Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz arcitec #28743 üzenetére

    Nézd, én is ezt mondtam, amíg nem próbáltam ki egy normális porzsákos gépet. Addig én sem tutam elképzelni miért vesz valaki porzsákos gépet, és azt hittem (naivan), hogy a porzsák nélküli gépeké a jövő és ez a legújabb fejlesztés. Így utólag beismerem, nem is tévedhettem volna nagyobbat.

    Szóval van gondjuk bőven. Erről itt a fórumon meglehetősen sokan tudnának mesélni.. sajnos.. hamar eltömődő szűrők, technológiából fakadóan tökéletelen szűrés, rohamosan csökkenő szívóerő, hangosak, hepa szűrő korai elhaláozása, macerás takarítás- lehet kapargati a szvacsról a hajszálakat, szöszöket- várni a száradó alaktrészekre, szivacsokra. Egy pót szivacs, és hepa páros pedig majdnem annyi mint egy olcsóbb gép ára... A tiédhez a szivacs 4000.Ft a Hepa pedig akciósan is 7.000Ft. Ráadásul a Hepa durván fél év alatt K.O, mert annyi apró port átenged a tartály és a szivacs.

    Amennyiben a tartályban van egy hengeres szűrő az még nagyobb szívás, ott kézzel kapargathatod a sok mocskot a szűrő bordái közül. Jellemzően ez a nagyon olcsó modellek kiváltságai. A samsung nem használ ilyet, de az sem sokkal jobb

    És mindezt miért? Havi 200Ft-ért? Egyedül a marketing tolja ezerrel, de valójában a porszívógyártás zsákutcája. A porzsákosat előveszed, elteszed, és 1,5-2 havonta kidobod a kukába a zsákot. Ennyi. Aki a zsáknélküli után kipróbálna egy normális zsákos porszívót, csak egy kérdést tenne fel: Miért nem hamarabb?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák