- Apple iPad Air 13” (M2, 2024) - a méret a lényeg
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topicja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
Hirdetés
-
Olcsó telefonjába is beépítette szemüveg nélküli 3D-s kijelzőjét a ZTE
ma A ZTE Voyage 3D a saghaji MWC-n debütált, egyelőre csak Kínában kapható.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Ha mi nem olvadunk el ebben a melegben, akkor a hardverek sem fognak
ph A notebookok, monitorok és headsetek mellett egy minigép, egy NAS, egy ház, egy táp, valamint egy kupakszett maradna szilárd halmazállapotú.
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Precorus #64900 üzenetére
Nekem csak ott bukik ez meg, hogy maga az angol nyelv is smoker-nek, tehát füstölőnek hívja mind a kettőt (esetleg a "sima" füstölőt "smoker tower"-nek, vagy "smoker house"-nak de arra is sok helyen csak smoker-ként hivatkoznak). Ezek szerint ők maguk sem tudják, hogy kellene hívni? Számomra amíg a füst "végzi a munkát", addig az füstölés. Az, hogy most ez gyors vagy lassú, hogy azonnali fogyasztásra vagy tartósításra, hogy faszénen, fűrészporon, forgácson vagy tűzifán készül már mindegy az én szememben. Persze lehet, hogy épp ez a rossz logika, de ez van...
Aki nincs tisztában hogy mi az a BBQ, annak el kell magyarázni az egészet.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy mi az eszköz a kezedben és minek hívod. Aki nem tudja mi az a BBQ, az nem fogja tudni füstölővel, meg "smoker"-rel sem.Vagy fordítva: Próbáld meg egy usáknak elmagyarázni, hogy itthon hetekik füstölöd a bacon-t...
Az "usákok" szerintem tökéletesen tisztában vannak az efféle füstöléssel, mint eljárással, nem hiszem, hogy el kellene nekik magyarázni, csak épp ezt ők "cold smoke" eljárásnak hívják, ami szalonnánál akár 2 hét (napi több órás füstöléssel) sonkáknál pedig akár 2-6 hét is lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- PSti: A fizetős víruskeresőknek leáldozott?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Apple iPad Air 13” (M2, 2024) - a méret a lényeg
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- További aktív témák...