thinkpad fan. Ha a trackpointot használhatatlanná teszik, akkor viszont kénytelen leszek Dellre váltani. A céges Dellemen is van pöcökegér, és igaz ugyan, hogy nem olyan jó, mint a thinkpades, de azért még így is lényegesen jobb, mint bármilyen touchpad.
Mondjuk igazad van, X240-ről még semmi hír, várjuk meg azon hogy lesz. Bár, ha ez most a tendencia Thinkpad fronton, akkor sok reményt nem fűzök hozzá.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
MrSealRD
veterán
válasz Intelligencs #51689 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
-
MrSealRD
veterán
válasz Intelligencs #51694 üzenetére
Ja, nem azért raktam be így....
Hülyén jött ki...csak gondoltam belinkelek párat, hogy elemezzétek...[ Szerkesztve ]
-
félisten
IFA 2013 | Lenovo stellt neue ThinkPad T440, T440s, X240 sowie S440 und S540 vor
Eddig nem értettem egyet a fanyalgókkal, ami az új TP-szériát illeti, és most is nagyon sok minden tetszik a 40-es szérián, de a linkelt képeken azért van egy pont, ami végleg kiverte a biztosítékot nálam is, ez pedig a zsanér.
Az még oké, hogy a S-es modelleket ilyen megoldással készítik, de a T, meg az X szériánál ez (számomra) nem elfogadható.
Ugyan én Elitebook-ban utazom, de mindig nézegettem a TP-ket, és sokszor jutott eszembe, hogy esetleg csere, de ezek után, köszönöm, nem.
(Pedig az az X240-es milyen pofás lenne!)[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Gondwana
addikt
X230-ig bezárólag van itthon minden szoba minden sarkában egy-egy töltő, ezekhez még tápokat is kellene venni - de nem fogok. (Ellenben külső numerikus vagy on-screen billentyűzettel ha megoldom a kigyomlált numerikus billentyűzet pótlását, máris megvan, mi lesz az X201-em utódja - X230 i7)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest