- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Nah megvettem a hangelnyelő szivacsom, csak nagyon vastag. 4 CM vastag :S. És ez a ház oldalára sok mert már hozzáér pár dologhoz, főleg a proci hűtőhöz. Érdemes e mondjuk levágni belőle 2 Centit? Akkor szinte már csak a kis púpok lennének rajta.
-
HUN_or
tag
válasz Vasinger! #5405 üzenetére
egy 9voltos elem két végét összekötöd egy réz dróttal és máris vághatod ugy mint a nikecellt
szerk.: minél vékonyabb a drót annál könnyeben haladhatsz előre
[ Szerkesztve ]
gépházak fából, tőlem >>> http://prohardver.hu/apro/egyedi_gephazak_keszitese_fabol/hsz_1-100.html
-
bandi210
aktív tag
Akk a kamion úgy tűnik egyelőre bizonytalan..de noti cumóból tuti kevés van felesben
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
geprombolo
őstag
válasz Solfrutta #5392 üzenetére
Először is, köszi a jószándékodat, biztos szükség lesz tanácsokra, sok alkatrész lesz sok felől, tuti lesznek kompatibilitási gondok, meg hasonlóak.
A HTPC, amin dolgozol, nem fog megfőni egy csöppnyi laptop hűtővel?cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
pee13
senior tag
válasz geprombolo #5411 üzenetére
Laptopból van a mostani procija is, szal nem
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
bandi210
aktív tag
a megoldás joo....akk jöjjöbn a sztem brutál totál eszközhiányos megoldás amit ne kövessetek!!
PL: lángvágoo...háát elvetni..
körfűrész...ez se tuul joo..
dekopír fűrész:na azt megnézem
flex....hát nem is mondok semmit...
és társaik...egy ollo is joo de mekkora?gondolom nem körömvágooBy Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Solfrutta
tag
Így van, egy asztali procis laptopból van a 2000-es P4-es proci, egy ilyen hűtő alól. Szóval a megsülés veszélye - hasonló méretű hűtővel - nem áll fenn. Amúgy is, egy jobban melegedő cerka van most a notiban, szóval bírjaaz'. A penya épp 38 fok 2666Mhz-en, egy Scythe Ninjával passzívan meghűtve, tökéletesen szellőzésmentes házban.
-
geprombolo
őstag
Nem rossz 5let, ha meg tudjuk hajtani az itx-et rendesen. Lehet olcsón kapni stab IC-ket, azzal megoldható az 5volttól akármeddig. Mint már említettem, jobb híján nekem is van hangszaróm, de azok laptopba valók, és hát a hangjuk nem éppen nagy. Noti billem van, tapipadom is, csak a kijelző hiányzik. Amúgy egyedi 5leteid vannak, ez tetszik, várom másokét is. Széjjelnézek a vaterán, meg teszveszen, hogy mit találok, laptopalkatrész, meg kamion terén.
Innentől minden érdekeltnek szól a dolog, hogy a tegnap este hülyeséget írtam, azzal, hogy a kamionhoz nem kell nagygépbe való hardver... először is, ha végülis hibrid cucc lesz, akkor máris tévedtem, ha meg sikerül mégiscsak laptop alkatrészekből megoldani, akkor is jó a nagy hardver, mert el lehet adni és notis cuccokat venni rajta. Akinek van teszvesz, vagy vatera fiókja, az eladhatja maga, akinek nincs, annak állok rendelkezésére, a hirdetés felrakásától az eladásig, azzal a különbséggel, hogy én csak közvetítek, tehát a cuccot végül a tulajdonos postázza a vevőnek (a postát a vevő állja) és ő is kapja meg a pénzt a cuccáért, egyenesen a vevőtől. Aztán, ha kell valami, csak összedobjuk a lét. Azért magyarázom ilyen részletesen, mert nem szeretném, ha bárki félreértene, nem akarok nyerészkedni senkin. Van nekem fizum, abból rövid úton éhen tudom halasztani magamat, meg a családot, nem akarom más pénzével hosszabbítani a szenvedést
Befogtam. Egyelőrecmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
HUN_or
tag
válasz geprombolo #5416 üzenetére
vigyor ült az arcomra hosszú soraid olvasásakor, tetszik az ilyen hozzáállás
gépházak fából, tőlem >>> http://prohardver.hu/apro/egyedi_gephazak_keszitese_fabol/hsz_1-100.html
-
geprombolo
őstag
Itt egy bazi nagy kamion, méretei is megadva. Oldala helyett simán elférne egy 12"-os kijelző
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Devil Smile
őstag
válasz geprombolo #5421 üzenetére
Ez jol lenne lattam taviranyitos verziot is
ha laptop cuccbol lesz es akksis akkor tenyleg mobil/onjaro lehetne..
de kell akkor van 1 taviranyitos autom abbol meglehet probalni atszerelni a cuccokat a sima lendkerekes valtozatba
es akkor nem lesz foloslegesen egy vontato..
es nem kell +ba megvenni ezt a vontatot..
van 2db 30cm es kek neonom is az mehetne a potkocsi ala ..szoljatok ha ne szoljak bele a dologba
a fent emlitett cuccokat szivesen felajanlom ha esetleg nem ferek be a team be..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
HUN_or
tag
válasz geprombolo #5419 üzenetére
nem a tömeghalálhoz a gányoláshoz, tákoláshoz,
-
pee13
senior tag
Én igazából arra gondoltam, hogy home-made lenne a kamion is. Csak a tengelyeket kéne megvenni hozzá, És az egész kamion lehetne valami pvc lapból.
