Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Sziasztok! Lenne pár kezdő kérdésem, eddig ezekre nem találtam választ. Hozzám került egy Yamaha RX-V667 erősítő. Elég jó darab, de azért még nem az igazi. A régi is HDMI-s volt, de nemtudta az ARC-ot. Ez már tudja, de valami mégsem stimmel teljesen.

    -Első kérdés: Ha a tv távjával változtatom a hangerőt, nem csak az erősítő hangerőjelét teszi ki hanem a tv-ét is, ami késve működik ( soundbaroknál ARC módban csak a soundbar hangerőikonját látni, ez így elég zavaró most.)

    -Másik kérdés: Azt hiszem 1.4a HDMI van rajta, átengedi a jelet, de sajnos csak full hd-ban. Ha 4K jelet kapa boxról akkor is fullhd-ban megy tovább a kép a tv-re. Ez normális? HDMI 2.0 kellene a 4K átengedéshez? ( ezt még meg tudom szokni, nem nézek 4K filmeket)

    -Harmadik kérdés: A setup és pl a hangerő kijelzés is látszik a tv képernyőjén. Ezt nem lehet kikapcsolni valahogy, hogy csak az erősítőn látszódjon? Sajnos nem gyári távja van és a távon lévő Display gomb nem csinál semmit. ( annak kellene ezt megoldania?)

    Előre is köszönöm ha valaki segít, sok olvasgatástól és kutakodástól ment meg ( pedig már 1 napot eltöltöttem olvasással, egyet pedig a menüben való állítgatással)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák