- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Jó hogy előjött ez az íróasztal téma, én a LAGKAPTEN / ALEX asztalt néztem ki, most nézem ennek is méhsejtes az asztallapja. Akkor inkább megveszem csak a két fiókos részt és külön vágatok hozzá lapot.
De még jobb lesz a konyhapult anyag, ahogy A Zéé is csinálta, na az biztos tartós lesz. Sőt én csináltam olyat a konyhánál, hogy két bútorlapot összeragasztottam és a szélesebb élvédővel zártam le a szélét.Még az is tartósabb mint ez az IKEAs asztallap.
Ráadásul úgy is befér 155 cm, az ikeás meg csak 140-es, így ki lenne töltve teljesen a hely. Bár nekem most a régi asztalon van kihúzhatós bill. fiók, de annyira úgy se csipázom, de az erősebb asztallaphoz bármikor mehet utólag is.Aprósólyom: ezzel nagy ötletet adtál, nekem pont csak 1-2 db csatit kéne átvariálni, ezt kis fogom próbálni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs