Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pete55555

    Topikgazda

    Tisztelt fórumozó társaim - Srácok!

    Mindenki nyugodjon le a 3,14csába :)

    Többször elmondtam már, (és sosem tiltakozott senki ellene) hogy ebben a topikban szívesen látjuk a minőségi, profin összerakott cuccokat is, amennyiben házilag készült dolgokról van szó. Emellett elfér természetesen a gányolás, tákolás is.
    Szép dolog persze az "igénytelenül" gyorsba összerakott barkács, de tegye mindenki a szívére a kezét; azért a gányolás legtöbbször csak ideiglenes megoldás, utána jön valami végleges verzió, ami már profibb barkácsnak minősülhet. (kivéve, mikor nem)

    Én szeretném, ha megmaradna ez a topik a jelenlegi formájában. Itt a PH-n már így is annyi mindennek van külön topikja, nem kellene még ezt is széjjeldarabolni.

    Ennek érdekében Én azt javaslom, ezen topik címébe vegyük bele valamilyen módon a minőségi/profi...stb hívjuk ahogy akarjuk - barkácsolást is. Ennek a hivatalos menetét még a Modikkal egyeztetni fogom, egyáltalán lehet-e ilyet (topik névváltoztatás). Ha nem, akkor viszont írok egy rövid összefoglalót, ahol le lesz írva feketén, fehéren, mit várunk ide, mi az amit ez a topik elbír.

    Építő jellegű ötleteket, kritikát nyugodtan írjátok meg PÜ-ben (ezzel ne szemeteljük a topikot)

    :R

    ...Szeretem leracsniztatni...

Új hozzászólás Aktív témák