Aktív témák
-
hurricanes
tag
Még egy kis fejlemény: összeraktam a gépet, annyi különbséggel h másik slotba vannak a ramok, dual channellel. Elindult, belépek windowsba, 2-t dudált, de utána működik minden. Aztán párszor dudált még párat miközben a keyboard villogott + az egeret se lehetett mozgatni, aztán egyszer(kb bekapcsolás után 20 perc) ilyen dudálás után megfagyott. Azért kipróbáltam egy másik keyboardot, de nem bootol. A hétvégén megpróbálom a ramokat máshol is teszteltetni(+ szerzek tuti jó ramokat), de nekem úgy tűnik h az alaplapon a keyboard controller rossz. A legszarabb az egészbe, h 2 hónapja cseréltem garisan lapot és most vélhetően megint az lesz, ha sikerül egyátalán.
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest