Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • imibogyo

  veterán

  Ez nagyon sok mindentől függ. Váz anyaga, felépítés, stb...

  Nekem kb. 350k körülre jött ki a "végleges" gép (35x40x12 cm-es munkaterülettel), mert túl estem pár "újratervezés/újravásárlás" fázison. Mondjuk ebben már a nagyobb munkaterülethez kellő acélváztól kezdve a szükséges számítógépen és marómotoron keresztül minden benne van, de kb. 400k körül van a vége, mert már az ipari szíjas átalakításhoz is megvettem mindent, csak épp nem készültem el vele.

  Ennek ellenére 250k-ért sem tudtam eladni. Pár hónapig hirdettem házvásáslás miatt, aztán meguntam. Volt aki 150k-ért akarta elvinni a 400k-nyi cuccot. :DDD Szóval hacsak nem vagy benne biztos, hogy ki fogod használni a gépet és biztosan jó szolgálatot fog tenni, úgy ne vágj bele, mert soha nem jön vissza a belefektetett összeg, csakis "termeléssel", eladással biztosan nem...

  Nekem ezzel a részével nem lett volna gond, elég sok munka nézett ki vele (mondjuk csak fára használtam azt a keveset is, amennyit...), de az utóbbi időszak "rengeteg" költözése, munkahely váltás, két kis csemete születése, stb... miatt végül hagytam mindent a csudába. Majd talán az új műhelyben már tudok neki komolyabb szerepet is szánni. ;)

  [ Szerkesztve ]

  ELADÓ: Creality Ender-5 3d nyomtató upgrade cuccokkal + bontatlan filamentekkel - 95.000 Ft

Hozzászólok Aktív témák