Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joezyka

    senior tag

    üdv!

    Mivel elég sok információt kaptam itt a háztartási gépek vásárlása kapcsán, így gondoltam megosztom a tapasztalatokat az általam vásárolt termékekkel.

    Mosogatógép: Siemens SN25M889EU:
    Fő szempont a 3 tálca volt. Nagyon nagy találmány, nagyon szeretem. Igaz picit macerásabb egyesével berakni az evőeszközöket, de így nem foglalja a helyet az edényektől. Egy baj van vele, hogy a mi merőkanalaink nem férnek be, így azokat lejjebb kell pakolni.
    Mosogatási hatásfoka nagyon jó. Eddig egyetlen egy edényt nem sikerült elmosnia, tarját sütöttünk egy kerámia edénybe és kb 5%-a részén rajta maradt a ráégett cucc, meg igazából minden edényen volt belőle :D De ezt direkt próbáltuk, rájöttünk, hogy hiba volt. Ezen kívül a tök ganyés ételmaradékos tányért és evőeszközt is elmossa. Minden programot kipróbáltuk már, mindegyiken szépen mosogat, csendben.
    Az időzítő is jó ötlet, bár jól kell számolni, hogy mikorra kell beállítani, van akinek gondot okozhat. Csak ajánlani tudom egyelőre ezt a típust (őszintén szólva, nem tudom, hogy kapható-e még).

    Hűtő: Gorenje NRK6191CX.
    Ezt akciósan vettük, boltba megtetszett és nagyon bejött. Tágas a tér, igaz egyből átvariáltam benne a polcokat ahogy nekünk kényelmes, szóval ez is előnye lehet. teljesen jól hűt, nincs rá panasz ilyen téren.
    Egy érdekes dolog: ez a hűtő is időnként olyan nyekergő hangot ad, mint a régi hűtőnk. Néha meglepődünk, ezen kívül más probléma nincs vele.

    Mosógép: Elextorlux EWT*(pontos típust nem tudok de ~90e kategória)
    Ez egy felültöltős mosógép, ezt úgy választottuk, hogy bementünk a helyi boltba és ez volt a legjobb árú olyan mosógép amit szerettünk volna.
    Mosás: sok a funkció és program rajta és meglehetősen hosszúak is. Mi szinte mindegyiket kipróbáltuk már, de kb a kevertet használjuk a legtöbbet, a többihez nincs elég azonos típusú ruhánk. Szépen, tisztára most. Máramikor. Vannak időnként "heppjei" amikor nem tudjuk miért, de nem tisztítja ki rendesen a ruhákat. Pl nekem egyik futó pólómon ott maradtak a sárpöttyök, visszatettük, és megint bennmaradt, majd 3ik nekifutásra tiszta lett. Kb úgy érezzük magunkat, mintha újratanulnánk mosni. Nem tudom, hogy másik mosógépnél is ez van-e, de mi is így vagyunk vele. Időnként irdatlanul össze is gyűri a ruhákat, van amikor meg se látszik rajta, hogy mosógépben lettek volna (gyűrődés szempontjából). Erre nem tudom egyértelműen azt mondani, hogy bestbuy, de ezektől eltekintve elégedettek vagyunk vele.
    Szerencsére a hőfok, a mosás időtartama, a centrifuka fordulatszáma, mind módosítható, ezek sokszor jól jönnek.

    Kb 3 hónapja használjuk ezeket a terméket, ennyi idő alatt ezeket sikerült leszűrni.

    Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

Új hozzászólás Aktív témák