Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Amikkel próbáltam, azoknál ez működik, kivéve persze a Nokia, aminél a legjobban kellene
Azt is csak az 500 mA-ra nem tudtam rávenni, úgy tudtam kicselezni egyelőre, hogy nem usb-n töltöm, hanem a régi Nokiás töltőcsatlakozón át, de oda is be kellett sorosan kötnöm egy (talán) 4 Ohm-os ellenállást, hogy korlátozzam az áramot, de ott legalább elfogadja. Ez sem a legkorrektebb, de jobbat jelenleg nem tudok. Minden másnál amit próbáltam így működött. Mondom, még az ebből a szempontból új Androidos, mindenféle gyorstöltést támogató Xiaomi-t is rá lehetett venni az 500 mA-ra.Igen, az USB-A aljzat adatlábai az általam vizsgált régi gyári töltőkön se volt bekötve sehová, és így is ment az 500 mA-es töltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt is csak az 500 mA-ra nem tudtam rávenni, úgy tudtam kicselezni egyelőre, hogy nem usb-n töltöm, hanem a régi Nokiás töltőcsatlakozón át, de oda is be kellett sorosan kötnöm egy (talán) 4 Ohm-os ellenállást, hogy korlátozzam az áramot, de ott legalább elfogadja. Ez sem a legkorrektebb, de jobbat jelenleg nem tudok. Minden másnál amit próbáltam így működött. Mondom, még az ebből a szempontból új Androidos, mindenféle gyorstöltést támogató Xiaomi-t is rá lehetett venni az 500 mA-ra.
ekkold