-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas.nick
aktív tag
válasz tamas.nick #52284 üzenetére
Úgy tűnik ez a leírás megoldotta a problémát, végre megjelent a Power Manager-ben az optikai meghajtóra vonatkozó rész.
-
icoj69
tag
válasz Francia91 #52297 üzenetére
Szia!
Nekem ugyan ez a 3G/GPS van a T400_asomban, Win 8.1 -et használok. Tökéletesen müködik+
Így csináld:
http://www.bibble-it.com/2012/03/17/f5521gw-wwan-install-on-windows-8-cp-lenovo-x220tiPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
lakkusjj
aktív tag
sziasztok
nagyon foglalkoztat az IPS kijelzős Thinkpad gondolata, volt a családban T43p, de már elhalálozott. Tudom, hogy van AFFS mod az x200-hoz, de az a méret nekem túl kicsi.
A kijelző szakértőktől kérdezném, hogy elméletben ez belemenne-e egy T510/T520-ba?
-
Mike...
tag
X60 tabletbe beletehető a sima x60 vagy x61 alaplapja?
Kezeli az is az érintőfelületet? -
Francia91
veterán
Visszatelepítettem a Windows 7-est, most már tökéletes az Ericsson modem minden funkciója. Win8 valamiért COM6 portra pakolja a GPS-t (ahol nem is működik, de a 3G sem megy...), a Win7 pedig a COM7-re, ahol minden jó...
Na mindegy, marad a Win7[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz icoj69 #52323 üzenetére
Már nincs Win8-am fent, majd ha 1x rászánom megint magamat, akkor végigjárom a dolgot. Köszönöm a linket
Win7-tel már tökéletes. Így is néhány apró bug a Win8-ban, amit nem mindig szívleltem, de lényegében csak az Ericsson modem nem ment úgy, ahogy kell, minden mást kezelt (még ha a dolgok felét kézzel is kellett feltenni)"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
soldi3r
veterán
E30 (oo=[][]=oo)
-
parkasz
senior tag
Üdv!
X200 tulajok, hozzátok fordulnék. Nálatok mennyi a proci hőmérséklete? Nálam TPFC szerint 60°C körül van, ekkor kezd rá a venti. Ez így vállalható? Esetleg van valami ideáli TPFC beállítás?
A venti viszon kicsit mormogós lett az utóbbi időben. Tisztítsam, vagy cseréljem rögtön? Ha csere, van valami biztos forrás, ahonnan nem valami vackot küldenek?
Előre is köszi a válaszokat, tippeket! -
félisten
A kék és sárga(vagy barna) antenna a 3G-nek van odavezetve a CPU hűtés alatt lévő minipcie-e-hez?
T500
Meg a wifinél van egy kanóc szabadon, a kártyára két antenna megy, a harmadik gondolom opcionális háromantennás wifihez kellhet.. így van? -
fungi
aktív tag
válasz parkasz #52326 üzenetére
Az én x200am hűtését a Tpfc vezérli 47-50 fok között 1-es fokozaton megy a venti, az gyakorlatilag
hallhatatlan, néha fölé megy, akkor gyorsan visszahűt nagyobb fokozaton,viszont én
csak netezésre, néha filmezésre használom, nem kap nagyobb terhelést, úgyhogy ez azért nem
mérvadó, de nagyon csendes a gép.... -
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #52333 üzenetére
Úgy, ahogy mondod.
-
félisten
-
metal01
őstag
Érdemes W8-at felpakolni T400-ra? Van megfelelő driveres háttere? Illetve gyorsabb, jobb?
-
bads1
aktív tag
Vettem asszonykának az x200s-be egy Samsung 840EVO 120-as ssd-t, kell valamit állítgatnom a biosban vagy mehet egyből a telepítés? Persze hogy a trim megfelelően működjön..
-
Francia91
veterán
válasz metal01 #52338 üzenetére
Én T500-ra tettem Win8-at, a 3G modemen kívül mindent be tudtam üzemelni, és gyorsabb is volt, mint a Win7-es.
A 3G/GPS problémára jött megoldás, , de én már nem jártam végig, visszatettem a Win7-et, viszont a kollégánál tökéletesen megy a dolog. Ezt leszámítva jó a Win8, nem volt vele különösebb gondom, gyors volt.[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz Francia91 #52340 üzenetére
Driver-es háttér nem nagyon van, de a Win7-es driverekkel tökéletesen működni fog, a lényeg, hogy Windows7 kompatibilitási módban, és Rendszergazdai jogokkal telepítsd a Win7-es cuccokat Win8-ra (Power Manager, Hotkey Features, meg amiből nincs W8-as verzió)
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz metal01 #52343 üzenetére
Akad még egy-két apróbb bugocska a Win8-ban, de alapvetően gyorsabb a 7-esnél (T60p-n is ezt tapasztaltam), engem csak a 3G/GPS modemmel való tökölés akasztott ki, és emiatt tettem vissza a Win7-est . Windows 7 x64 alatt System Update lekapott és telepített minden drivert és szoftvert 100%-ban, és csókolom. Win8-ban a kompatibilitási módban történő telepítés sok időt elvesz, meg vannak eszközök, amiket kézzel kell felismertetni vele. Ezt leszámítva jó, csak még nem oly' kiforrott, mint a 7-es
[ Szerkesztve ]
-
cadeyrn
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy a DJC-k vannak-e már kapható állapotban?
Legfőképpen ezért ( 2:10-től )
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteBook 840 G6 notebook - i7 8665U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 550X 2GB GDDR5 WIN
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
- Dell latitude 3510 10.gen i5
- Full HD Dell Latitude 5570 i5-6300 laptop 4 GB RAM 128 GB SSD 3 órás akkumulátor
- ASUS VivoBook S14 S430FA NumberPad Intel i3-8145U CPU, 512 GB SSD, 8GB RAM, Intel UHD Graphics 620
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest