Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    válasz mayday00 #83763 üzenetére

    Sikerült már lefogyni? Vagy te nem diétáztál eddig?

    Hát az elég összetett. Ha már nem érzed magad kezdőnek, akkor is ajánlottabb egy egész testes bemelegítés, legalább 2 hétig, így a gyakorlatokat is megismered.

    Bontottban ilyesmiket próbálj:
    Ha nem megy még a húzódzkodás, akkor csigás lehúzás jó első gyakorlatnak, de mellhez húzd. Jobban bemelegíti a vállat, a másik inkább nyírja. Utána mehet nyak mögé is.
    Amikor lehúzod próbáld az alsó ponton a könyökeidet egymás felé közelíteni, mintha össze akarnád érinteni, aztán onnan már rosszul nem lehet csinálni.

    Derekad milyen? Felhúzást bírja? Még kisebb súllyal is jól telepumpálja a hátat vérrel nyaktól-derékig, onnantól a többi gyakorlatnál jobban lehet koncentrálni az izmokra. 60 kg-ig mehet bemelegítés után, csak valakivel ellenőriztesd le, hogy jól csinálod e.

    Valami langyosabb edzésnek megteszi ez:
    Ismétlés 12-20, de 8 az alja, viszont az már csak bukásnál lehet

    Lehúzás mellhez 4x
    Lehúzás nyak mögé 3x
    Felhúzás 4x
    Evezés keretben 4x (Smith, kötött pályás)
    Invertált evezés 4x (idővel mehet majd szuperszettben az előzővel is)
    Fűrészelés 4x (egyre nagyobb súllyal, majd a végén kis súly, és félköríves mozdulattal bedurrantani. . Erre az utóbbira van kifejezés is, de ha ütnének se ugrik most be, pedig tanultam vagy mi. Majd valaki megmondja.) ;]

    (Csuklyára lehet edzeni vállnapon is, az elején ott előnyösebb is)

    Többi izomnál nem kell ennyi gyakorlat, de itt én mindig ajánlom.
    Combra négy elég általában annak is, aki nem tudja hogyan kell edzeni. Mellre akár három is, de mehet ott is a négy, ha nagy keveselnéd. Karra se kell három gyakorlatnál több. Váll az meg egyéni kérdés, nekem nehezen fejlődik, én öt-hatot ott is beteszek. Vádli-has 3-3. Talán mindent leírtam.

    Ischiocavernosus-ra reggel este lehet edzeni. ;]

Új hozzászólás Aktív témák