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
geprombolo
őstag
Egy másik kamion
és még egy, de ehhez mi kellene építsünk utánfutót (ha nem akarunk azt is venni)
Várom a véleményeket, kinek melyik tetszik, miből mit lehet kihozni?
Pee13: saját építésű? Nem semmi! Tervek?[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Zefír
őstag
Én erre voksolok de ha már csináljuk akkor csináljuk...
Nem lesz benne gány!
Szépen lesz megcsinálva -
geprombolo
őstag
Nézd meg a másik kettőt is, amiket később találtam. Hát, ha már MTH-ra akarjuk vinni, akkor túl sok gány tuti nem fér bele... nem baj, megmutatjuk, hogy mi ilyet is tudunk. Ráfogjuk, hogy gány, hadd egye a konkurenciát a penész az irigységtől
-
pee13
senior tag
válasz geprombolo #5425 üzenetére
Ezekkel csak egy a gond, nagyon gagyi a kinézete. Azért gondoltam egy sajátot, majd tolok egy skiccet holnap.
-
HUN_or
tag
és mi lenne ha fából lenne a kamion ? olyat még tuti nem csinált senki, és ugy lehet kialakítani ahogy nekünk tetszik.
geprombolo : mind1 mer én is hülye vagyok
-
geprombolo
őstag
HUN-or kolléga is saját tervvel jön, ő fából gondolja, esetleg vesd vele össze a terveidet, hátha kisüttök valami csúcsot, mindenre vevő vagyok, pláne, ha olcsó megoldás
Szerk.
Látom, máris kommunikáltok...[ Szerkesztve ]
-
HUN_or
tag
amugy azért gondoltam fára mert anyag nem kell hozzá sok, a munkadíj meg khmm 0 ft. .. és akkor nem kell kamiont venni stb. bele való cuccok szintén megvannak szal 0 forint a kiadás, de ha műanyag akkor csak belsőséget tudokok adni. majd döntse el a kupaktanács.
-
pee13
senior tag
Suliban 2-3 mm vastag pvc lapok vannak, aminek az egyik oldala tükörsima, a másik meg olyan mintha lehányták volna, és odaszáradt volna. Én valami hasonló anyagból gondoltam, és a hányós oldala lenne a lemeznek befelé. Majd megérdeklődöm mitholmennyié' Holnap jön skicc, mára már csak lecke és a kád vár. pusztulna szét a lecke hogy mindig egy valagnyi vár engem sok szeretettel..:Đ
[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
Szerintem úgy kéne hogy veszünk egy szép kamiont, valami MAN-t de télleg barót. abba bela konfig , és kicsicsázzuk, rá a gányszakkörr logó
Azt ennyi, nemkel túl spirázni, a fa az azé nem jó mert a mostani MTH-t is egy fa HUMMER nyerte meg asszem.Nekem van egy elképzelésem is, és akora monitor az benne lenne a kamionban?
-
bandi210
aktív tag
-
geprombolo
őstag
válasz bandi210 #5437 üzenetére
Látom, megy itt a téma. Ha jól emlékszem, az utolsó kamion távirányítós, azzal nem volna gond. Zef Mester kicsicsázná szépen, hogy jól nézzen ki. A vaterán van komoly cucc is, de az igazán igényesek 10 rugó felett vannak, spórolhatnánk rá Húsvétig . Egyébként a fának is megvannak az előnyei, például, hogy stabil. Szépen kifestve az is jól nézne ki, nem is emlékeztetne a Hummerre. Amúgy kukásautó is van a vaterán, csak az kicsi volt. Milyen durva lenne, lenyílna a kukabedobó része (vagymi, nemtom hogy hívják) és úgy nyílna a dvd meghajtó
Zef, a logó mindenképpen kell a kamionra, az biztos, akármiből is lesz . A monitor a kamion egyik oldala lenne, jó nagy szabad, faragható felület, a fülke mögött.
Mozgó NFS, full rali feeling![ Szerkesztve ]
-
pee13
senior tag
válasz geprombolo #5438 üzenetére
Nem nyert a kocsi téma.. [link]
Én hirtelen felindulásból egy kenyérpiritóra gondoltam slot in meghajtóval.."I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
bandi210
aktív tag
válasz geprombolo #5438 üzenetére
na és egy nagy kukásautőőőő? amúgy a kijelző is lenyílhatna
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
HUN_or
tag
és ha hajó lenne az alap ?
-
Solfrutta
tag
Esetleg kötöttpályás járművek, mozdony vagy villamos? Ezekhez lenne olyan ötletem, hogy az oldalában lenne a monitor, és az a rész, ami helyén a kijelző van, az lenne a háttérkép. Persze itt csak saját építés jöhet szóba.
De nem lenne gond az autós téma, nagyon sok lehetőség van benne. Ezt a teljesen kábelmentes (laptop belső) ötlet nekem nagyon tetszik, főleg ha RC lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
HUN_or
tag
válasz geprombolo #5443 üzenetére
hehe, megmondom őszintén, van egy 62 centi hosszú fa hajó amit lassan 4 éve farigcsálok, innen az ötlet
-
Devil Smile
őstag
Hali all
vegre raszantam magam es megnyestem a hazam oldallapjat
a kepeket mindjart feltoltom
Kirajzolva a kivagando resz..
kivagva..
plexivel meg nincs beragasztva es a folia is rajtavan
hetvegen veszek FBS t es akkor jonnek az ujabb kepek..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest