Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    A teraszhoz visszatérve. Ez nem az a ház, de hasonlóan putri, meg a terasz is pont ugyanígy van kb. A korlátot megbeszéltük, én annyit módosítottam közben hogy az eredeti 4 lábat 5 váltaná fel, mert tényleg nem akarok leesni.
    [link] Szóval ami felül van lyuk, nem lent a bejáratnál. :DDD
    És akkor kapna fentről egy árnyékolót is. 2.7m magas, ebből 1m lesz a korlát és fentről lefele is kap egy méterest. Akkor az alja lesz 1.7-en pont szemmagasságba, ami jó lesz de azért még gondolkodom kell-e olyan alacsony. Szóval körbe vastag lécet a falba fúrok. Ide már elég a tipli? Vagy ide is az az izé kell amit mutattatok? Ez itt már lyukacsos tégla, nem sima beton. Szóval körbe, meg persze merevítés és erre jönne OSB lap, egy centis. Gondolom az elég vastag és kapna jó vastagon barna festéket hogy ne menjen szarrá az első évben, meg a korlát is. A korlát meg nádszövetet kap.
    [link]
    És akkor erre az árnyékolóra rakok ilyen letekerhetős szar izét. [link] Gondolom ezt is ismeri mindenki. És frankó boldogság, kirakok egy asztalt, széket és sörözgetek ebbe a dög melegbe a fasza teraszomon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák