Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz zoltan6 #20541 üzenetére

    Szerintem csak szimplán elmondták a véleményüket. Egy új gép jó funkcióval persze, hogy kielégít, így vagyok én az 1 éves hűtőmmel. Abban már nem vagyok biztos, hogy 5 év múlva is ezt mondom, pedig nem a legszarabbat vettem.

    Ami biztos, hogy az általad vett AEG közel sem fog annyit bírni, mint a korábban írt WP géped. Ez sajnos így van, ebbe bele kell törődni és tudatosítani magadban. Nem azért mert ebben az AEG rossz lenne, vagy bármi más jobb. Az alkatrészek irgalmatlan drágák, az elektronikák sok esetben javíthatatlanok. Így vannak legyártva. A Miele egyetlen eszköze a tartósság, hogy ezt most reális vagy irreális áron teszik ezt mindenki döntse el maga, mindenesetre 20 évig vállal teljes alkatrészutánpótlást a gépekre.

    Persze ha valakinek "kevés" a pénze lehet más megoldást is találni. Sokan savaztak engem itt a fórumon amiért kezdtem "reklámozni", hogy a használt garis Miele mosógép nem is olyan rossz dolog ha megbízható a forrás és van legalább 1 év garancia.

    Csak azt tudom neked mondani neked, hogy sokan cserélnének velem gépet látva, hogy 10 év után is milyen állapotban van. Ide tartozik a saját anyám, aki legszívesebben kivágná a fenébe a 4 éves Indesit gépét.

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák