Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vanir

    veterán

    Egy kis rant két run aréna után:
    Két palát pickeltem zsinórban, mind a kettő elég jól sikerült.

    Az elsőt (69.3-as tierscore) 2-2-ről húztam ki 9-3-ra. Az utolsó meccsemen 9-2-nél priest jött szembe, itt már biztos voltam benne, hogy akkor ez lose. 8 kör alatt rommá vert, kegyetlenül brutális deck-je volt, remekül jöttek a lapjai, semmi misplay, úgy, ahogy kell. Ezzel a run-nal nem is volt baj lényegében, életemben először értem el a 9 win-t - ez az egyetlen olyan játék, amit inkább nézek, minthogy játsszak vele (beta óta nyomom azért szinte kihagyás nélkül, szóval érteni értem a mechanikákat).

    A második (72.2-es tierscore) menet úgy indult, hogy 8-0. Sokféle class jött szembe, aztán bedobott zsinórban két mage-t. Mindkettőnél volt természetesen Meteor, meg mi egyéb, ennyi win-nél nem is lepett meg, nem is húztam fel magam rajta. Ami felhúzott, az az volt, hogy mindkettő világi bullshit RNG-vel nyert, méghozzá ugyanúgy.
    #1: Kevés hp-m volt, Arcane Missiles-t eltol, lent van 2 minion, első lövet az egyik minion-ba megy (bőven maradt még hp-ja), a másik kettő arcba. Fireball, ping face, lethal.
    #2: Ugyanez, 2 minion lent, 3 lövés arcba, Fireball, ping face, lethal.

    Okkkkkkkké, nincs minden veszve, 8-2, lehet ez még jó.
    Rugó jött szembe, 6 kör alatt lepakolt 1 hp-ra, majd a hetedik körben, úgy, hogy 5(!!!) minion volt lent nálam, és 2 nála, lerakta a Mad Bomber-t. Az első az én egyik minion-omra, a második találat az arcomba ment. Volt a kezemben taunt, ki tudtam volna még húzni talán 1-2 körig, aztán Dinosize easy lethal (neki sem volt túl sok hp-ja), ha nincs más direct damage nála (pedig a Bomber azt sejteti, hogy nem volt kézben).

    Úgyhogy most egykét napig nem erőltetem inkább ezt az egészet, mert Brode-nak nagyon ráállt a keze a "te most kikapsz" gombra. :D

Új hozzászólás Aktív témák